مروری بر سوگ‌سروده‌های عاشورا در بستر زمان فیلم سینمایی «بی‌بدن» اکران آنلاین می‌شود + زمان پخش تمدید مهلت ثبت‌نام در المپیاد فیلمسازی نوجوانان تعطیلی سینما‌های خراسان رضوی و مشهد از ۲۴ تا ۲۸ تیر ۱۴۰۳ لباس و گریم متفاوت الناز شاکردوست در نقش مشهورترین زن شاهنامه رقابت خواکین فینیکس و دنزل واشینگتن برای اسکار ۲۰۲۵ ویژه‌برنامه رادیویی «مثل آب» برای حضرت عباس (ع) + زمان پخش امین زندگانی با تله‌تئاتر «کاتب اعظم» در تلویزیون + زمان پخش بخشی نگری و خودمحوری دستگاهی، مانع توسعه هنر عاشورایی افشاگری پس از واقعه | نگاهی به فیلم «شور عاشقی» در مختصات سینمای دینی ایران اعجاز ایجاز (بخش سوم) نگاهی به دشواری‌های سرودن و نوشتن برای کودک و نوجوان با موضوع عاشورا واکنش مدیرکل نظارت بر نمایش فیلم سازمان سینمایی به ممنوع‌التصویری باران کوثری جایزه داوران پناهنده پالرمو به «آنیتا، گمشده در اخبار» رسید آغاز فرایند ارسال آثار برای جوایز اسکار ۲۰۲۵ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ عطر «گلاب اشک»؛ گزارشی از برگزاری کارگاه‌های هنری ویژه محرم ۱۴۰۳ در نگارخانه رضوان گفت‌‌گو با «رضا ایرانمنش» بعد ترخیص از بیمارستان | همچنان عاشق بازیگری‌ام انتشار فراخوان بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان
سرخط خبرها

«لئوناردو دی‌کاپریو» تهیه‌کننده انیمیشن اوزی، صدای جنگل شد

  • کد خبر: ۱۷۰۲۶۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
«لئوناردو دی‌کاپریو» تهیه‌کننده انیمیشن اوزی، صدای جنگل  شد
لئوناردو دی کاپریو و مایک مداویو با تهیه‌کنندگی فیلم «اوزی، صدای جنگل»، ساخت مجموعه‌ای فیلم انیمیشن برای کودکان را آغاز کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «اوزی، صدای جنگل» که چند روز پیش در جشنواره انسی به نمایش درآمد آغازگر مجموعه‌ای از فیلم‌هایی است که موضوع اصلی آن‌ها خطراتی است که محیط زیست را تهدید می‌کند.

این فیلم داستان یک اورانگوتان جوان با نام «اوزی» - با صداپیشگی آماندلا استنبرگ بازیگر «بازی‌های گرسنگی» - را تصویر می‌کند که وقتی خانه‌اش در جنگل‌های بارانی توسط یک شرکت تولیدکننده روغن نخل ویران می‌شود، از والدینش جدا می‌افتد.

لورا درن، جیمون هونسو و دانلد ساترلند دیگر صداپیشگان این فیلم هستند.

لئوناردو دی کاپریو و مایک مداویو تهیه کننده افسانه‌ای، تهیه کنندگان این فیلم هستند.

رودریگو بلاس که به عنوان انیماتور در آثار کلاسیک پیکسار مانند «شگفت‌انگیزان» و «بالا» حضور داشت و سازنده «اوزی» است گفت تا حدی از «وال‌ای» اندرو استانتون الهام گرفته است.

 

 


بیشتر بخوانید:

ارزش بیش از یک میلیون دلاری «نگاه لئوناردو دی‌کاپریو زیبا به دوردست»

زمان ساخت «منتقد فیلم» کوئنتین تارانتینو مشخص شد

مستند «تایتانیک» از نشنال جئوگرافیک پخش شد + جزئیات


 



وی افزود: این یک داستان بسیار هوشمندانه در مورد احتمالات آینده با تغییرات آب و هوایی است. در عین حال که ما از خانواده خود مراقبت می‌کنیم و از محیط زیست هم مراقبت می‌کنیم، در واقع به آن آسیب هم می‌رسانیم.

مایک مداویو از بنیانگذاران «اوریون پیکچرز» که همه تجربه عظیمش را به این مجموعه آورده در مصاحبه‌ای با ورایتی گفت: این سیصد و بیست و پنجمین فیلم من است. ما فیلم را در لس‌آنجلس برای ۲۵۰ نفر نمایش دادیم. بچه‌ها را به فیلم دعوت کردیم و آن‌ها می‌خواستند. دوباره آن را ببینند.

وی افزود این فیلم او را به یاد «بامبی» دیزنی انداخته است.

بلاس هم گفت: «بامبی» قطعاً الهام‌بخش موضوع فیلم بود. آن فیلم شکار را در آن زمان به نصف کاهش داد. یک داستان می‌تواند دیدگاه شما را تغییر دهد. شما با بچه‌هایتان سینما می‌روید و از تماشای آن لذت خواهید برد و در عین حال وقتی بیرون می‌آیید، می‌توانید صحبتی هوشمندانه با فرزندتان در مورد مسایل داشته باشید.

در ساخت این فیلم، تهیه‌کنندگان و نویسندگان با حافظان واقعی حیات وحش مانند دکتر کرمله لیانو سانچز که یک یتیم‌خانه اورانگوتان شبیه به آنچه در فیلم دیده می‌شود، ایجاد کرده و علیه جنگل‌زدایی مبارزه می‌کند، همکاری کرده‌اند.

بلاس گفت: او چیز بسیار عمیقی گفت. ما در مورد جذب کربن صحبت می‌کنیم و او گفت بهترین فناوری برای جذب کربن درخت است. همه این‌ها به نوعی باعث شد روایت‌های زیادی برای این فیلم کسب کنیم.

این مجموعه با همکاری سازمان‌های خیریه بین‌المللی مانند نجات حیوانات و جانوران و گیاهان بین‌المللی (FFI) پیش می‌رود و فیلمسازان پیش‌بینی می‌کنند «اوزی» اولین فیلم از مجموعه‌ای باشد که با هدف حمایت از زیستگاه‌ها و مناطق مختلف ساخته می‌شود.

مداوی توضیح داد که پروژه بعدی بر اقیانوس‌ها متمرکز است و شخصیت‌ها متفاوت خواهند بود، اما شخصیت «اوزی» ممکن است در فیلم دیگری که شاید یک نمایش تلویزیونی یا نمایشنامه باشد، بازگردد.

همان‌قدر که پیام فیلم‌ها مهم است، مداویو بر عنصر سرگرمی هم تاکید دارد و می‌گوید: ما این فیلم‌ها را به عنوان دارویی برای مردم نمی‌دانیم بلکه به عنوان سرگرمی به آن‌ها فکر می‌کنیم، اما بدیهی است که می‌تواند فکر مردم را به محیط زیست معطوف کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->