افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد
سرخط خبرها

مصرف بنزین با رشد ۱۲.۵ درصد رکورد زد

  • کد خبر: ۱۶۷۷۲۶
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
مصرف بنزین با رشد ۱۲.۵ درصد رکورد زد
مصرف بنزین در دو ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۲.۵ درصدی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف بنزین گفت: ما تقریبا در شرایط هم ترازی الان هستیم اما با کوچکترین مشکلی به شرایط ناترازی خواهیم رسید. موضوعی که مهم است این است که مصرف سوخت مانند انرژی های دیگر در کشور ما در مقایسه با سایر کشورها خیلی بیشتر است و این می طلبد که اطلاع رسانی ویژه به مردم عزیز کشور و همین طور در ارتباط با بحث تولید خودروها ، خارج کردن خودروهای فرسوده از سرویس ، این ها اتفاق بیفتد تا ما شرایط هم ترازی را به سمت و سویی ببریم که در اصل تراز مثبت پیدا کنیم.

وی گفت: با شرایط موجود اعداد و ارقام نشان می دهد که ما هرچقدر تولید کنیم باید به همان میزان هم مصرف کنیم و در اصل اگر تولید ما در دوره هایی کاهش یابد عملا چون مصرف کاهش نمی یابد به شرایط ناترازی می رسیم و این دغدغه ما است .

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در مورد نقش کیفیت خودروهای تولیدی در مصرف بنزین گفت: الان تقریبا براساس آماری که ما برای توزیع کارت هوشمند سوخت در کشور برای خودروها انجام دادیم ، بالغ بر 30 میلیون کارت سوخت در اختیار مردم قرار دادیم که در ازای آن خودرویی وجود دارد که خیلی ها مربوط به خودروهای تولید نسل قدیم است و خودروهای تولید نسل جدید هم که الان دارد به بازار می آید آن ها هم شرایط مصرفشان نسبت به خودروهای جهانی به مراتب بیشتر است.

وی افزود: ما باید خودروهای فرسوده را کم کم از چرخه خارج کنیم و این امر نیازمند آن است که فرآیند تولید در کشورمان را گسترش دهیم . تقریبا ما پالایشگاه های ده گانه داخل کشور داریم ، ساخت پالایشگاه در کشور هم به همین سادگی ها نیست و رشد مصرف هم به گونه ای است که مثلا همین الان نسبت به سال گذشته تقریبا ۱۲ و نیم درصد رشد مصرف داریم ، الان که دو ماه ونیم بیشتر از سال نمی گذرد و هنوز به تابستان نرسیدیم ، در همین چند روز اخیر رکورد مصرف امسال  تقریبا شکسته شد و بالغ بر ۱۲۷ میلیون لیتر مصرف ما افزایش یافت.

بالاخره اگر شروع ساخت پالایشگاه هم امروز آغاز شود ، ساخت آن چندین و چندسال طول خواهد کشید و با توجه به شرایط خاص خودش سخت است و امکان پذیر نیست که ما بتوانیم با تولیدو گسترش این بخش افزایش مصرف را مهار کنیم. عدد ۱۲ و نیم درصد رشد در ماه های اولیه سال حتی در فصل اول، رشد بسیار بزرگی است که باید مدیریت کرد.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->