فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

تاکید سردار رادان بر افزایش سرعت کشف جرایم و ضربه پی‌در‌پی بر مالخر‌ها

  • کد خبر: ۱۶۶۹۲۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
تاکید سردار رادان بر افزایش سرعت کشف جرایم و ضربه پی‌در‌پی بر مالخر‌ها
فرمانده کل انتظامی کشور بر لزوم تمرکز حداکثری بر تشدید اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با جرایم از جمله افزایش سرعت کشف، اشراف اطلاعاتی بر مجرمان و سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار و ضربه پی در پی بر مالخر‌ها تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان در همایش سراسری روسای پلیس آگاهی فراجا با تبریک دهه کرامت اظهار داشت: امید است همواره عنایت آقا امام رضا (ع) شامل حال و امورات همه ما باشد تا در مسیر خدمت به مردم، گام برداریم.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری همایش سراسری روسای پلیس آگاهی فراجا به‌ویژه سردار محمد قنبری؛ رئیس پلیس آگاهی فراجا، به اهمیت و حساسیت ماموریت این پلیس پرداخت و افزود: عملکرد و اقدام به‌موقع و به‌هنگام پلیس آگاهی در افزایش سرمایه اجتماعی انتظامی بسیار بی‌بدیل است؛ پلیس آگاهی می‌تواند سرمایه اجتماعی ما را بسیار افزایش دهد و این مهم با عملکرد این پلیس محقق می‌شود، نیرو‌های این پلیس بایستی با روحیه جهادی و عمل انقلابی برای پیگیری و حصول ماموریت‌هایشان تلاش کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقش موثر دو مولفه "‌پیشگیری" و "‌مقابله و مبارزه با جرایم‌" به ویژه سرقت، با طرح این سوال که آیا پلیس آگاهی در پیشگیری از جرایم نقش و کارکرد دارد؟ عنوان کرد: یکی از نظریات علمی بیانگر این مهم است که سرعت کشف با پیشگیری مساوی است؛ یعنی اگر سرعت کشف جرم بالا رود، پیشگیری هم محقق می‌شود و این بدان معناست که اگر مجرمی احساس کند که جرمی را مرتکب شود بسیار سریع دستگیر می‌شود، احتمال وقوع جرم کاهش می‌یابد.

سردار رادان با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های مقابله با جرایم این است که "اراده" را بر "حریف" و "مجرم" تحمیل کنید، ادامه داد: باید همه هم قسم شویم که با روحیه جهادی و عمل انقلابی ماموریت هایمان را دنبال می‌کنیم.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: قطعا در سال جاری پلیس آگاهی تقویت می‌شود، البته این پلیس باید از توانمندی‌ها، عناصر، ظرفیت‌ها و سرمایه‌های خود بهتر و بهینه‌تر بهره ببرد.

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر لزوم تمرکز بر کشف علمی جرایم عنوان کرد: توجه به جغرافیای جرم و زمان وقوع جرایم بسیار می‌تواند در افزایش سرعت کشف موثر باشد، در واقع بهره گیری از ظرفیت‌های پلیس آگاهی اعم از عِده، عُده، تجهیزات هوشمند، تخصیص گشت‌های ویژه این پلیس در مناطق آلوده به جرم بایستی بر مبنای تدوین اطلس جغرافیای جرم و زمان وقوع جرایم باشد.

 سردار رادان با اشاره به فعالیت گشت‌های پلیس آگاهی در شهر‌ها، گریزی بر کارکرد موثر این گشت‌ها زد و افزود: حضور و فعالیت این گشت‌ها در سطح شهر و خیابان به خودی خود به نوعی بازدارندگی از وقوع جرم ایجاد می‌کند و فعالیت این گشت‌ها می‌تواند جنسی از "کاری  کارستان" در حوزه مقابله و پیشگیری از جرایم بویژه سرقت داشته باشد.

وی خطاب به روسای پلیس آگاهی فراجا تاکید کرد: شما بایستی جغرافیا و زمان وقوع جرم را در اختیار بگیرید، از طرفی، اشراف اطلاعاتی به فعالیت سارقان و مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار را بالا ببرید که این مهم یعنی؛ "به کنترل درآوردن" مجرمان سابقه‌دار که بسیار می‌تواند در کشف دستاورد‌های این پلیس کارساز واقع شود.

‌این مقام ارشد انتظامی با اشاره بر اهمیت رعایت ملاحظات ایمنی و اتخاذ رویکرد‌های اطمینان‌بخش در صیانت از اموال بیان کرد: بهره‌گیری از مشارکت مردم هم یکی از مولفه‌های مهم در پیشگیری از وقوع جرایمی از جمله سرقت است؛ اگر مردم اصول پیشگیرانه را رعایت کنند قطعا گامی موثر در فرآیند پیشگیری از جرایم برداشته می‌شود.  

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر لزوم ضربه‌زدن و کور کردن حلقه "مالخرها" در فرآیند وقوع سرقت مطرح کرد: اگر همین یک حلقه یعنی "مالخرها" را به عنوان هدف اصلی مورد توجه قرار دهیم و پی در پی و مستمر به این حلقه ضربه بزنیم، بسیار توانسته‌ایم در فرآیند مقابله با سارقان و کشف موفق عمل کنیم؛ حال و روز مالخر‌ها بایستی "ناخوش‌" گردد و این مهم با برخورد پی در پی با مالخر‌ها صورت می‌گیرد.

سردار رادان با بیان اینکه نیروی انسانی سرمایه‌ای ارزشمند برای هر سازمانی است، اشاره کرد: در پلیس آگاهی فراجا سرمایه‌های ارزشمندی از نیروی انسانی داریم که با رشادت، ماموریت‌ها را دنبال می‌کنند و یکی از این سرمایه‌ها، گوهری، چون شهید "شهرکی" است که عرصه را بر اشرار و مجرمان به گونه‌ای تنگ کرد که در یک اقدام تروریستی شهید "شهرکی" و همسرش را به شهادت رساندند.

فرمانده کل انتظامی کشور یادآور شد: حکایت رشادت شهید "شهرکی ها"، حکایتی از منش و حال و هوای رزمندگان دوران دفاع مقدس است که برای مجاهدت شب و روز نداشتند، خوشبختانه در پلیس آگاهی فراجا چنین سرمایه‌هایی وجود دارد و با چنین سرمایه‌های بی بدیل و ارزشمندی بایستی برای افزایش امنیت و احساس امنیت مردم تلاش کنیم.

گفتنی است، در این مراسم از فرزندان شهید "شهرکی" یکی از شهدای اخیر پلیس آگاهی تجلیل به عمل آمد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->