برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

گرم‌ترین حج ۲۵ سال اخیر را شاهد هستیم

  • کد خبر: ۱۶۵۷۱۲
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۲
گرم‌ترین حج ۲۵ سال اخیر را شاهد هستیم
متولیان خانه خدا همزمان با ایام حج تمتع به منظور کاهش دما، بیش از ۵۰۰ پنکه در سایزهای مختلف برای تلطیف هوا در صحن‌های مسجدالحرام نصب کردند. چرا که گفته می‌شود امسال گرم‌ترین حج تمتع در ۲۵ سال اخیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به گرمای هوا در آستانه حج تمتع و پیش‌بینی گرم‌ترین حج تمتع در حدود ۲۵ سال اخیر، عربستان برای کاهش دما و جلوگیری از گرمازدگی در موسم حج دست به کار شد.

راهکار متولیان خانه خدا برای کاهش ۶ درجه‌ای دمای هوا در مسجدالحرام

بر همین اساس، متولیان مسجدالحرام تعداد پنکه‌های مه‌پاش‌ تعبیه شده در خانه خدا را افزایش دادند؛ به طوری که ۲۱۶ پنکه مه‌پاش و ۲۴۲ پنکه بزرگ به منظور تلطیف هوای صحن‌های مسجدالحرام نصب شده است و پیش‌بینی می‌شود با بکارگیری این پنکه‌ها، دمای هوا حدود ۶ درجه کاهش یابد.

گرم‌ترین حج ۲۵ سال اخیر را شاهد هستیم

زائران در ساعات اوج گرما در هتل بمانند

دمای هوای مکه در روزهای اخیر به ۴۳ درجه هم رسیده بود و در روزهای آینده به ویژه هم‌زمان با ایام حج تمتع، مکه دمایی بالاتر را نیز تجربه می‌کند. بر همین اساس، به زائران توصیه می‌شود در ساعات اوج گرما در هتل محل اسکان بمانند یا با تجهیزاتی همچون کلاه آفتابگیر، عینک آفتابی، چتر، اسپری آب و آب خنک به زیارت بروند.

مناسک حج تمتع از هشتم ذی‌الحجه یعنی ۶ تیرماه آغاز تا سیزدهم ذی‌الحجه ۱۱ تیرماه صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->