مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

معاون اجرایی رئیس جمهور: وعده‌های دولت اجرا شدنی است

  • کد خبر: ۱۶۶۵۲۸
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹
معاون اجرایی رئیس جمهور: وعده‌های دولت اجرا شدنی است
نشست تخصصی مجمع نمایندگان استان خوزستان با محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در راستای بررسی مصوبات دور دوم سفر‌های استانی رئیس جمهور به این استان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در دیدار با مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی، پس از شنیدن دغدغه ها، طرح‌ها و پیشنهاد‌های نمایندگان تاکید کرد که دولت هیچ وعده اجرا نشدنی نخواهد داد.

وی همچین در جهت تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر هم افزایی بین قوا گفت: نمایندگان بازوی کمکی دولت باشند و هماهنگی بین دو قوه مقننه و مجریه باید در بالاترین سطح خود باشد.

در این جلسه نمایندگان نقطه نظرات خود را پیرامون مسائل مختلف استان مطرح و گزارشی از پیشرفت طرح‌های عمرانی استان ارایه کردند.

همچنین نمایندگان با قدردانی از نگاه ویژه دولت گفتند: انتخاب خوزستان به عنوان نخستین مقصد سفر‌های استانی امسال نشان از نگاه ویژه و خاص رئیس جمهور و هیات دولت به این استان است.

سیدابراهیم رئیسی در دور دوم سفر‌های استانی، اوایل اردیبهشت ماه به استان خوزستان سفر کرد که به گفته علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان در این دور، ۱۸۰ هزار میلیارد ریال برای پروژه مصوب این استان در نظر گرفته شد.

حسینی محراب بیان کرد: همچنین در جریان این سفر تفاهم نامه‌هایی میان دستگاه‌های اجرایی و همچنین شرکت‌ها و واحد‌های مختلف بخش‌های خصوصی و دولتی منعقد شده و مدیران باید با جدیت این تفاهم نامه‌ها را پیگیری نموده تا به مرحله اجرا برسند.

معاون اجرایی رئیس جمهور تبادل‌نظر و دیدگاه با سایر نمایندگان استان در راستای توسعه و پیشرفت و شرکت در شورای اداری و بررسی اولویت‌های استان بر مبنای شاخص‌های تعریف‌شده را از توجهات دولت برشمرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->