رئیس دانشگاه کلمبیا به خاطر حمایت از رژیم صهیونیستی، هو شد اعتصاب غذای سرآشپز آمریکایی برای حمایت از غزه | راه اندازی کمپین تحریم خرید محصولات اسرائیلی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: از هر گونه تعامل علمی و عملی با مراکز آموزشی در راستای تحقق عدالت در جامعه استقبال می‌کنیم عراقچی: حضور یا عدم حضور در دور پنجم مذاکرات با آمریکا در حال بررسی است اصرار مجلس بر تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت اداری کارکنان دولت رئیس جمهور در حکمی اعضای شورای‌عالی مدیریت بحران کشور را مشخص کرد جو بایدن از سوی همسرش مورد سالمندآزاری قرار گرفته است عبدالرضا رحمانی فضلی سفیر جمهوری اسلامی در چین شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) استرالیا هم به جمع کشور‌های محکوم‌کننده رژیم صهیونیستی پیوست (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق پکن، اسلام‌آباد و کابل بر تقویت همکاری‌های ضد تروریستی قالیباف قانون الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو را ابلاغ کرد ۲۰۲۴، سال رکورد آتش‌سوزی جنگل‌ها در جهان | یک ایتالیا جنگل ناپدید شد! کارگروه زنان اتاق اندیشه‌ورزی وارد مرحله تصمیم‌سازی شد بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه تعطیلی پنجشنبه‌ها در صحن علنی مجلس (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پزشکیان: شهدای خدمت خستگی‌ناپذیر بودند و تلاشی صادقانه داشتند قالیباف: از خسارت فقدان «رئیسی عزیز» فرصت بسازیم سرباز گمنام امام‌زمان(عج) | گزارش خبرنگار شهرآرانیوز از ناگفته‌های زندگی سردار شهید «سیدمهدی موسوی»، سرتیم حفاظت از شهیدجمهور نماینده ایران در سازمان ملل: نقض تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه یمن از سوی ایران کذب است معاون رئیس‌جمهور در مشهد: ویژگی خاص شهید رئیسی، مردمی‌بودن و صمیمی‌بودن ایشان بود+ فیلم سرلشکر باقری: طرح انسداد مرزهای شرقی کشور باجدیت در حال اجراست دیدار ظفرقندی با وزیر بهداشت ایتالیا | چالش‌های مشترکی در حوزه سلامت بین دو کشور وجود دارد دولت ترامپ پناهندگی شهروندان اوکراین را لغو می‌کند استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی یک انقلابی واقع‌بین بود+ فیلم اتحادیه اروپا تحریم‌های سوریه را لغو می‌کند پزشکیان: امروز به اهالی علم و دانشمندان نیاز داریم لغو تحریم‌های اقتصادی سوریه از سوی اتحادیه اروپا فرمانده سپاه امام رضا(ع): مراکز نظامی و انتظامی از برق شهری استفاده نکنند ولایتی به تناقض‌گویی‌های مقامات آمریکا در مذاکرات واکنش نشان داد
سرخط خبرها

اژه‌ای: دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد

  • کد خبر: ۱۶۶۹۹۸
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۸
  • ۱
اژه‌ای: دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز سه‌شنبه در مراسم سالگرد درگذشت سید آزادگان «حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی» که در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: امروز مسئله اصلی کشور مهار تورم و رشد تولید است؛ برای تحقق این مهم باید بر مقوله تامین امنیت سرمایه‌گذاری اهتمام داشته باشیم و به صورت ماهانه بررسی کنیم که آیا در امر کاهش تورم و رشد تولید، توفیق داشته‌ایم یا خیر.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند و ما این مطالبه‌گری را امر بسیار مبارکی می‌دانیم و همین امر، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و ما را به تلاش مضاعف وامی‌دارد.

وی تصریح کرد: باید دست در دست هم دهیم و با عقلانیت و تدبیر و خرد جمعی و با اتخاذ بهترین و پربازده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه، ناهنجاری‌های اجتماعی را رفع کنیم.

رئیس عدلیه گفت: امروز در برخی از این ناهنجاری‌ها، دست دشمن برای ضربه زدن به نظام، آشکار است؛ بر همین اساس، دستگاه‌های اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را که با عناصر ضدانقلاب مرتبط هستند، شناسایی و معرفی کنند و مطمئن باشید که این طیف از عناصر به اشدّ مجازات می‌رسند.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: در این رابطه باید به این نکته نیز توجه شود که دشمن با عملیات روانی و بمباران‌کردن اذهان جوانان و با بهره‌گیری از برخی نقاط ضعف موجود، در صدد ایجاد دوقطبی‌هایی در جامعه ما و به هم زدن انسجام و صفوف واحد مردم است؛ دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد؛ لذا باید کاملا هوشیار باشیم.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: بر همین اساس، باید بگوییم برخی از افرادی که مرتکب ناهنجاری‌هایی می‌شوند، عناصر سازمان‌یافته نیستند بنابراین باید با تدبیر و خردورزی، صف این قبیل افراد را از آن عناصر سازمان‌یافته جدا کرد و پس از تفکیک صفوف، در قبال افراد فریب‌خورده، به صورت فردی و جمعی در خانواده، مدرسه، دانشگاه و کف خیابان، اقدامات فرهنگی و تبلیغی و ایجابی انجام داد؛ البته با عناصری که عناد دارند و لجوج هستند نیز باید با شیوه مقتضی مواجه شد.

وی با اشاره به توطئه‌های شوم دشمنان در جریان اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته گفت: دشمنان در قالب اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته، خواب براندازی، تجزیه و به هم ریختن کشور را دیده بودند، اما در نتیجه هوشیاری مردم و دستگاه‌های مسئول، دشمن در نیل به هدف شوم خود، کاملا شکست خورد.

رئیس عدلیه گفت: در جریان این اغتشاشات، صف معترضان و کسانی که حرفی داشتند و حتی ممکن بود حرف خود را به زبان تند بگویند، با عناصر وابسته به دشمن جدا شد؛ آن‌ها که به واسطه اعمال و جنایت‌هایشان طبق قانون باید اعدام می‌شدند و یا باید اعدام شوند، بدون مجامله و البته در عین رعایت کامل موازین قانونی و عدل و انصاف، حکمشان اجرا شده یا خواهد شد؛ اما آن‌هایی که فریب خورده بودند، متنبّه شدند و پس از آنکه صف‌ها جدا شد، در نتیجه موافقت رهبر معظم انقلاب، بسیاری مورد عفو قرار گرفتند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
0
0
اگر قوه قضائیه مشکلات ما بازنشستگان مخابرات را بررسی و رسیدگی می کرد و مدیران مخابرات جرات نمی کردند از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون بن خواربار ورفاهیات بازنشستگان مخابرات پایمال و ضایع کنند. اگر سازمان بازرسی کل کشور مشکلات ما بازنشستگان مخابرات را بررسی و رسیدگی می کرد و مدیران مخابرات جرات نمی کردند از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون بن خواربار ورفاهیات بازنشستگان مخابرات پایمال و ضایع کنند.
شرکت مخابرات از پرداخت بن خوار بار بازنشستگان شرکت مخابرات از دی ماه سال 1400 تاکنون مشکل مالی دارد خودداری کرده است و هنوز هم خودداری می کند/ سوال اصلی اینجاست که پس چرا از پرداخت حقوق 30 تا 60 میلیون تومان کارکنان رسمی تاکنون هیچ گونه مشکل مالی ندارد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->