قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ( ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) | قیمت طلا ۳۶۴ هزار تومان تغییر کرد قیمت طلا باز هم ریخت | قیمت جدید طلا امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا
سرخط خبرها

بررسی بازدهی بازار‌های مالی در نخستین هفته خرداد ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۶۶۰۲۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵
بررسی بازدهی بازار‌های مالی در نخستین هفته خرداد ۱۴۰۲
نخستین هفته خردادماه برخلاف هفته گذشته با بازدهی مثبت بازار‌ها همراه شد. این هفته سکه با بیشترین بازدهی، پرچمدار افزایش قیمت در بازار‌های مالی بود و در مرحله بعد بورس، طلا و دلار قرار داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین هفته خرداد‌ماه را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد نیمه ابتدایی هفته جاری که روند قیمت در بازار‌های مالی افزایش داشت و دو روز پایانی که با خبر ورود پادشاه عمان به ایران در هفته آینده، قیمت‌ها ریخت. با این وجود بازار‌های مالی بازدهی مثبت داشتند و سکه پرچمدار بیشترین بازدهی در بازار‌های مالی شد.

بازدهی بازار‌ها در هفته اول خرداد

بازار‌های مالی در هفته اخیر می‌توانستند بازدهی بهتری را از آن خود کنند، اگر اخبار مساعد سیاسی محدوده‌های حمایتی را نمی‌شکست! روز‌های پایانی این هفته با خبر ورود پادشاه عمان به ایران در روز یکشنبه (هفتم خرداد) مصادف شد.

سفری که تاثیر آن در بازار فردوسی در واپسین ساعات معاملات روز چهارشنبه کاهشی بود. با این خبر، قیمت دلار بیش از ۵۰۰ تومان ریخت و محدوده حمایتی ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومانی را از دست داد. قیمت سکه نیز که به کانال ۳۲ میلیون تومانی ورود کرده بود به نیمه ابتدایی کانال ۳۱ میلیون تومانی بازگشت.

این سفر سیاسی از این جهت حائز اهمیت است که با توجه به سابقه میانجی‌گری عمان در ماجرای مذاکرات هسته‌ای، بسیاری امیدوارند که این بار هم پادشاه عمان حاوی اخبار مثبتی از مذاکرات هسته‌ای باشد. احتمال می‌رود این سفر به خصوص در آستانه نشست شورای حکام (۱۵ تا ۱۹ خرداد ماه) بتواند گره کور مذاکرات برجام را باز کند.

از سوی دیگر برخی معتقدند سفر پادشاه عمان به ایران ارتباطی با برجام ندارد و به از سرگیری روابط میان ایران و مصر مربوط می‌شود. هفته گذشته بود که سلطان عمان به مصر سفر کرد تا بتواند روابط تهران-قاهره را بهبود دهد.

قیمت دلار

بررسی بازدهی قیمت دلار از روز ۲۸ اردیبهشت تا امروز چهارم خردادماه، نشان می‌دهد اسکناس آمریکایی ۳۰۰ تومان افزایش قیمت داشته است. بازدهی دلار این هفته مثبت شد، اما این اسکناس با بازدهی ۰.۵۹ درصدی کمترین رشد قیمت را در بازار‌های مالی داشت.

به اعتقاد معامله‌گران بازار ارز، نتیجه این نشست چه روند مثبت در جهت مذاکرات برجام باشد و چه بهبود روابط میان ایران و مصر، هر توافقی می‌تواند بازار‌های مالی را با روند کاهشی یا ثبات همراه سازد.

قیمت طلا

علاوه بر تاثیر ریزش قیمت دلار بر بازار طلا و سکه، متعاقب خبر سفر پادشاه عمان به ایران، قیمت تمام قطعات سکه کاهش داشت. سکه امامی، بهار و نیم‌سکه با کاهش قیمت به کانال‌های قیمتی پایین‌تر برگشتند. اما کاهش قیمت طلای جهانی نیز بر این روند کاهشی بی‌تاثیر نبود. اکنون بیش از ۱۰ روز است که قیمت طلای جهانی محدوده ۲۰۰۰ دلاری را از دست داده و این موضوع اثر مضاعفی بر ریزش قیمت در بازار فلزات گرانبها داشته است.

با وجود این روند نزولی، اما بازدهی طلا به دلیل افزایش قیمت نیمه ابتدایی این هفته مثبت شد. طلا روز پنجشنبه چهارم خردادماه، با رقم دو میلیون و ۵۳۰ هزار تومان معامله شد. به این ترتیب قیمت طلا در نخستین هفته خرداد افزایش ۰.۹۲ درصدی داشت و ۲۳ هزار و ۱۰۰ تومان افزایش قیمت داشت. گفتنی است قیمت انس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش به ۱۹۵۹ دلار رسیده است.

قیمت سکه

در هفته گذشته سکه امامی بازدهی منفی ۶.۲۳ درصدی داشت، اما این هفته بیشترین بازدهی را در بازار‌های مالی از آن خود کرد. سهم این قطعه در یک هفته اخیر، افزایش قیمت یک میلیون تومانی و بازدهی مثبت ۳.۲۹ درصدی بود.

سکه در روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت با رقم ۳۰ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان معامله شد و امروز چهارم خردادماه به قیمت ۳۱ میلیون ۳۸۱ هزار تومان رسید.

بورس

بررسی معاملات بورس در اولین هفته خردادماه نشان می‌دهد بازار سرمایه هرچند در این هفته نقشه‌ای عموما سبزرنگ را تشکیل داد، اما روند صعودی نماگر اصلی بازار سهام کم‌فروغ بود. چرا که با وجود چهار روز مثبت متوالی نماگر‌های بورس، شاخص کل در هفته جاری تنها ۱.۰۳ رشد کرد. به این ترتیب شاخص کل طی هفته جاری توانست از دو میلیون و ۳۲۱ هزار واحد به دو میلیون و ۳۴۵ هزار واحد برسد.

اما رشد شاخص هم‌وزن در این هفته نسبت به شاخص کل بیشتر بود که نشان از بالا رفتن قیمت سهم‌های کوچک بازار دارد. بر این اساس طی معاملات این هفته بازار سهام، شاخص هم‌وزن خود را از ارتفاع ۷۶۰ هزار و ۹۷۳ واحد به ۷۹۲ هزار و ۹۰۷ واحد رساند. به این ترتیب شاخص شرکت‌های کوچک و متوسط بازار سرمایه در اولین هفته خردادماه ۴.۱۹ درصد رشد کرد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->