توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در خراسان رضوی با احیای روابط ایران و عربستان

  • کد خبر: ۱۶۵۶۰۶
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲
پیش‌بینی سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در خراسان رضوی با احیای روابط ایران و عربستان
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: ‌سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سال‌۱۴۰۱، ۳.۵ برابر سال۱۴۰۰ بود که جهش بزرگی برای استان در شرایط تحریم محسوب می‌شود.

به گزرش شهرآرانیوز، رضا خواجه‌نایینی اظهار کرد: سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سال‌۱۴۰۱، ۳.۵ برابر سال۱۴۰۰ بود که جهش بزرگی برای استان در شرایط تحریم محسوب می‌شود. میزان سرمایه‌گذاری خارجی در این مدت با ۵۸ طرح به ۲۹۸ میلیون دلار رسید.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: در سال جاری برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی از عربستان، کویت و بحرین و… برنامه‌ریزی شده و اقداماتی در دست اجراست و اگر این موضوع به نتیجه برسد، سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری در استان صورت خواهد گرفت. این برنامه‌ریزی‌ها با آستان قدس، شهرداری و سایر دستگاه‌ها صورت گرفته است و پیش‌بینی می‌شود‌ امسال، هم حجم سرمایه‌گذاری خارجی و هم میزان آن افزایش یابد.

وی‌ درباره ایجاد اطلس سرمایه‌گذاری در استان بیان کرد: در فضای کسب‌و‌کار یکی از مکانیزم‌های جذب بخش خصوصی ایجاد اطلس سرمایه‌گذاری برای رشد سرمایه‌گذاری است و این اطلس در خیلی از استان‌ها وجود ندارد. در این اطلس فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران شناسایی شده است و تجمیع اطلاعات در این اطلس انجام می‌شود و کار را برای سرمایه‌گذار راحت می‌کند.

پرداخت ۱۴۱۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ در استان طی سال گذشته

خواجه‌نایینی درباره اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ بند الف قانون بودجه یادآور شد: ‌اعتبارات تبصره ۱۸ با فاصله زمانی یک‌ساله تخصیص یافته و اجرایی شده است. سال ۱۴۰۰ این تبصره در اواخر دولت ابلاغ شد و در اول بهمن ۱۴۰۰ نیز اعتبار آن مشخص شد که تا پایان سال ۱۴۰۱ برای پرداخت آن زمان بود و در نهایت ۱۴۵۴ طرح با رقم ۱۴۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در استان پرداخت‌ و ۱۰۳ درصد این اعتبار جذب شد. در قانون بودجه ۱۴۰۱ حداقل اعتبار ۶۸.۲ هزار میلیارد تومان برای کل کشور و ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار یکسان برای استان‌ها در نظر گرفته شده است که پس از کسر ۹۶۷ میلیارد تومان برای پروژه تولید مسکن، از این میزان یک هزار و ۲۳۳ میلیارد تومان برای کمک به رونق تولید و بهره‌وری فعالان اقتصادی قابل تخصیص خواهد بود.

وی درباره صدور مجوز کسب‌و‌کار در خراسان رضوی طی سال گذشته بیان کرد: در ۱۲ ماه سال گذشته ۲۲ هزار و ۸۴۱ درخواست مجوز استان در درگاه ملی مجوزهای کشور ثبت شده که از این تعداد برای ۸۰۵۰ درخواست مجوز صادر شده است.

خواجه‌نایینی افزود: در این مدت به جز ۸۰۵۰ مورد مجوز صادر‌شده، ۷۸۰۹ مورد عدم صدور مجوز، ۱۵۷۸ درخواست انصراف متقاضی، ۲۹۸۵ در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضی، ۱۳۳۵ در انتظار تأیید دستگاه اجرایی و ۱۰۸۴ در انتظار پاسخ استعلام از دستگاه‌های استعلام‌شونده در خراسان رضوی داشته‌ایم.

وی افزود: به طور کلی در ۱۲ ماه سال جاری در درگاه ملی مجوزهای کشور، برای ٣٤‌درصد درخواست‌های کسب‌و‌کار خراسان رضوی مجوز صادر شده است. همچنین ٣٠‌درصد درخواست‌ها در مرحله تکمیل، تأیید مدارک، دریافت پاسخ استعلام و ٣٦‌درصد درخواست‌ها یا از طرف متقاضی انصراف انجام شده ‌یا توسط دستگاه تخصصی مورد پذیرش واقع نشده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی درباره همکاری یا عدم همکاری دستگاه‌ها در صدور مجوزهای کسب‌و‌کار خاطرنشان کرد: دو نوع تخلف در این زمینه وجود دارد، یکی عدم انجام کار در درگاه بوده که عمدتا ملی پیگیری شده و مورد بعدی تخلفات استانی و عدم انجام فرایند ثبت‌شده در استان است. اولین گزارش درباره عملکرد دستگاه‌ها در تیرماه به تفکیک دستگاه و شهرستان منتشر خواهد شد.

خواجه‌نایینی درباره شاخص فضای کسب‌و‌کار خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس اطلاعات موجود از مرکز مجوزهای کسب‌و‌کار در پاییز سال ۱۴۰۱ نسبت به تابستان همان سال شاخص فضای کسب‌و‌کار در استان بهبود یافته است؛ یعنی رتبه استان از ۲۱ به ۱۸ رسیده و جزو ۹ استان اول کشور هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیت کمیته اقتصادی خراسان رضوی تصریح کرد: این کمیته در سال ۱۴۰۱، ۷۰ هزار فقره تسهیلات ازدواج به میزان ۱۱ همت و ۶۰ هزار فقره تسهیلات فرزند‌آوری به میزان ۲.۶ همت پرداخت کرده است که البته همین‌ میزان درخواست هنوز در استان باقی مانده است. بانک مرکزی مجوز داده است که ۵۰‌درصد از سپرده‌های قرض‌الحسنه برای این تسهیلات استفاده شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->