چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: پرونده سلامت برای هر ایرانی تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۷۶۶۲
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
وزیر بهداشت: پرونده سلامت برای هر ایرانی تشکیل می‌شود
وزیر بهداشت گفت: باید برای خدمت با کیفیت و قابل قبول به مردم، احساس مسئولیت داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه برکات نظام جمهوری اسلامی که مدیون و مرهون هدایت‌های بزرگمرد تاریخ، حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری است، در استان چهارمحال و بختیاری برای همگان ملموس و قابل مشاهده است. 
 
وی افزود: در دوران طاغوت، وضعیت سلامت جامعه، بسیار نامناسب و ناگوار بود و حال آن که وضعیت کنونی، قابل مقایسه با آن دوران نیست و از این پس نیز باید برای خدمت با کیفیت و قابل قبول به مردم، احساس مسئولیت داشته باشیم. 
 
وزیر بهداشت با اشاره به رویکرد دولت مردمی در توجه ویژه به مناطق محروم، یادآور شد: در این دولت تجهیزات پزشکی قابل توجهی به استان چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت که شامل دستگاه‌های MRI، سی تی اسکن و سی تی آنژیو بوده و همه تلاش دولت بر این است تا غبار محرومیت از سیمای این استان زدوده شود.
 
 عین اللهی تاکید کرد: مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی باید برای خدمت به مردم، همدل و هم افزا باشند؛ به ویژه آن که کیفیت مدیریت مهمتر از کمیّت آن است و باید از تک تک لحظات و فرصت‌های خدمتگزاری که خداوند به ما عطا فرموده، با کار کیفی و اثرگذار به خوبی استفاده کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->