تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است
سرخط خبرها

معاون دادستان کل کشور: معادن تعطیل و نیمه‌تعطیل به چرخه تولید بازگشتند

  • کد خبر: ۱۶۶۶۰۴
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸
معاون دادستان کل کشور: معادن تعطیل و نیمه‌تعطیل به چرخه تولید بازگشتند
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: سال گذشته معادن متعددی که تعطیل یا نیمه تعطیل بودند با تلاش دادستان‌های محلی در سراسر کشور به چرخه تولید و فعالیت بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعباس ترکی درباره عمده مشکلات معدن در حوزه قضایی گفت: در بخش نظام حکمرانی معدن اعم از روند سرمایه‌گذاری، سهم دانش‌بنیان‌ها از اقتصاد معدن و خام‌فروشی، با چالش‌ها و مشکلاتی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: بخشی از اشکالات به ساختار وزارت صمت بر می‌گردد که کفایت لازم را برای پوشش دادن به همه مأموریت‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت ندارد، به‌ویژه که در بخش معدن نیازمند ارتقاء ساختار هستیم تا بتواند ماموریت‌ها را پوشش بدهد و حمایت کند.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: بخشی از مشکلات معدن‌داران نیز ناظر بر تأمین مالی است، مشکلاتی که با بانک‌ها و یا در حوزه صدور مجوز‌ها دارند. در این خصوص تزاحم و تعارضی بین دستگاه‌های مختلف مثل منابع طبیعی، محیط زیست، سازمان جنگل‌ها و میراث فرهنگی و یا خود وزارت صمت در فرایند‌های قانونی وجود دارد و در صدور مجوزها، چالش‌هایی برای آن‌ها به وجود می‌آورد، مثلاً مشکل آب دارند و یا مزاحمان و معارضان محلی دارند.

وی افزود: عمده این مشکلات به این موضوع برمی‌گردد که ما بانک‌های جامع اطلاعاتی نداریم و این بانک‌های جامع تعامل لازم را با همدیگر در میان دستگاه‌های اجرایی ندارند؛ بنابراین در تصمیماتی که اتخاذ می‌شود بعضاً تزاحم و تعارض وجود دارد و دود آن به چشم معدن‌کاران و اهالی محلی می‌رود.

ترکی گفت: راهکار حل مشکلات تعارضات محلی نیز توجه به اجرای قانون حدنگاری است که هم در اراضی ملی و هم در اراضی کشاورزی، تحقق این قانون به ما کمک می‌کند تا با این تعارض‌ها و تشکیل پرونده‌ها و شکایات مواجه نشویم.

وی افزود: نکته دیگر توجه معدن کاران به مسئولیت‌های اجتماعی در هر حوزه‌ای که فعالیت می‌کنند، به هر حال انتظار ما این است که با توجه به چالش زیست محیطی که در کار معدن کاری وجود دارد و مزاحمت‌های که برای اهالی به وجود می‌آید، یک حمایت‌های نیز در آنجا از حوزه‌های فرهنگی و آموزشی و اشتغال برای مردم محلی صورت گیرد تا رضایت مندی آن‌ها تامین شود.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور گفت: ما در دستگاه قضایی تلاش می‌کنیم اگر موانعی وجود داشته باشد، آن موانع را از سر راه معدن کاران برداریم و اگر تزاحمی بین دستگاه‌ها باشد آن را حل کنیم بویژه که دستگاه قضایی در حوزه معدن برای حمایت از تولید اراده جدی دارد که حمایت کامل و جامعی را به عمل آورد.

وی افزود: دادستان‌های ما در سراسر کشور از معدن کاران و فعالیت‌های تولیدی به طور کامل حمایت می‌کنند، لذا درخواست می‌کنیم، اگر فعالان معدن هر مشکلی دارند که به دستگاه قضایی مربوط می‌شود یا ما می‌توانیم برای حل آن‌ها تاثیرگذار باشیم آن را به دادستانی کل اعلام کنند تا پیگیری کنیم.

ترکی گفت: سال گذشته معادن متعددی داشتیم که این‌ها دچار مشکل بودند و مسائل قضایی یا تعارض‌های داشتند که منتهی به تعطیلی یا نیمه تعطیلی آن‌ها شده بود که با تلاش دادستان‌های محلی در سراسر کشور بسیاری از این‌ها به چرخه تولید و فعالیت برگشتند، اما در این حوزه اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و آمادگی داریم همین روند حمایتی را در خصوص معادن ادامه دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->