معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳) خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟ بارش پراکنده برف در محور درگز _ قوچان | مه‌گرفتگی در جاده‌های خراسان رضوی (۳ بهمن ۱۴۰۳) مرگ روزانه ۲۰۰ بیمار سرطانی در کشور نگهبانی که دزد از آب درآمد | پای یک تبعه خارجی هم در میان است سه علامتی که نشان‌دهنده سرطان دهانه رحم است
سرخط خبرها

پرداخت فوق‌العاده ویژه برای فرهنگیان چه شد؟ (یکم خردادماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۵۳۲۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۷
  • ۱
پرداخت فوق‌العاده ویژه برای فرهنگیان چه شد؟ (یکم خردادماه ۱۴۰۲)
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از پیگیری اجرای فوق العاده ویژه برای فرهنگیان خبر داد.

 به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد مولوی اظهار کرد: در راستای احقاق حقوق فرهنگیان، نیرو‌های خدماتی و نیرو‌های اداری آموزش و پرورش در زمینه اعمال کامل فوق العاده ویژه در حکم حقوقی، بر اساس ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از سازمان امور اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه شکایتی تنظیم و تقدیم کمیسیون مربوطه شد.

فوق العاده ویژه چگونه برای کارمندان دیگر دستگاه‌ها اعمال شد؟

وی افزود: با تصویب قانون فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی، انتقال خون (مصوبه اردیبهشت ۹۰) و همچنین تسری این قانون به کارمندان دامپزشکی کشور و سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور (مصوب اسفند ۹۱) در مجلس‌های هشتم و نهم، حقوق پرداختی به کارکنان سازمان‌های مذکور به نحوی بی سابقه تا میزان بیش از سه برابر افزایش یافت.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بر این اساس در همان دوره، مطالبات اینچنینی در دستگاه‌های دیگر دولتی ایجاد شد و در نتیجه، طرح‌های دیگری برای تسری فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های دیگر از جمله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، پزشکی قانونی و انتقال خون و... مطرح شد، اما در نهایت مسکوت ماند.

وی گفت: بر اساس ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هرگاه حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور، وزیر یا مسئولان دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع داده می‌شود.

نماینده آبادان و اروند کنار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کارکنان بسیاری از دستگاه‌ها از سقف ۵۰ درصد فوق العاده ویژه بهره‌مند شده‌اند، ولی معلمان و کارکنان اداری آموزش و پرورش صرفاً از ۲۱ تا ۲۷ درصد برخوردار هستند. عدم پیش‌بینی سازوکار لازم برای برقراری عدالت در نظام پرداخت نیرو‌های خدماتی و کارکنان اداری آموزش و پرورش باید توسط نهاد‌های مربوطه رفع شود.

‌ابهام در پرداخت فوق‌العاده ویژه

مولوی گفت: در پرداخت فوق العاده ویژه بر اساس رتبه‌بندی ذکر شده در قانون مدیریت که طی مصوبات هیات وزیران در سال ۱۳۹۴و ۱۳۹۹ میزان آن تغییر کرده و نهایتا متناسب با رتبه به ۲۱ تا ۲۷ درصد افزایش یافته است، ابهام وجود دارد. به این معنا که هر فرد به صورت هم زمان تابع دو نظام رتبه‌بندی است.

وی افزود: رتبه‌بندی اول همان رتبه‌بندی قانون مدیریت است که شامل رتبه‌های مقدماتی پایه، خبره ارشد و عالی است. میزان پرداختی مطابق این رتبه‌بندی از ۲۱ تا ۲۷ درصد فوق العاده ویژه است.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رتبه‌بندی دوم نیز قانون رتبه‌بندی است که الگوی پرداخت آن متفاوت است. اگر هم بنا باشد رتبه‌بندی اول را از این به بعد نادیده بگیریم، کسانی که هم‌اکنون در رتبه‌های پایین‌تر قرار دارند از درصد کمتری از فوق العاده ویژه بهره‌مند می‌شوند. علاوه بر اینکه این موضوع نیاز به شفافیت دارد و ضرورت دارد مبلغ فوق العاده ویژه به میزان ۵۰ درصد برای معلمان اعمال شود.

 وی افزود: منوط کردن افزایش ۵.۱۷ درصد فوق العاده ویژه معلمان به ۶ ساعت تدریس موظف بیشتر در هفته نادرست است، در حالی که برای کارکنان سایر دستگاه‌ها فوق العاده ویژه بدون افزایش ساعات کار تا سقف تعیین شده انجام شده است.

مولوی گفت: به این ترتیب خواستار اجرای قانون برای فرهنگیان هستیم. بر این اساس، کمیسیون حداکثر در مدت ۱۰ روز موضوع را رسیدگی می‌کند و در صورت وارد بودن، با اظهار نظر صریح گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خسرو
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
ممنون آقای مولوی لطفان محکم پحث فوق العاده ویژه پیگیری بکنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->