جزئیات جدید از کالابرگ الکترونیکی در مرحله پنجم اعلام شد آیا پنجشنبه ها تعطیل خواهد شد؟ | ساعت کاری ادارات دولتی در آستانه تغییر قالیباف: مجلس موظف است تا پایان آبان‌ماه، ایرادات برنامه هفتم را به دولت تقدیم کند رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: تعلل در تمرکززدایی، به توسعه کشور آسیب بیشتری می‌زند علی آبادی: وزارت نیرو تمامی اهداف تکلیفی برنامه هفتم را تهیه کرده است وزیر نفت: تحقق اهداف برنامه هفتم نیازمند حدود ۱۹۰ میلیارد دلار منابع مالی است دبیر شورای عالی امنیت ملی: رهبران ایران هیچگاه با غرب دشمنی نداشته‌اند اسحاقی: مخالفت غرب با استقلال جمهوری اسلامی است | تأکید رهبر معظم انقلاب بر معرفی حقیقی غرب است الجولانی با مدیر صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن دیدار کرد پاسخ بقائی به شایعات موجود درباره انتصابش به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل وزیر ارتباطات: احکام برنامه هفتم در وزارت ارتباطات ۷۵ درصد تحقق یافته است سیاری: یکی از مؤلفه‌های اصلی ارتقای توان رزم در عرصه نبرد، وجود طب رزم است حقانی: ما، غرب‌ستیز نیستیم؛ غرب، ایران‌ستیز و اسلام‌ستیز است تاجگردون: اقتصاد ایران درگیر رکودی ساختاری است گزارش نظارت یک‌ساله بر اجرای برنامه ۵ ساله از سوی مجلس اعلام شد نظام عادلانه بین‌المللی، مقدمه‌ای بر صلح و توسعه همایش «ما و غرب در آراء و اندیشه‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» در تهران آغاز شد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور در صحن علنی مجلس: شرایط جنگی را در یکسال گذشته در نظر گرفته بودیم نماینده مجلس عنوان کرد: عدم اجرای ۶۰ درصد از احکام سال اول از برنامه هفتم توسعه سنای آمریکا به تعطیلی دولت آمریکا پایان داد توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی‌بی‌سی» درپی یک رسوایی بزرگ مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت
سرخط خبرها

آماده‌باش استانداری‌ها و فرمانداری‌های کل کشور برای مقابله با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۱۶۵۵۵
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
آماده‌باش استانداری‌ها و فرمانداری‌های کل کشور برای مقابله با ویروس کرونا
در پی شیوع ویروس کرونا در چین، همه استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌ها برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا به کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، در پی شیوع ویروس کرونا در چین، دولت برای اطمینان وحفاظت از سلامت مردم، برخی محدودیت‌های موقت برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس اعمال کرده است و در حال حاضر همه استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌ها برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا به کشور در آماده باش کامل قرار گرفته‌اند.
 
همچنین پرواز‌های مستقیم از تهران به چین و برعکس برای دوره محدود تعلیق شده و در تمامی مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی و مبادی ورودی به کشور تیم‌های پزشکی مستقر شده‌اند. این اقدامات در شرایطی است که در حال حاضر و بر اساس اظهارات وزیر بهداشت هیچ موردی از ابتلا به این ویروس در کشور مشاهده نشده است.

معاون اول رییس جمهور روز جمعه در جلسه بررسی راهکار‌های پیشگیری از ورود ویروس کرونا که با حضور وزرای کشور، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سخنگوی دولت و نمایندگان سایر دستگاه‌های ذیربط پیرامون این مساله برگزار شد با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین موضوع، سلامت مردم است و هیچ مصلحت دیگری را نمی‌توان نسبت به این موضوع ارجحیت داد، گفت: دولت موضوع حفظ سلامت مردم را وظیفه‌ای قانونی و ملی برای خود می‌داند که به هیچ عنوان قابل چشم‌پوشی نیست و مردم کشور اطمینان داشته باشند که دولت در اینگونه شرایط با جدیت در صحنه حضور دارد و با تمام توان اقدامات لازم را برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا به کشور انجام خواهد داد.

اسحاق جهانگیری با قدردانی از دولت چین بخاطر انجام تمهیدات و کنترل‌های لازم برای جلوگیری از انتشار این ویروس، اظهار داشت: چین شریک نخست تجاری ایران است و روابط صمیمانه‌ای میان دو کشور وجود دارد و ایران آمادگی دارد کمک‌های مورد نیاز در حوزه پیشگیری و درمان را به این کشور ارائه دهد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گزارشی از آخرین بررسی‌های صورت گرفته ارائه و تاکید کرد: تا این لحظه هیچ مورد مبتلا به ویروس کرونا در کشور مشاهده نشده است.

وی افزود: تمام اتباع چین که در صنایع مختلف در ایران فعالیت دارند و نیز افرادی که با ملیت چینی به عنوان توریست به ایران سفر کرده اند، شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته اند که خوشبختانه جای هیچ نگرانی در خصوص آلودگی این افراد به ویروس کرونا وجود ندارد.

وزیر راه و شهرسازی نیز در این جلسه گزارشی از تعداد پرواز‌های مستقیم میان ایران و چین و شرکت‌های هواپیمایی فعال در این مسیر ارائه کرد و افزود: تمهیدات لازم برای انتقال دانشجویان ایرانی که در شهر ووهان چین حضور دارند با هماهنگی وزارت بهداشت انجام خواهد شد و نگرانی برای بازگشت اتباع کشورمان از چین وجود ندارد.

در این نشست مقرر شد وزارت امور خارجه کشورمان طی اطلاعیه‌ای از شهروندان ایرانی بخواهد که تا اطلاع ثانوی سفر خود به کشور چین را به تعویق بیاندازند. همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ماموریت یافت اطلاع‌رسانی در خصوص ویروس کرونا را بر عهده بگیرد و مقرر شد تمام اظهارنظر‌ها و اطلاع رسانی‌ها با هماهنگی این وزارتخانه انجام شود.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور نیز روز شنبه ۱۲ بهمن در حاشیه مراسم رونمایی از ماشین‌آلات و تجهیزات اهدایی به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از تصمیم به اتخاذ مراقبت‌های ویژه در خصوص ویروس کرونا خبر داد و با اشاره به اعلام محدودیت پروازی میان کشور‌های ایران و چین خاطرنشان کرد: با اتخاذ این تصمیمات امیدواریم تا با سلامت از این ایام گذر کنیم و از مردم عزیز کشور درخواست داریم به‌رغم وجود شایعات فراوان در خصوص این بیماری اخبار و اطلاعات مربوط به آن را از منابع و رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.

وزیر کشور اظهار داشت: در حال حاضر مهمترین مساله پیشگیری است و در این خصوص از اقدامات صدا و سیما و سایر رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی مناسب به عموم مردم قدردانی می‌کنیم و امیدواریم با همراهی که مردم با مسئولان خواهند داشت در این خصوص در کشور شاهد مشکلی نباشیم.

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و درمان نیز از انتخاب یک بیمارستان معین در تهران در این خصوص خبر داد و گفت: ساختار آزمایشگاهی ما در این مورد آمادگی کامل دارند که هر نمونه مشکوک که برای آن‌ها ارسال می‌شود در اسرع وقت پیگیری و نتیجه را اعلام کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->