گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

۷ نفر از متعرضین به مأموران فراجا در میناب دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۶۵۳۸۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
۷ نفر از متعرضین به مأموران فراجا در میناب دستگیر شدند
رئیس‌کل دادگستری هرمزگان از دستگیری ۷ نفر از متمردین و متعرضین به مأموران فراجا در شهرستان میناب خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد: با هماهنگی مقام قضایی، پس از بررسی‌های دقیق اطلاعاتی، ۷ نفر از عوامل اصلی تعرض به مأموران فراجا در شهرستان میناب شناسایی و دستگیر شدند.

وی در ادامه با اشاره به سواستفاده رسانه‌های معاند از تصاویر منتشر شده در فضای مجازی در خصوص درگیری این افراد با مأموران فراجا حین اجرای حکم قضایی، اظهار داشت: پرونده اختلاف ملکی بین افراد مذکور با یکی از همسایه هایشان در شعبه دادگاه حقوقی میناب مطرح شده بود که پس رسیدگی قضایی و با وجود تلاش برای صلح و سازش بین طرفین در نهایت با عدم موافقت آن‌ها برای پایان دادن به اختلافاتشان، منجر به محکومیت یکی از طرفین دعوا به علت تصرف غیرقانونی زمین‌های همسایه شان شده است.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در ادامه افزود: روز گذشته به دستور قاضی شعبه اجرای احکام، حکم خلع ید و قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز مربوط به این پرونده در روستای گوچگ میناب با حضور نماینده دادستان، خواهان پرونده و مأموران فراجا در حال اجرا بوده است که با امتناع، اعتراض و تمرد متصرفین غیرقانونی روبه رو شده و در پی این ماجرا این افراد ضمن زد و خورد با مأموران اقدام به تهیه فیلم و ارسال به شبکه‌های ماهواره‌ای معاند نموده اند.

قهرمانی یادآور شد: در نهایت با مقاومت مأموران فراجا، قانون شکنان و متعرضین اقدام به فرار از محل درگیری نموده اند که در نهایت ۷ نفر از آن‌ها شناسایی و دستگیر شدند.

وی همچنین تصریح کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های فنی و تخصصی، به تمرد و زد و خورد با مأموران در حین انجام وظیفه و تهیه فیلم و ارسال به شبکه‌های معاند برای کارشکنی در اجرای حکم قضایی اعتراف کردند. تحقیقات از متهمان برای شناسایی و دستگیری دیگر همدستان‌شان ادامه دارد که نتیجه آن متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین با اشاره به دستورات اخیر ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم حمایت از ضابطین و برخورد با متعرضین به آن‌ها تأکید کرد: هرگز در اجرای احکام قضایی به حواشی ایجاد شده از سوی مجرمین و قانون شکنان توجه‌ای نخواهیم داشت و افرادی که در مقابل ضابطین دادگستری تمرد کنند یا به اماکن و خودرو‌های آن‌ها خسارت بزنند، با برخورد قاطع و بدون اغماض مواجه خواهند شد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->