انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفای نخست‌وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم
سرخط خبرها

رئیس جمهور آمریکا: پوتین نمی‌تواند اراده ما در حمایت از اوکراین را متزلزل کند

  • کد خبر: ۱۶۵۲۴۰
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
رئیس جمهور آمریکا: پوتین نمی‌تواند اراده ما در حمایت از اوکراین را متزلزل کند
بایدن امروز (یکشنبه) در حاشیه نشست گروه هفت در هیروشیما گفت، آمریکا به همراه متحدانش به دنبال آموزش خلبان‌های اوکراینی است تا آنها بتوانند از نسل چهارم جنگنده‌های اف-۱۶ استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در نشست خبری خود در ژاپن که عمدتا بر حمایت از اوکراین تمرکز داشت، گفت: آمریکا کمک‌های امنیتی، بشردوستانه و اقتصادی به اوکراین را ادامه می‌دهد و تا زمانیکه لازم باشد، در کنار این کشور می‌ایستیم. آمریکا به همراه متحدانش به دنبال آموزش خلبان‌های اوکراینی است تا آنها بتوانند از نسل چهارم جنگنده‌های اف-۱۶ استفاده کنند.

او همچنین گفت: ما به دنبال جدا شدن از چین نیستیم، بلکه به دنبال کاهش خطرات در روابطمان هستیم.

بایدن در ادامه صحبت‌هایش به تایوان اشاره کرد و گفت که "آمریکا پیش‌بینی نمی‌کند که تایوان اعلام استقلال کند اما به حمایتش از این جزیره خودگردان برای قرار دادن آن در موقعیتی که بتواند از خودش دفاع کند، ادامه می‌دهد."

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین در بحبوحه گفت‌وگوها درباره افزایش سقف بدهی‌های دولت واشنگتن افزود: نکول بدهی‌ها یک گزینه نیست و تمامی رهبران کنگره باید به تعهدات خود عمل کنند.

این رئیس جمهوری دموکرات آمریکا همچنین افزود، می‌توان درباره افزایش محدودیت سقف بدهی‌های دولت ایالات متحده به توافق رسید.

بایدن در ادامه گفت، انتظار دارد که روابط بین آمریکا و چین که در پی ساقط کردن یک بالون "جاسوسی" چینی در حریم هوایی آمریکا متنشنج شده بود، رو به بهبود برود.

وی همچنین افزود، به دلیل اینکه پکن در حال گسترش و تقویت ارتش خود است، واشنگتن مایل به تجارت برخی اقلام با چین نیست و ادامه داد: ما امنیت بیشتری داریم، همه ما در مورد ساخت ارتش چین صحبت کرده‌ایم. این کشور در حال تقویت ارتش خود است و به همین دلیل من به صراحت اعلام کردم که آمادگی تجارت برخی کالاها با چین را ندارم.

رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره دوباره به اوکراین ادامه داد، بعید است جنگنده‌های اف-۱۶ که توسط اهداکنندگان غربی برای اوکراین تامین می‌شوند در ضد حمله پیش‌بینی شده کی‌یف مورد استفاده قرار گیرند. به گفته او، "این جنگنده‌ها به کی‌یف در حفظ باخموت کمک نمی‌کنند."

بایدن افزود: همچنین من از زلنسکی تضمین گرفته‌ام که اوکراین از این جنگنده‌ها برای پیشروی در قلمروی جغرافیایی روسیه استفاده نمی‌کند.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه تاکید کرد: ولادیمیر پوتین نمی‌تواند اراده ما را در حمایت از اوکراین متزلزل کند. توانایی اوکراین برای دفاع از خود برای پایان دادن به این جنگ برای همیشه و از طریق دیپلماسی ضروری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->