چه کسانی در پرونده فساد فوتبال احضار و دستگیر شدند؟ مدیرعامل پیشین باشگاه شمس آذر قزوین آزاد شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) سید مهدی رحمتی سرمربی هوادار شد وینگر برزیلی در راه تبریز؟ کسب مقام سوم لیگ برتر شمشیربازی کشور توسط دختران خراسانی سرپرست استقلال معرفی شد مراسم بدرقه رکاب‌زن المپیکی ایران برگزار شد هرگز نخورد آب زمینی که بلند است | درباره پهلوان پوریای ولی کادر فنی نکو بدون تغییر در فصل جدید رئیس هیئت تیراندازی استان خراسان رضوی: ۸ میلیارد تومان برای قهرمان پروری نیاز داریم شرط‌وشروط گولسیانی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس بلاتکلیفی عامل مصدومیت یامگا| حامدی‌فر در اتاق انتظار پرداخت بدهی ساپینتو در اولویت باشگاه استقلال احتمال لغو اردوی پرسپولیس در هلند پیروزی بیرانوند و استعفای درویش؟ بند فسخ ۱۲ میلیون یورویی لورکوزن برای سردار آزمون از بمب جدید تراکتور تا درخواست ستاره‌های پرسپولیسی از زنوزی گاریدو مهاجم می‌خواهد موافقت یحیی گل‌محمدی با بازگشت منشا
سرخط خبرها

کار سیلوا و استقلال به شکایت نمی‌رسد

  • کد خبر: ۱۶۴۴۶۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
کار سیلوا و استقلال به شکایت نمی‌رسد
بر اساس قرارداد تنظیم شده بین رافائل سیلوا و باشگاه استقلال، باشگاه موظف است مالیات این مدافع برزیلی را پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دو قرارداد بین رافائل سیلوا و باشگاه استقلال در اسناد باشگاه موجود است. در نسخه فارسی مالیات بازیکن برعهده بازیکن است، اما در نسخه انگلیسی تاکید شده که باشگاه می‌بایست، مالیات رافائل سیلوا را پرداخت کند که به طبع در قرارداد با بازیکن و مربی خارجی آنچه مورد قضاوت قرار می‌گیرد، قرارداد لاتین است.
مدافع برزیلی استقلال که مثل کوین یامگا و ریکاردو ساپینتو بعد از دادن نوتیس می‌توانست، اردوی تیم را ترک و از باشگاه به فیفا شکایت کند، این بار هم قصد شکایت از باشگاه استقلال را ندارد و تنها تاکید دارد، باشگاه طبق قرارداد به نسخه انگلیسی موظف به پرداخت مالیات وی می‌باشد و این کار را باید انجام دهد تا زمان خروج از تهران در پایان مسابقات دچار مشکل نشود. البته این خود جای مسئله است که چرا قرارداد فارسی و انگلیسی این مدافع برزیلی با هم فرق دارد و این مشکلی است که از گذشته به مدیریت جدید به ارث رسیده است.
چگونگی عقد قرارداد با بازیکن و مربی خارجی یکی از چالش‌های فوتبال ایران بوده و موجب آسیب‌های زیادی برای فوتبال باشگاهی و ملی شده و همه این‌ها به این دلیل است که باشگاه‌ها از مشاور حقوقی بین المللی برای عقد قرارداد استفاده نمی‌کنند و جالب اینجاست بعد از ایجاد مشکلات مسئولان حقوقی مصاحبه می‌کنند و می‌گویند در جریان قرارداد‌ها نبوده اند. به طور مثال در قرارداد مارک ویلموتس صفی الله فغانپور، مسئول حقوقی وقت فدراسیون فوتبال مصاحبه کرد و گفت در جریان قرارداد مارک ویلموتس نبوده است. اخیرا هم فرشید سمعیعی مسئول وقت حقوقی باشگاه استقلال مصاحبه و تاکید کرده در جریان قرارداد رافائل سیلوا نبوده است! در حالی که مهمترین کار مسئول حقوقی در فدراسیون فوتبال و باشگاه نظارت بر قرارداد‌ها و حتی چگونگی تنظیم متن قراردادهاست.
جالب اینجاست طبق قانون فدراسیون فوتبال و تاکید به باشگاه‌ها بر عهده گرفتن مالیات بازیکن و مربی از سوی باشگاه‌ها خطاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->