انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: هدف ما تلاش برای تسهیل تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه است سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است وزیر کشور: صدور «اکو ویزا» در دستور کار قرار گیرد میدری در صحن علنی خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیک پزشکیان در اجلاس اکو: همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت زیرساخت‌های اکو بیش از هر زمان دیگر لازم است آغاز اجلاس وزرای کشور کشورهای عضو سازمان اکو با حضور رئیس جمهور روسیه و ونزوئلا همکاری‌های استراتژیک خود را گسترش می‌دهند ورود وزیر کشور پاکستان به تهران برای شرکت در اجلاس اکو (۶ آبان ۱۴۰۴) با تصویب مجلس، تفحص از عملکرد دستگاه‌های مجری طرح کشاورزی خوزستان و ایلام به قوه‌قضائیه ارجاع شد وزرای کار و کشاورزی درخصوص نظام دهک‌بندی در صحن علنی امروز به نمایندگان گزارش می‌دهند سخنگوی سازمان ملل: از آغاز برداشت زیتون، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ بار به کرانه باختری حمله کرده‌اند مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد
سرخط خبرها

اژه‌ای: دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد

  • کد خبر: ۱۶۶۹۹۸
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۸
  • ۱
اژه‌ای: دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز سه‌شنبه در مراسم سالگرد درگذشت سید آزادگان «حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر ابوترابی» که در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: امروز مسئله اصلی کشور مهار تورم و رشد تولید است؛ برای تحقق این مهم باید بر مقوله تامین امنیت سرمایه‌گذاری اهتمام داشته باشیم و به صورت ماهانه بررسی کنیم که آیا در امر کاهش تورم و رشد تولید، توفیق داشته‌ایم یا خیر.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: امروز مردم در مقوله رفع ناهنجاری‌های اجتماعی مطالبات جدی و به‌حقی دارند و ما این مطالبه‌گری را امر بسیار مبارکی می‌دانیم و همین امر، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و ما را به تلاش مضاعف وامی‌دارد.

وی تصریح کرد: باید دست در دست هم دهیم و با عقلانیت و تدبیر و خرد جمعی و با اتخاذ بهترین و پربازده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه، ناهنجاری‌های اجتماعی را رفع کنیم.

رئیس عدلیه گفت: امروز در برخی از این ناهنجاری‌ها، دست دشمن برای ضربه زدن به نظام، آشکار است؛ بر همین اساس، دستگاه‌های اطلاعاتی ما باید این جریانات سازمان‌یافته را که با عناصر ضدانقلاب مرتبط هستند، شناسایی و معرفی کنند و مطمئن باشید که این طیف از عناصر به اشدّ مجازات می‌رسند.

محسنی‌اژه‌ای تصریح کرد: در این رابطه باید به این نکته نیز توجه شود که دشمن با عملیات روانی و بمباران‌کردن اذهان جوانان و با بهره‌گیری از برخی نقاط ضعف موجود، در صدد ایجاد دوقطبی‌هایی در جامعه ما و به هم زدن انسجام و صفوف واحد مردم است؛ دشمن می‌خواهد افراد جامعه ما را در مقابل هم قرار دهد؛ لذا باید کاملا هوشیار باشیم.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: بر همین اساس، باید بگوییم برخی از افرادی که مرتکب ناهنجاری‌هایی می‌شوند، عناصر سازمان‌یافته نیستند بنابراین باید با تدبیر و خردورزی، صف این قبیل افراد را از آن عناصر سازمان‌یافته جدا کرد و پس از تفکیک صفوف، در قبال افراد فریب‌خورده، به صورت فردی و جمعی در خانواده، مدرسه، دانشگاه و کف خیابان، اقدامات فرهنگی و تبلیغی و ایجابی انجام داد؛ البته با عناصری که عناد دارند و لجوج هستند نیز باید با شیوه مقتضی مواجه شد.

وی با اشاره به توطئه‌های شوم دشمنان در جریان اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته گفت: دشمنان در قالب اغتشاشات نیمه دوم سال گذشته، خواب براندازی، تجزیه و به هم ریختن کشور را دیده بودند، اما در نتیجه هوشیاری مردم و دستگاه‌های مسئول، دشمن در نیل به هدف شوم خود، کاملا شکست خورد.

رئیس عدلیه گفت: در جریان این اغتشاشات، صف معترضان و کسانی که حرفی داشتند و حتی ممکن بود حرف خود را به زبان تند بگویند، با عناصر وابسته به دشمن جدا شد؛ آن‌ها که به واسطه اعمال و جنایت‌هایشان طبق قانون باید اعدام می‌شدند و یا باید اعدام شوند، بدون مجامله و البته در عین رعایت کامل موازین قانونی و عدل و انصاف، حکمشان اجرا شده یا خواهد شد؛ اما آن‌هایی که فریب خورده بودند، متنبّه شدند و پس از آنکه صف‌ها جدا شد، در نتیجه موافقت رهبر معظم انقلاب، بسیاری مورد عفو قرار گرفتند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
0
0
اگر قوه قضائیه مشکلات ما بازنشستگان مخابرات را بررسی و رسیدگی می کرد و مدیران مخابرات جرات نمی کردند از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون بن خواربار ورفاهیات بازنشستگان مخابرات پایمال و ضایع کنند. اگر سازمان بازرسی کل کشور مشکلات ما بازنشستگان مخابرات را بررسی و رسیدگی می کرد و مدیران مخابرات جرات نمی کردند از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون بن خواربار ورفاهیات بازنشستگان مخابرات پایمال و ضایع کنند.
شرکت مخابرات از پرداخت بن خوار بار بازنشستگان شرکت مخابرات از دی ماه سال 1400 تاکنون مشکل مالی دارد خودداری کرده است و هنوز هم خودداری می کند/ سوال اصلی اینجاست که پس چرا از پرداخت حقوق 30 تا 60 میلیون تومان کارکنان رسمی تاکنون هیچ گونه مشکل مالی ندارد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->