کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تشکیل کمیته عالی فلسطینی‌ها برای مقابله با طرح معامله قرن

  • کد خبر: ۱۶۶۷۳
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۲
تشکیل کمیته عالی فلسطینی‌ها برای مقابله با طرح معامله قرن
گروه‌ها، احزاب، موسسات مدنی و بزرگان فلسطینی در نوار غزه کمیته‌ای ملی برای مقابله با طرح ننگین معامله قرن تشکیل دادند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از خبرگزاری شهاب فلسطین، گروه‌ها، احزاب، موسسات مدنی و بزرگان فلسطینی در نوار غزه از تشکیل کمیته عالی ملی برای مقابله با طرح ننگین معامله قرن خبر دادند که هدف از آن از میان بردن آرمان ملت فلسطین است.

این کمیته تمام گروه‌های سیاسی، ملی، مردمی و جامعه فلسطین در داخل و خارج از این کشور را شامل می‌شود.

این کنفرانس ملی - مردمی با عنوان «طرح معامله قرن ناکام می‌ماند» با حضور تمام نمایندگان گروه‌ها و هیأت‌های عالی ملی راهپیمایی‌های بزرگ بازگشت و شکستن محاصره غزه، رهبران و نمایندگان نهاد‌های جامعه مدنی برگزار شد.

حاضران در این کنفرانس بار دیگر بر مخالفت همه جانبه‌شان با طرح معامله جعلی و ننگین قرن تاکید و اعلام کردند این طرح، دولت آمریکا را دشمن مستقیم ملت فلسطین و شریک رژیم صهیونسیتی در تجاوزگری و جنایات علیه فلسطینی‌ها قرار داده است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس همچنین از مواضع ملل عرب و برخی کشور‌های عربی که با طرح این معامله تحمیلی و جعلی مخالفت کردند، تقدیر کرده و خواستار آن شدند تا این مخالفت‌ها به یک جنبش قدرتمندی برای شکست طرح معامله قرن و تثبیت حقوق مردم فلسطین و مقاومت با اشکال مختلف عادی سازی روابط با اشغالگران صهیونیست مبدل شود.

حاضران همچنین مواضع خفت بار برخی کشور‌های عربی را محکوم کرده و از آن‌ها خواستند در همسویی با دیگر کشور‌های عربی و اسلامی که این طرح را رد کرده‌اند، در مواضع خود بازنگری کنند.

شرکت‌کنندگان در این کنفرانس همچنین از سازمان ملل و نهاد‌های بین المللی خواستند با مردود خواندن طرح ننگین معامله قرن تاکید کنند این طرح کاملا در تعارض با تمام قوانین و قطعنامه‌های بین المللی است و تجاوز آشکار به حقوق ملی مردم فلسطین است.

حاضران بر اتحاد ملت و گروه‌های فلسطینی در رویارویی با طرح معامله قرن تاکید کرده و از محمود عباس رییس تشکیلات خودگردان فلسطین خواستند نشست ملی را که قرار بود در سطح دبیران کل گروه‌ها و با هدف ایجاد استراتژی یکپارچه برای مقابله با معامله قرن برگزار شود، به سرعت برگزار کند.

گروه‌های مختلف فلسطینی همچنین در این کنفرانس از عباس خواستند به صورت فوری مصوبات مجلس مرکزی و ملی را اجرا و توافقنامه اسلو و پیوست‌های امنیتی و اقتصادی و در راس آن هماهنگی‌های امنیتی را با رژیم صهیونیستی خاتمه دهد.

شرکت‌کنندگان در این کنفرانس همچنین خواستار تسریع در اقدام رسانه‌ای و دیپلماتیک، حقوقی و مردمی کشور‌های عربی و به کارگیری تمام اقدامات بین المللی برای حمایت از حقوق مردم فلسطین برای شکست معامله قرن شدند.

دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا سه‌شنبه (هشتم بهمن) در یک نشست خبری همراه با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از آنچه او معامله قرن می‌خواند، رونمایی کرد.
 

اینجا بخوانید: ترامپ از معامله قرن رونمایی کرد


بر اساس بند‌های طرح معامله قرن که سه‌شنبه هشتم بهمن ۹۸ در واشنگتن رونمایی شد ۴۰ درصد زمین‌های کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی اشغال و مقاومت فلسطین خلع سلاح خواهد شد. شهر قدس پایتخت رژیم اسراییل خواهد بود و بخش‌هایی از کرانه باختری که در آن‌ها شهرک‌های یهودی نشین ساخته شده به این رژیم الحاق می‌شود.

همچنین پناهندگان فلسطینی حق بازگشت به سرزمین خود را ندارند و باید در کشور‌های میزبان، اسکان دائم بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->