واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج‌فارس را قاطعانه تأمین می‌کنیم؛ نیاز به حضور هیچ کشور بیگانه‌ای نیست

  • کد خبر: ۱۶۶۱۲۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۳
فرمانده نیروی دریایی سپاه: امنیت خلیج‌فارس را قاطعانه تأمین می‌کنیم؛ نیاز به حضور هیچ کشور بیگانه‌ای نیست
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه آمریکا ادعا می‌کند ضامن امنیت خلیج فارس است، گفت: امنیت خلیج فارس از سوی ایران و کشور‌های منطقه تامین می‌شود و نیازی به حضور هیچ کشور بیگانه‌ای نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم «روز ملی مقاومت و پایداری، روز دزفول» با حضور شخصیت‌های کشوری، لشکری، حوزوی، دانشگاهی و اقشار مختلف مردم در سالن اجتماعات مجتمع فجر اهواز برگزار شد.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در این مراسم که به همت موسسه چهارم خرداد خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه دزفول نماد مقاومت و سلطه‌ناپذیری است، اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس به دنیا نشان دادیم که زیر بار زور نرفته و نمی‌رویم.

وی با اشاره به ماهیت ظلم‌ناپذیری انقلاب اسلامی افزود: قبل از انقلاب، آمریکا و انگلستان برای ملت ایران ارزشی قائل نبودند و ایران را مستعمره خود می‌دانستند، اما روحیه و انگیزه مقاومت به ملت ایران عزت و شرف بخشید و اکنون ملت ایران، روی پای خود ایستاده و این مقاومت معادلات دنیا را بهم زده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه اضلاع و ابعاد انقلاب و مقاومت ملت ایران باید بیان شود، تصریح کرد: این موضوع نقش رسانه‌ها را زیاد می‌کند، لذا رسانه‌ها باید مواضع رسانه‌ای دشمن را بمباران و به صف دشمن حمله کنند.

وی افزود: مجاهدان عرصه رسانه متعهد داخلی همیشه حقایق و واقعیت‌های اقتدار صیانت و سیادت دریایی جمهوری اسلامی را منعکس کردند که جا دارد از زحمات همه آن‌ها تقدیر و تشکر شود.

سردار تنگسیری با تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس را قاطعانه تأمین می‌کنیم و رسانه‌ها باید در این امنیت شراکت کرده و توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه و ارتش را منعکس کنند تا دنیا بفهمد امنیت خلیج فارس بی‌نیاز از بیگانگان است، خاطرنشان کرد: محکم مقابل دشمن ایستاده‌ایم و از شرف و عزت ملت ایران دفاع خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه اگر مقابل دشمن کوتاه بیاییم قطعا بر ما مسلط می‌شوند و چاره‌ای جز ایستادگی و مقاومت نداریم و این مسیر راه پیروزی ملت ماست، اضافه کرد: ما خود را فدایی ملت می‌دانیم و در مقابل دشمن به‌هیچ وجه کوتاه نمی‌آییم.

دریادار تنگسیری با بیان اینکه آمریکا ادعا می‌کند ضامن امنیت خلیج فارس است گفت: امنیت خلیج فارس از سوی ایران و کشور‌های منطقه تامین می‌شود و نیازی به حضور شما و هیچ کشوری نیست.

در ادامه این مراسم از تابلوی نقاشی شده عالم پرتلاش و مجاهد خستگی ناپذیرمرحوم سید محسن شفیعی، کتاب‌های «زخم نارنج» و «بلد الصواریخ»، تصنیف‌خوانی، سرود، تئاتر، فیلم مستند با مضامین حماسه آفرینی‌ها، مقاومت و پایداری مردم که همگی جدید است، رونمایی شد.

‌سردار تنگسیری همچنین در بازدید از آسایشگاه جانبازان دفاع مقدس در اهواز گفت: در عملیات بیت المقدس بسیاری از اولین‌ها رخ داد که از این منظر آن را غرور آفرین می‌کند.

وی افزود: چهل سال پیش عملیات بیت‌المقدس صورت گرفت که باعث شد دو شهر و مساحت  ۵۴۰۰ کیلومتر متر مربع زمین‌های اشغال شده توسط دشمن، آزاد شود. خرمشهر  ۵۷۵ روز در اشغالگری رژیم بعث بود و ما در این عملیات اولین‌های بسیاری داشتیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با اشاره به اولین‌های عملیات آزادسازی خرمشهر عنوان کرد: سپاه برای نخستین بار در قالب تیپ‌های عملیاتی وارد شد و ما نیز برای نخستین‌بار توانستیم پل بزنیم و از رودخانه عبور کنیم. در عملیات بیت المقدس ۱۹۰۰۰ نیروی بعثی به اسارت درآمدند و ۱۶۵۰۰ نفر نیز از نیرو‌های دشمن تلف شدند.

سردار تنگسیری عملیات بیت المقدس را چهارمین عملیات بزرگ دفاع مقدس از ۱۲ عملیات عنوان کرد و گفت: این عملیات یکی از غرور‌آفرین‌ها بود که باعث شد غرور ملی احیاء و خرمشهر آزاد شود. افزون بر آن جاده اهواز به آبادان و اهواز به خرمشهر، پادگان حبیب و شهر هویزه در عملیات بیت المقدس از اشغالگری دشمن خارج شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->