جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور عراق: آماده همکاری با ایران برای تسهیل در تردد، پذیرش و اقامت زائران اربعین‌حسینی هستیم

  • کد خبر: ۱۶۷۲۲۹
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲
وزیر کشور عراق: آماده همکاری با ایران برای تسهیل در تردد، پذیرش و اقامت زائران اربعین‌حسینی هستیم
وزیر کشور عراق به برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) و توافقات ۲ کشور برای تسهیل در تردد زائران اشاره کرد و گفت: دولت عراق آمادگی دارد با ایران در زمینه تسهیل در تردد زائران، پذیرش و اقامت آن‌ها همکاری تنگاتنگی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور با سرلشکر عبدالامیر الشمری؛ وزیر کشور و رئیس پلیس جمهوری عراق در ستاد فراجا دیدار و گفتگو کرد که در این دیدار صمیمی در ارتباط با تبادل اطلاعات و تجربیات پلیس ۲ کشور در حوزه­‌های آموزشی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و سلاح، برخورد با جرایم سایبری، قاچاق سازمان یافته، انسداد مرز، تسهیل در تردد زائران اربعین حسینی (ع) و ... بحث و گفتگو شد.

سرلشکر عبدالامیر الشمری در این دیدار اظهار داشت: طی مدتی که با هیئت همراه به کشور ایران سفر کردیم پلیس ایران را به واسطه انجام ماموریت‌ها پلیس خوب و ممتاز می‌دانیم؛ تمایل داریم که پلیس ایران در حوزه‌های مختلف از جمله مبارزه با قاچاق مواد مخدر، قاچاق سلاح، جرایم سایبری و ... تجربیات خود را به پلیس عراق انتقال دهد.

وی با تاکید بر اینکه آمادگی کامل برای انتقال تجربیات را با کشور ایران اسلامی در تمامی حوزه‌ها داریم به برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) و توافقات ۲ کشور برای تسهیل در تردد زائران اشاره کرد و گفت: در این زمینه اقدامات خوبی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) در ارتباط با صدور گذرنامه زیارتی و تسهیل در تردد در مرز‌ها بین ۲ کشور صورت گرفته است و دولت عراق آمادگی دارد با جمهوری اسلامی ایران در زمینه تسهیل در تردد زائران، پذیرش و اقامت آن‌ها همکاری تنگاتنگی داشته باشد و در این زمینه توافقات زیادی انجام شده است و برخی موارد مورد نیاز در این راستا نیز در کمیته مشترک بین ۲ کشور بررسی و اقدامات موثرتری انجام خواهد شد.

وزیر کشور دولت عراق همچنین عنوان کرد: امسال شاهد حضور میلیونی زائران خواهیم بود که کنترل این موضوع نیازمند برنامه ریزی‌های اصولی و دقیق است که با برگزاری جلسات در قالب کمیته دوجانبه ان شاالله شاهد نتایج مطلوب و موثری در این زمینه خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->