تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است
سرخط خبرها

توزیع ۱۳ هزار تُن مرغ در خراسان رضوی از نیمه خرداد

  • کد خبر: ۱۶۶۵۸۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۹
توزیع ۱۳ هزار تُن مرغ در خراسان رضوی از نیمه خرداد
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در اردیبهشت امسال حدود هفت میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده، گفت: تا نیمه خرداد از محل جوجه‌ریزی‌های اردیبهشت ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن مرغ وارد بازار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری در خصوص وضعیت تولید مرغ در خراسان رضوی اظهار کرد: حجم مرغ گرم تولید شده در اسفند سال قبل در استان حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن بود که این میزان پاسخگوی نیاز استان نبود؛ بنابراین مجبور به تامین نیاز از طریق مرغ منجمد شدیم.

وی افزود: مصرف روزانه مرغ در خراسان رضوی حداقل ۴۰۰ تن است که در ایام مناسبتی این میزان تا ۶۰۰ تن نیز می‌رسد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: فرودین امسال هفت میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شد. اردیبهشت امسال حجم جوجه‌ریزی حدود ۶۰۰ هزار قطعه افزایش پیدا کرد و به حدود هفت میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه رسید. جوجه‌ریزی‌های اردیبهشت ماه از ۱۵ خرداد به بعد وارد بازار خواهد شد.

جعفری با اشاره به اینکه نیاز بازار خراسان رضوی را می‌توان با مرغ تولیدشده در استان تامین کرد،  گفت: خراسان رضوی استانی زائرپذیر است و پیک حضور مسافر در آن نیز از اواخر خرداد ماه آغاز خواهد شد؛ بنابراین نیازمند حمایت ویژه‌ای برای تولید هستیم. از دیگر سو لازم است مرغ‌داران نیز به افزایش جوجه‌ریزی تشویق شوند. با وجود تمام تلاش‌ها برای حمایت از تولیدکنندگان برای افزایش جوجه‌ریزی اما این موضوع تابع سیاست‌ها و حمایت‌های کشوری است.

وی عنوان کرد: از همین رو دریافت مرغ منجمد از وزارتخانه نیز دنبال می‌شود تا اگر در ایام پیک مصرف با کمبودی مواجه شدیم، از طریق مرغ منجمد آن را رفع کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این هفته یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه مرغ آماده کشتار داریم و برای تامین مرغ این هفته هیچ مشکلی وجود ندارد اما ممکن است در یک هفته میزان تولید کاهش یافته و نیازمند تامین مرغ به شیوه دیگری باشیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص پیش‌بینی وضعیت بازار مرغ در ماه‌های آینده تاکید کرد: باید دید روند جوجه‌ریزی‌ها در خرداد به چه شیوه‌ای خواهد بود و آیا جوجه‌ریزی تابع شرایط بازار می‌ماند یا خیر.

جعفری با بیان اینکه از جوجه‌ریزی‌های فروردین ماه ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن مرغ در خراسان رضوی تولید شد، عنوان کرد: از جوجه‌ریزی‌های اردیبهشت ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن مرغ تولید خواهد شد. اکنون قیمت مصوب هر کیلو مرغ ۷۳ هزار تومان برای مصرف‌کننده است.

وی درباره علل نوسانات قیمت‌ مرغ در استان اظهار کرد: بازار مرغ بازاری کشوری است. برای مثال وقتی که در تهران قیمت مرغ کیلویی ۱۲۰ هزار تومان باشد، در استان‌های دیگر تولید کاهش پیدا می‌کند. اکنون برنامه‌ریزی شده تا تولید در خراسان رضوی افزایش پیدا کند زیرا بهترین روش برای تنظیم بازار افزایش تولید است. هنگامی که در سایر استان‌ها تولید کاهش پیدا می‌کند، قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند و سیستم دلالی بازار به طور خودکار قیمت‌ها را افزایش می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: استان‌های قطب تولید مرغ مانند گیلان، مازندران و گلستان قیمت‌گذاران اصلی این محصول هستند. وقتی قیمت مرغ در این استان‌ها افزایش پیدا کند، دلالان در دیگر استان‌ها با توجه به قیمت‌های مرغ در استان‌های قطب قیمت‌گذاری می‌کنند. بر همین اساس بازرسان ما نظارت‌های لازم را انجام داده و چنانچه در بازار قیمت مرغ بالاتر از نرخ مصوب باشد، با متخلفان برخورد تعزیری صورت خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->