اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدامیک مقصر «چاقی» هستند: غذا‌های پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل پسر نوجوان برای عشق به دختر ۱۶ ساله در کرج

  • کد خبر: ۱۶۹۰۷۲
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
قتل پسر نوجوان برای عشق به دختر ۱۶ ساله در کرج
پسر عاشق‌پیشه که در رقابت عشقی پسر نوجوانی را با چاقو به قتل رسانده و متواری شده بود با تیز‌هوشی بازپرس جنایی کرج شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از شامگاه ۱۷ خرداد امسال از زمانی شروع شد که در جریان یک درگیری خونین، پسر نوجوانی به نام داریوش در اثر اصابت چاقو به بیمارستان شهید مدنی کرج منتقل شد.

طولی نکشید که داریوش در اثر شدت و عمق جراحت جان باخت و با مرگ او بازپرس کشیک قتل در بیمارستان حضور یافت و در نخستین گام دستور داد جنازه پسر نوجوان به پزشکی قانونی منتقل شود.

تحقیقات اولیه نشان می‌داد که مقتول با دختر نوجوانی به نام بیتا ارتباط دوستی داشته است، بنابراین کارآگاهان برای یافتن سرنخی از قاتل او را احضار کردند و پس از تحقیقات گسترده دختر نوجوان مدعی شد، از مدتی قبل مقتول با پسر جوان دیگری که از دوستانمان بود، اختلاف داشت.

این نخستین سرنخی بود که می‌توانست گره کور معمای این پرونده جنایی را باز کند.

در تحقیقات بعدی مشخص شد، حدس بازپرس پرونده درست بوده و از زمانی که بیتا هدف تحقیق قرار گرفت مشخص شد که قتل در یک رقابت عشقی رقم خورده است؛ بنابراین با یک ترفند تیزهوشانه، قاتل از طریق دختر نوجوان (بیتا) از مخفیگاهش بیرون کشانده شد و در یک عملیات غافلگیرانه پسر جوان به نام عارف ۲۶ ساله دستگیر شد. با دستگیری عارف، کارآگاهان توانستند به راز این جنایت پی ببرند.

عارف در بازجویی‌ها درباره انگیزه جنایتش گفت: مدت‌ها بود دلباخته دختر ۱۶ ساله‌ای به نام بهار شده بودم که دوستی به نام بیتا داشت و بعد از مدتی متوجه شدم بیتا به دنبال ارتباط با پسری به نام داریوش است و بهار را هم با خود همراه کرده و بهار نیز درگیر رابطه آن‌ها شده بود و همیشه با هم بودند، این در حالی بود که من قصد ازدواج با بهار را داشتم و این موضوع برای من سخت بود که بدانم پسری او را فریب داده است.

می‌دانستم داریوش در خانه بیتا قرار دارد، به همین خاطر چاقویی برداشتم و جلوی خانه بیتا منتظر ماندم تا او از خانه خارج شود.

وقتی داریوش از خانه بیرون آمد با چاقو به او حمله کردم و پس از زخمی کردن وی پا به فرار گذاشتم و بعد از آن بیتا که از ماجرا مطلع شده بود به من گفت که او فقط زخمی شده و من نمی‌دانستم داریوش به کام مرگ فرو رفته است.

قصد داشتم هزینه‌های درمان داریوش را به دست بیتا برسانم و وقتی در محل قرار رفتم توسط پلیس دستگیر شدم.

عارف به جنایت خود اعتراف کرد و با این اعتراف به اتهام قتل عمد بازداشت شد و پس از صدور کیفرخواست به زندان منتقل شد و بزودی در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز محاکمه خواهد شد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->