اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: پرونده سلامت برای هر ایرانی تشکیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۷۶۶۲
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۷
وزیر بهداشت: پرونده سلامت برای هر ایرانی تشکیل می‌شود
وزیر بهداشت گفت: باید برای خدمت با کیفیت و قابل قبول به مردم، احساس مسئولیت داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه برکات نظام جمهوری اسلامی که مدیون و مرهون هدایت‌های بزرگمرد تاریخ، حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری است، در استان چهارمحال و بختیاری برای همگان ملموس و قابل مشاهده است. 
 
وی افزود: در دوران طاغوت، وضعیت سلامت جامعه، بسیار نامناسب و ناگوار بود و حال آن که وضعیت کنونی، قابل مقایسه با آن دوران نیست و از این پس نیز باید برای خدمت با کیفیت و قابل قبول به مردم، احساس مسئولیت داشته باشیم. 
 
وزیر بهداشت با اشاره به رویکرد دولت مردمی در توجه ویژه به مناطق محروم، یادآور شد: در این دولت تجهیزات پزشکی قابل توجهی به استان چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت که شامل دستگاه‌های MRI، سی تی اسکن و سی تی آنژیو بوده و همه تلاش دولت بر این است تا غبار محرومیت از سیمای این استان زدوده شود.
 
 عین اللهی تاکید کرد: مدیران دانشگاه‌های علوم پزشکی باید برای خدمت به مردم، همدل و هم افزا باشند؛ به ویژه آن که کیفیت مدیریت مهمتر از کمیّت آن است و باید از تک تک لحظات و فرصت‌های خدمتگزاری که خداوند به ما عطا فرموده، با کار کیفی و اثرگذار به خوبی استفاده کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->