مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) «رویداد ملی قهرمان» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) صوت | دانلود آهنگ جدید همایون شجریان با نام «دُر دردانه» + متن آهنگ آغاز فصل دوم «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار، از امشب (۳۰ آبان ۱۴۰۳) فیلم «آسیاب» برای نابینایان و ناشنوایان، روی آنتن تلویزیون می‌رود + زمان پخش «ماه پنهان» در راه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر مشهدی ها، نقش اول تلویزیون | به بهانه پخش سریال «تانک خورها» از شبکه ۳ سیما مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی: انتشار اخبار اقدامات آستان قدس، ارادت و محبت مردم به امام‌رضا(ع) را تقویت می‌کند + فیلم عاشقانه‌هایی که از یاد رفته‌اند | درباره نخستین جشنواره موسیقی «عاشق‌های خراسان» پای حرف‌های هوش مصنوعی درباره وضعیت کتاب و کتاب خوانی در مشهد | کمبود شدید کتابخانه و کتاب فروشی دارید! «تعویق» در راه جشنواره فیلم کینوپروبا «مسعود کوثری» دبیر علمی جایزه جلال شد ارسال حدود ۲۰۰۰ اثر به نخستین جشنواره رسانه‌ای خدمت رضوی + اسامی برگزیدگان
سرخط خبرها

دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست

  • کد خبر: ۱۶۷۰۲۵
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۶
دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست و در مرحله بعد، اجرای این ایده ها را در دستور کار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد و دبیر نخستین رویداد «سقاخونه»در حاشیه اختتامیه این رویداد به شهرآرانیوز گفت: رویداد ملی «سقاخونه» نخستین رویداد ایده پردازی در حوزه زائر و زیارت بود که سال گذشته بین شهرهای زیارتی ایران اسلامی شامل قم شیراز و مشهد برنامه ریزی شد.

وی افزود: حدود ۴۰۰ ایده خلاقانه و نوآور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. داوری های اولیه در شهرهای شیراز و قم انجام شد و در نهایت ۲۶ تیم به مرحله نهایی در مشهد راه یافتند.

بامشکی در ادامه گفت: داوران این رویداد توسط نمایندگان اعتاب مقدسه آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه و حرم حضرت احمدبن موسی (شاهچراغ) و نمایندگان شهرداری‌های مشهد قم و شیراز اتفاق افتاد و در نهایت ۳ ایده برتر و ۲ ایده شایسته تقدیر انتخاب شدند.

وی خاطرنشان کرد: ایده های برتر برای حمایت به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شتاب دهنده ها و بانک‌ها معرفی می‌شوند و علاوه بر حمایت‌های که شهرهای شهرداری ها دارند، بنیاد ملی نخبگان هم حمایت های خود را از این ایده ها خواهد داشت.

معاون سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد افزود: امیدواریم برای سالهای آینده، در محورهای مختلف حوزه زیارت و خصوصا تعمیق و ترویج زیارت، این رویداد را ادامه دهیم. شهرهای زیارتی، مسائلی در حوزه های زیربنایی و زیرساختی دارند. اعتقاد داریم که حال و هوای شهرهای زیارتی باید متفاوت با سایر شهرها باشد و به همین منظور، رویداد سقاخونه نیز به دنبال این است که بتواند اثرگذاری داشته باشد.

بامشکی تاکید کرد: اختتامیه رویداد «سقاخونه» به معنی پایان کار آن نیست و در مرحله بعد، اجرای این ایده ها را در دستور کار داریم.

«مسئله محوری» و «اجرایی شدن» دو ملاک اصلی داوری بود

«سید رحمان میرزائیان» نماینده هیات داوران نخستین رویداد ایده پردازی «سقاخونه» نیز گفت: شهرها به دنبال رفع مسائل و مشکلات خود در حوزه های مختلف هستند و سعی می کنند برای این موضوع از روش های خلاقانه استفاده کنند.

وی افزود: جشنواره «سقاخونه» هم با همین محوریت کار را آغاز کرد و ملاک های داوری ما هم متناسب با همین موضوع شکل گرفت.

میرزائیان تاکید کرد: «مسئله محوری» و «اجرایی شدن» پیشنهادات و ایده های رسیده، به عنوان دو ملاک اصلی ما برای انتخاب تیم ها و گروه های برتر بود. در کنار آن داشتن مدل تجاری برای اجرایی شدن کار نیز در حوزه داوری مورد نظر قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: رویداد مشهد، مرحله سوم و نهایی داوری‌ها بود و پیش از این، ۲ مرحله داوری نیز در شهر‌های قم و شیراز اتفاق افتاده بود.

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->