آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یونیسف: ۴۳.۳ میلیون کودک در سراسر جهان آواره هستند

  • کد خبر: ۱۶۹۴۸۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۳
یونیسف: ۴۳.۳ میلیون کودک در سراسر جهان آواره هستند
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد(یونیسف) گزارش داد، تعداد کودکان آواره در سراسر جهان در پایان سال گذشته به ۴۳.۳ میلیون تن رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف گفت: برای بیش از یک دهه تعداد کودکانی که مجبور به فرار از خانه‌هایشان شده‌اند به طرز هشدار دهنده‌ای افزایش یافته است و ظرفیت جهانی ما برای پاسخ دادن به این امر به طور جدی با مشکل مواجه است. این افزایش همگام با سیل مداوم درگیری‌ها، بحران‌ها و بلایای طبیعی در سراسر جهان صورت می‌گیرد.

این گزارش که سالانه منتشر می‌شود، اشاره دارد که اکثر کودکان آواره کل دوران کودکی خود را در این راه سپری می‌کنند و تعداد کودکانی که مجبور به فرار از خانه‌هایشان شده‌اند در دهه گذشته دو برابر شده است.

جنگ اوکراین باعث آواره شدن دو میلیون کودک در خارج از کشور و بی‌خانمان شدن یک میلیون کودک در داخل کشور شده است.

در این گزارش آمده است، از این ۴۳.۳ میلیون کودکی که تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی مجبور به آوارگی شده‌اند، تقریبا ۶۰ درصد (۲۵.۸ میلیون تن) به خاطر درگیری‌ها و خشونت‌ها در داخل کشورهایشان بی‌خانمان شده‌اند.

تعداد کودکان پناهنده و پناهجو رکورد جدید ۱۷.۵ میلیون تن را ثبت کرده است؛ آماری که شامل کودکانی که در سال ۲۰۲۳ میلادی آواره شده‌اند از جمله در پی جنگ سودان نمی‌شود.

در این گزارش ضمن تاکید بر اینکه ۹۴۰ هزار کودک در حال حاضر به خاطر جنگ در سودان بی‌خانمان شده‌اند، اشاره شده که وضع بد آب و هوا نیز میلیون‌ها کودک را آواره کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->