توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
علی لاریجانی:

بهبود شرایط اقتصادی کشور در سال آینده با شرکت‌های دانش‌بنیان

  • کد خبر: ۱۶۸۵۲
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۶
بهبود شرایط اقتصادی کشور در سال آینده با شرکت‌های دانش‌بنیان
علی لاریجانی در آیین افتتاحیه طرح‌های پانزدهمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران وزارت نیرو، با حضور وزیر نیرو در تصفیه‌خانه طرح آبرسانی غدیر شادگان حضور داشت.
به گزارش شهرآرانیوز، علی لاریجانی سه‌شنبه در آیین افتتاحیه طرح‌های پانزدهمین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران وزارت نیرو، با حضور وزیر نیرو در تصفیه‌خانه طرح آبرسانی غدیر شادگان، به تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: اگر دست به دست بدهیم و به سرمایه‌های درونی کشور توجه داشته باشیم در مقابل تحریم‌ها و ستم جدید آمریکا موفق می‌شویم.
وی اضافه کرد: کاهش بیکاری و افزایش رشد اقتصادی نیاز به سرمایه‌گذاری دارد، این درحالی است که فشار‌های تحریم باعث کاهش سرعت سرمایه گذاری در کشور شده است.
لاریجانی اظهار داشت: پیش از این نیاز‌های کشور از طریق واردات تامین می‌شد، اما بعد از تحریم‌ها این نیاز‌ها از طریق تولیدات داخلی تامین می‌شود و در همین راستا شرکت‌های داخلی و دانش بنیان فعال شدند که این مساله شرایط اقتصادی را در سال آینده بهبود می‌بخشد.
وی تاکید کرد: برای رسیدن به این هدف، باید اتحاد داشته باشیم و از حب و بغض نسبت به یکدیگر بپرهیزیم.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر معرفی دستاورد‌های کشور گفت: ما وظیفه مهمی در معرفی دستاورد‌ها و تلاش‌ها و آبادانی‌های کشور داریم، اما گاهی کشکمش‌های سیاسی و غبارآلودگی فضا، کاری میکنند که خدمات دولت دیده نشود و این یک اشکال است.
وی با بیان این اینکه مسئولان باید سازندگی و رفع نیاز‌های مردم را در اولویت قرار دهند افزود: در بخش‌های مختلف کشور اقداماتی از جمله تصفیه‌خانه‌های آب، برق، آموزش و... اقداماتی در حال انجام است که باید به مردم معرفی شود.
لاریجانی یکی از ابتکارات وزارت نیرو برای استفاده بهینه از منابع را یادآور شد و گفت: پارسال به جای سدسازی و ساخت نیروگاه‌ها با گفتگوی با مردم درباره صرفه‌جویی و با تدبیر توانستند سه هزار مگاوات را ظرف دو سال صرفه‌جویی کنند.
وی تاکید کرد: یکی از اهداف انقلاب اجرای طرح‌ها برای آبادانی بوده که نمونه آن همین طرح‌هایی که در خوزستان اجرا شده است و این یکی از اصول انقلاب یعنی آبادانی کشور به دست فرزندان آن است که باید به آن توجه شود، نمونه آن تاسیس جهاد سازندگی توسط امام راحل بوده است.
لاریجانی اظهار داشت: در زمان شاه چند شهر آباد داشتیم و بقیه شهر و روستا‌ها رها شده بود و امکانات رفاهی نداشتند، اما اکنون روستا‌ها دارای جاده، برق، آموزش و بهداشت هستند، اگرچه مشکلات اقتصادی دارند.
لاربجانی در ادامه، یک وجه دیگر انقلاب را استقلال سیاسی کشور دانست و گفت: درحال حاضر ایران در منطقه قدرتمند و نقش آفرین است، این در حالیست که کمتر به این مساله توجه می‌شود.
به گفته وی در زمان قبل از انقلاب در همین کشور و همین جغرافیا و امکانات مادی، دستورات سفیران انگلیس و آمریکا و مستشاران نظامی ملاک عمل قرار می‌گرفت، شاه حکومتی وامانده داشت که در داخل دیکتاتور و در خارج دستوربگیر بود.
وی افزود: رژیم شاه حتی از فلسطین حمایت نکرد، اما از اسرائیل حمایت کرد که به آن نفت فروخت، در حالیکه اکنون شرایط به عزتمندی تبدیل شده است و ایران توانسته از نظر سیاسی، استقلال خود را به دست آورد و روی پای خود بایستد و این یکی از اهداف بزرگ انقلاب بود.
 
منبع: ایرنا


 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->