افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک «پرستاری» در احتضار! | درباره تداوم روند مهاجرت و ترک کار پرستاران
سرخط خبرها

ایجاد پروتکل‌ها و درمان‌های جدید برای سرطان با دانش محققان ایرانی

  • کد خبر: ۱۶۹۵۳
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
ایجاد پروتکل‌ها و درمان‌های جدید برای سرطان با دانش محققان ایرانی
انباشت دانش محققان ایرانی در حوزه سرطان به ایجاد پروتکل‌هاو درمان های جدید منجر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس پژوهشگاه رویان روز چهارشنبه، شانزدهم بهمن ماه، در سمپوزیوم سرطان از آزمایشگاه تا بالین در سالن همایش پژوهشگاه رویان افزود: سرطان یک دغدغه جامعه و خانواده بوده و بیش از خود بیماری، خانواده‌ها و خود بیمار را آزار می‌داده است و در نهایت بیمار را تسلیم خود می‌کرد اما امروز می‌توان آن را درمان کرد.

وی با اشاره به اینکه تلاش جهادگونه جامعه علمی سیر کار در عرصه سرطان را متفاوت کرده است، اظهار داشت: تجهیزات و امکانات در این زمینه در کشور گسترش یافته است. مشارکتی که بین متخصصان مختلف انجام گرفته این امکان را به وجود آورده که درمان‌ها موثرتر در این زمینه باشد.

شاهوردی ادامه داد: درمان‌های گذشته آسیب‌هایی را برای بیمار به وجود می‌آورد، اما در حال حاضر سیر درمان هم موثر شده و با هدفمندتر کردن درمان‌ها آثار ثانویه آن هم کمتر شده است.
وی افزود: در پژوهشگاه رویان در حوزه باروری و سرطان برای حفظ جنین و گامت، فعالیت‌های خوبی انجام شده و این کارها باور و اعتماد به زندگی را بیشتر کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم مجموعه رویان با مشارکت متخصصان و محققان در عرصه‌های مختلف، بتواند کارهای مشترک ارزنده‌ای را انجام دهد.

شاهوردی، یکی از سرمایه‌های پژوهشگاه رویان را پیوند زدن مسایل علمی روز با جامعه اعلام کرد و گفت: نیاز جامعه این بود که ارتباط خوبی بین مردم و پزشک وجود داشته باشد و پزشک امین و امانت دار بیمار باشد که این کار انجام شده و سرمایه‌ای برای جامعه است.

وی افزود: دکتر زنده یاد کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان به خوبی از این سرمایه استفاده کرد و دانش ناباروری و سلول‌های بنیادی را مردمی کرد و حمایت مردم و مسؤولان را برای این کار جذب کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم ما قدر این سرمایه را بدانیم و با کارهای درمانی و تحقیقاتی خوب از آن محفاظت کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->