رسمی؛ اوسمار سرمربی پرسپولیس شد نایب‌قهرمانی تیم فیتنس چلنج خراسان رضوی در رقابت‌های قهرمانی کشور شب‌زنده‌داری بیفوما کار دستش داد نتیجه بازی پرسپولیس و ذوب آهن در لیگ برتر+ فیلم گل‌ها(۲ آبان ۱۴۰۴)| خداحافظ وحید هاشمیان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان(۲ آبان ۱۴۰۴) ترکیب پرسپولیس برابر ذوب آهن مشخص شد (۲ آبان ۱۴۰۴) | رونمایی از ستاره نقل و انتقالاتی پخش زنده بازی پرسپولیس و ذوب آهن (۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی برگزار شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ۲ برد و یک مساوی با رستم آشورماتوف| تغییرات مثبت در خط دفاع استقلال آمار علیه موسی جنپو| احتمالا ۱۴ بازی بدون گل زده! شانس اندک اندونگ برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال صحبت‌های امیر علی اکبری پس از پیروزی در برابر جانسون آمریکایی+ فیلم(۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| پیروزی امیر علی اکبری مقابل حریف آمریکایی(۱ آبان ۱۴۰۴) آزادی تهران یا پارس شیراز محل برگزاری دربی الحدادی و آسانی در آغوش ساپینتو + عکس زنگ خطر برای رضاییان، چشمی و جلالی در ترکیب اصلی استقلال میانگین سنی استقلال جوان شد محمد نوری مربی نفت آبادان شد هاشمیان: سبک کارم همین است و تغییر نمی‌کند اوسمار ویرا، سرمربی جدید پرسپولیس شد + سوابق و تیم ها
سرخط خبرها

جواد خیابانی: می‌توانیم از جام جهانی ۲۰۳۴ میزبانی کنیم

  • کد خبر: ۱۶۹۴۷۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
جواد خیابانی: می‌توانیم از جام جهانی ۲۰۳۴ میزبانی کنیم
گزارشگر ورزشی و مجری صدا و سیما گفت که ایران می‌تواند یکی از کشور‌های میزبان جام جهانی ۲۰۳۴ باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خیابانی، مجری با سابقه و قدیمی صدا و سیما، صبح امروز در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم، به صحبت درباره بحث میزبانی عربستان در جام جهانی ۲۰۳۰ یا ۲۰۳۴ پرداخت و مدعی شد که ایران نیز می‌تواند یکی از کشور‌های میزبان این پیکار‌ها باشد.

خیابانی در بخشی از صحبت هایش گفت: من می‌خواهم زنگ بیدار باشی را به مسئولین کشور بزنم. گفته می‌شود که عربستان می‌خواهد مشترکا با مصر و یونان، جام جهانی ۲۰۳۰ را برگزار کند. این یعنی میزبانی کشور‌های تمدن‌های قدیم. آیا ایران تمدن قدیم هست یا نیست؟ هست! پس خیلی خوب است که ما نیز مشارکت کرده و خودمان را مطرح کنیم.

او ادامه داد: من می‌توانم بگویم حتی رم، ایران، آتن، قاهره یا ممفیس هم باشد. شهر‌های عربستان هم باشد. یعنی یک جام جهانی گفتگوی تمدن‌هایی راه بندازیم که همه تمدن‌ها در آن هستند. اگر قرار باشد جام جهانی ۲۰۳۰ یا ۲۰۳۴ به میزبانی عربستان، یونان و مصر برگزار شود، واقعا جای ایران خالی است.

وی با خطاب قرار دادن افراد و مقامات کشور گفت: مسئولان ورزش ایران! وزیر ورزش ایران! حتی رده‌های بالاتر مدیریت سیاسی ایران! بیایید به این فکر کنید که ۱۰، ۱۵ سال بعد که قرار است این جام جهانی ۲۰۳۰ یا ۲۰۳۴ برگزار شود، ایران نیز جزوی از کشور‌های میزبان این مسابقات باشد.

خیابانی اضافه کرد: احتمالا این میزبانی را در سال ۲۰۳۴ به عربستان خواهند داد، یعنی یازده سال بعد. من به خاطر دارم زمانیکه در المپیک ۲۰۰۸ پکن و زمانیکه داشتم اعزام می‌شدم، به کلاس زبان چینی رفتم تا کمی زبان آن‌ها را یاد بگیرم. وقتی که به فرودگاه چین رسیدیم و از هواپیما پیاده شدم، تا به خودم آمدم به شخص استقبال کننده به زبان چینی سلام کنم، او به زبان فارسی گفت: سلام آقای خیابانی به پکن خوش آمدید!

وی اظهار داشت: وقتی او این را گفت، انگار یک سطل آب یخ روی سرم ریختند. گفتم از کجا زبان فارسی را یاد گرفته ای؟ او در پاسخ گفت از سال ۲۰۰۱ یک گروه چینی آمدیم در نقاط مختلف تهران زندگی کردیم و با فرهنگ شما آشنا شدیم. زبان فارسی را یاد گرفتیم و اکنون راهنمای شما هستیم.

خیابانی در پایان گفت: پس چینی‌ها هفت سال قبل از آغاز المپیک، برنامه ریزی کرده اند و ما نیز باید از حالا برای یازده سال بعد برنامه ریزی کنیم که قرار است جام جهانی ۲۰۳۴ به نام چند تمدن بزرگ دنیا برگزار شود. ایران نیز قطعا یکی از این تمدن‌های بزرگ بوده، هست و خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->