رشد ۶۳ درصدی وصول مالیات در خراسان رضوی بازار موبایل ایران زیر و رو شد قیمت رمزارز‌های دیجیتال در بازار امروز در جهان (۵ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت بیت‌کوین دوباره صعود کرد بررسی قیمت امروز دینار در بازار آزاد مشهد | اختلاف بیش از یک میلیونی بازار آزاد و نرخ رسمی (۵ مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید محصولات ایران خودرو ویژه مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افت ۱۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان هواپیمایی کشوری: اسامی شرکت‌های ایرانی حاضر در عملیات اربعین ۸ مرداد اعلام می‌شود تمدید مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تا ۲۸ مرداد واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های ششم و هفتم از فردا (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات کاهش قیمت طلا در مشهد (۵ مرداد ۱۴۰۴) فصل وام‌دهی بانک‌های خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار کانال ۸۸ هزار تومان را از دست داد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: جیره‌بندی آب به هیچ وجه راهکار ما نیست صرفه‌جویی ۶ میلیون مترمکعبی آب با تعطیلی چهارشنبه‌های مردادماه صدور مجوز تغییر کاربری برای ۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی در خراسان رضوی قیمت امروز میوه و تره‌بار اعلام شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) | انجیر به بازار مشهد آمد آتش سوداگری در بحران بی‌آبی | گزارش شهرآرانیوز از بازار داغ خرید و فروش پمپ و مخزن آب در مشهد زندگی سخت کارگران و بازنشستگان با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان نصب پمپ مستقیم هزینه قبض آب منازل را تا ۲۰ برابر بیشتر می‌کند ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

تکمیل ظرفیت اینترنتی قطار‌های نوروزی در برخی مسیرها

  • کد خبر: ۱۶۷۱۰
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
تکمیل ظرفیت اینترنتی قطار‌های نوروزی در برخی مسیرها
‌از ساعت ۷ صبح امروز پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در همه مسیر‌ها غیر از مشهد آغاز شد، رصد ظرفیت‌های باقی‌مانده نشان می‌دهد که در اغلب مسیر‌های پرتقاضا خصوصاً در تاریخ‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند‌ماه، ظرفیت‌ها تکمیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز،  از ساعت ۷ صبح امروز پیش فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی از طریق سایت‌های مجاز فروش بلیت قطار و اپلیکیشن‌های مربوطه آغاز شد.


پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی در دو مرحله حضوری و اینترنتی انجام می‌شود که امروز پیش‌فروش اینترنتی آغاز شد و از ساعت ۸ صبح روز آینده پیش‌فروش حضوری نیز از طریق مراکز فروش و آژانس‌ها آغاز می‌شود.


امروز دوشنبه از ساعت ۷ تا ۱۲ پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در همه مسیر‌ها غیر از مشهد انجام می‌شود.


از ساعت ۱۲ تا ۱۷ امروز پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های مسافری در مسیر مشهد غیر از تهران به مشهد و بالعکس انجام خواهد شد.


از ساعت ۱۷ امروز پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در مسیر تهران-مشهد و بلعکس، سمنان، طبس و خواف و بالعکس آغاز خواهد شد.


با بررسی ظرفیت‌های باقی‌مانده یک ساعت پس از آغاز پیش‌فروش اینترنتی، مشخص می‌شود که در اغلب مسیر‌های پرتقاضا خصوصا برای تاریخ‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اسفند‌ماه، ظرفیت‌ها تقریبا تکمیل شده یا تعداد انگشت‌شمار ظرفیت باقی مانده است.


۵۰ درصد ظرفیت‌ها به پیش‌فروش اینترنتی اختصاص یافت


میرحسن موسوی، معاون مسافری راه‌آهن،  گفت: از صبح ساعت ۷ صبح امروز پیش فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در همه مسیر‌ها غیر از مشهد آغاز شد، ما لحظه به لحظه جریان پیش‌فروش‌از طریق سیستم را پیگیری می‌کنیم و تقاضا بسیار زیاد است.


وی در پاسخ به این سؤال که چند درصد ظرفیت ناوگان نوروزی به پیش‌فروش اینترنتی اختصاص یافته است؟ بیان کرد: ۵۰ درصد ظرفیت قطار‌ها به پیش فروش اینترنتی اختصاص یافته است و ۵۰ درصد ظرفیت هم به دفاتر فروش و آژانس‌ها واگذار شده است، مردم اصلا نگران نباشند و در صورت تکمیل ظرفیت اینترنتی، می‌توانند روز آینده نسبت به تهیه بلیت قطار‌های اینترنتی از طریق مراکز فروش و آژانس‌ها اقدام کنند.


معاون مسافری راه‌آهن اضافه کرد: همچنین اگر ظرفیتی باقی مانده باشد، برای روز‌های بعد ارائه می‌شود.

 

 فروش بخش زیادی از ظرفیت قطار‌های نوروزی در ۱۴ دقیقه اول


وی در پاسخ به این سوال که به چه دلیل در حال حاضر در بسیاری از مسیر‌های پرتردد و ظرفیت خالی وجود ندارد؟ توضیح داد: این طبیعی است، چون تقاضا بسیار زیاد است؛ ما لحظه به لحظه در حال ارسال آمار پیش‌فروش هستیم، فقط در ۱۴ دقیقه اول حجم زیادی بلیت قطار به فروش رفت.


 فروش ۱۱ هزار صندلی قطار در یک ساعت اول پیش‌فروش


معاون مسافری راه‌آهن تاکید کرد: در یک ساعت اول یعنی از ساعت ۷ تا ۸ صبح امروز، ۱۱ هزار نفر‌صندلی به فروش رفته است.


موسوی در پاسخ به این سؤال که آیا امکان اختصاص ظرفیت فوق‌العاده هم برای ایام نوروز وجود دارد، گفت: برای ایام نوروز امسال ۲ میلیون و ۳۲۰ هزار صندلی قطار در نظر گرفته‌ایم و تقریباً همه ناوگان را برای پیک نوروزی ۹۹ به خط کرده‌ایم.


از ساعت ۸ صبح روز آینده پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی از طریق دفاتر فروش و آژانس‌ها آغاز می‌شود و مسافران در صورتی که امروز امکان تهیه بلیت قطار از طریق اینترنت نداشتند، نگران نباشند و می‌توانند روز آینده از طریق دفاتر فروش و آژانس‌ها بلیت تهیه کنند.



منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->