شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۹۴۱۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۶
آیا گرما باعث خستگی می‌شود؟ | راه درمان گرمازدگی چیست؟
هرچه زمان بیشتری را زیر نور خورشید بگذرانید، بدن برای جلوگیری از بالا رفتن بیش از اندازه‌ی دمای بدن باید سخت‌تر کار کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیلی‌میل با آغاز فصل هوای گرم به بررسی عوامل خستگی هنگام احساس گرما و راه‌های مقابله با آن پرداخته است.

گشاد شدن رگ‌های خونی در پوست این امکان را فراهم می‌کند که خون بیشتری به سطح بدن جریان یابد و همین باعث برافروختگی فرد می‌شود. اگرچه این کار به بدن کمک می‌کند گرما را دفع کند و دمای طبیعی خود را حفظ کند اما همچنین به این معنی است که خون کمتری برای جریان یافتن در سایر قسمت‌های بدن شما وجود دارد.

هنگامی که گشاد شدن رگ‌های بدن با تعریق همراه می‌شود که خود روشی برای خنک کردن بدن است، ممکن است شما سریع‌تر دچار کم آبی شوید و در نتیجه این باعث افزایش خستگی می‌شود.

چگونه بر خستگی در تابستان غلبه کنیم؟

برای کمک به جلوگیری از خستگی در گرما، چندین راه وجود دارد که می‌توان انجام داد.

همیشه به یاد داشته باشید که مقدار زیادی آب بنوشید. این به بدن شما کمک می‌کند تا با مایعات اضافی از دست رفته به دلیل تعریق مقابله کند و همچنین به بهبودی پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب نیز کمک می‌کند.

پرهیز از غذاهای مملو از کربوهیدرات که زمان زیادی طول می‌کشد تا هضم شوند نیز به بدن کمک می‌کند تا تمرکز کمتری روی هضم غذا داشته باشد و زمان بیشتری برای خنک کردن بدن صرف کند.

در گرما، مصرف غذاهای مملو از پروتئین و ویتامین عملکرد شما را به ۱۰۰ می‌رساند. گزینه‌های مناسب برای مصرف در هوای گرم شامل ماهی سالمون، سالاد، آجیل، میوه و سبزیجات است.

اطمینان حاصل کنید که پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، دوره‌های کافی استراحت خواهید داشت، زیرا این کار به شما امکان بهبودی از گرما را می‌دهد. در نتیجه، باید مطمئن شوید که پس از آنکه مدتی طولانی در گرما سپری کردید، خواب کافی دارید که در حالت ایده آل هشت ساعت است.

چگونه گرمازدگی را درمان کنیم؟

در صورتی که در گرما دچار خستگی به شدت زیادی شدید اگر بتوانید ظرف ۳۰ دقیقه خود را خنک کنید نیازی به کمک فوریت‌های پزشکی نخواهید داشت.

با این حال، اگر خستگی از گرمای شما به گرمازدگی تبدیل شود، باید به اورژانس مراجعه کنید.

اگر با فردی مواجه شدید که گرما باعث خستگی شدید او شده است اما هنوز نیازی به فوریت‌های پزشکی ندارد می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

او را به مکانی خنک منتقل کنید.

تمام لباس‌های غیرضروری مانند ژاکت یا جوراب را در بیاورید.

از او بخواهید یک نوشیدنی ورزشی یا آب خنک بنوشد.

پوست او را با اسپری یا اسفنج آب خنک کنید و فرد را باد بزنید. بسته‌های یخ که در پارچه پیچیده شده را زیر بغل یا روی گردن فرد بگذارید. این کار به بهبود حال فرد گرمازده کمک می‌کند در صورت عدم بهبود فرد با اورژانس تماس بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->