جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان
سرخط خبرها

کلاهبرداری از دانش آموز مشهدی به بهانه فروش سوالات امتحان نهایی

  • کد خبر: ۱۶۷۲۹۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
کلاهبرداری از دانش آموز مشهدی به بهانه فروش سوالات امتحان نهایی
براساس اظهارات زن جوان مشخص شد که خواهرزاده‌اش چندی پیش در یکی از کانال‌های تلگرامی، آگهی فروش سؤالات را دیده و در ادامه وارد کانالی شده که گردانندگانش مدعی بوده‌اند در صورت واریز وجه، تمام سؤالات امتحانی را تضمینی در اختیارش خواهند گذاشت.

محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ دانش‌آموز سال چهارم یکی از دبیرستان‌های مشهد بود، اما برخلاف دیگر هم‌کلاسی‌هایش که این روز‌ها کمتر از خانه خارج می‌شوند و بیشتر بر روی درس‌هایشان تمرکز دارند، پسر جوان راه دیگری را در پیش گرفت تا ره صدساله را یک‌شبه طی کند. اما حالا، نه‌تن‌ها در میانه راه ناکام مانده، بلکه با یک پرونده قضایی پروپیمان و ده‌ها شاکی روبه‌رو شده که ممکن است آینده تحصیلی‌اش را نیز به خطر بیندازد.

ماجرای این پرونده از آنجا آغاز شد که پلیس فتای خراسان‌رضوی با رصد فضای مجازی در آستانه ورود به فصل امتحانات مدارس، تمام تحرکات مجرمان فضای مجازی را کنترل کرده و در این میان، با تعدادی از کانال‌ها و صفحات مجازی روبه‌رو شده که به بهانه فروش سؤالات امتحانات نهایی، از مخاطبان خود کلاهبرداری می‌کردند.

در این میان، زنی با دردست‌داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه کرد و ماجرای یک شیادی به بهانه فروش سؤالات نهایی سال چهارم دبیرستان را مطرح کرد. براساس اظهارات زن جوان مشخص شد که خواهرزاده‌اش چندی پیش در یکی از کانال‌های تلگرامی، آگهی فروش سؤالات را دیده و در ادامه وارد کانالی شده که گردانندگانش مدعی بوده‌اند در صورت واریز وجه، تمام سؤالات امتحانی را تضمینی در اختیارش خواهند گذاشت.

ادامه بررسی‌ها نشان داد که پسر جوان ازآنجاکه پول درخواستی از سوی گردانندگان کانال را نداشته است به آن‌ها پیشنهاد داده که به‌ازای فعالیت در کانال، سؤال‌ها را دریافت کند. این موضوع با استقبال مدیران کانال روبه‌رو شده و به این دانش‌آموز پیشنهاد داده‌اند تا یک شماره کارت‌بانکی در اختیارشان بگذارد و در ادامه با آموزش‌هایی که دریافت می‌کند، مبالغ واریزی به حسابش را تبدیل به رمزارز کرده و به کیف‌پول دیجیتالی (والت) مشخصی واریز کند.

پسر جوان نیز به طمع دریافت سؤالات، بلافاصله دست به کار شده و با در اختیار گرفتن کارت بانکی خاله‌اش، شماره آن را به گردانندگان کانال اعلام می‌کند. در ادامه نیز مبالغ مختلفی به این کارت واریز می‌شود و این دانش‌آموز همه آن‌ها را تبدیل به ارز دیجیتال می‌کند.

اما پس از چند روز با مسدودشدن حساب زن جوان، او به دستگاه قضایی فراخوانده می‌شود.

پیگیری‌های اولیه نشان می‌دهد که فروشندگان سؤالات نهایی درواقع تعدادی شیاد بوده‌اند که به هیچ سؤال امتحانی‌ای دسترسی نداشته‌اند و پس از فریب دانش‌آموزان، پول‌های سرقتی را به حساب‌های واسط از جمله حساب زن جوان منتقل کرده و پس از تبدیل به رمزارز بدون اینکه ردپایی از خود به جا بگذارند، اقدام به پول‌شویی می‌کرده‌اند.

پیگیری کارشناسان پلیس فتا نشان داد که تاکنون جمعا مبلغ ۶۰ میلیون تومان، فقط در ۴۸ ساعت به حساب خاله این دانش‌آموز واریز شده که پسر جوان همه را تبدیل به رمزارز کرده و به کیف پول ناشناسی واریز کرده است.

هرچند این دانش‌آموز و خاله‌اش باید پاسخگوی مال‌باختگان باشند، اما کارشناسان پلیس فتای خراسان‌رضوی به‌منظور شناسایی و دستگیری متهمان اصلی این پرونده، تحقیقات جامعی را آغاز کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->