بورس به مدت سه روز از فردا (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | دورکاری با ابلاغ استانداران ممکن است نحوه فعالیت بانک‌ها، فردا (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ دستور وزیر کار بر حفظ روال عادی انجام امور و خدمت‌رسانی به مردم در وزارت رفاه برگزاری جلسه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی با محوریت بررسی وضعیت تأمین و توزیع کالا‌های اساسی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) توقف پرواز‌ها تا ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور: مردم نگران نباشند، تردد اتوبوس‌های بین‌شهری برقرار است برگزاری نمایشگاه الکامپ به تعویق افتاد بورس تل‌آویو و آمریکا ریخت (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | فرار گسترده از دارایی‌های ریسک‌پذیر قیمت نفت در بازار جهانی امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | نفت ۷ درصد افزایش یافت دستورالعمل فوری رئیس کل گمرک ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد جزئیات افزایش زمان پخت نانوایی‌ها در مشهد اعلام شد | کمبودی در تامین کالا‌های اساسی نداریم رئیس بانک مرکزی: شبکه بانکی کشور آماده خدمت‌رسانی به مردم است وضعیت حرکت قطارها پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران تصمیم‌گیری در خصوص نحوه فعالیت بازار سرمایه تا عصر فردا (شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خدمات‌رسانی بنادر، پایانه‌های مسافری و ایستگاه‌های راه آهن هیچ آسیبی به تأسیسات اصلی صنعت برق کشور وارد نشده است توقف خریدو‌فروش در صرافی‌های رمزارزی و پلتفرم‌های طلا تمامی زیرساخت‌های ریلی در وضعیت کاملاً ایمن قرار دارند | برقراری قطارهای فوق‌العاده در مسیر مشهد و تبریز خرید طلا در پلتفرم‌های آنلاین تا صبح یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) غیرفعال شد وزارت جهاد کشاورزی: نگرانی درباره تامین کالای اساسی در کشور وجود ندارد هیچ مشکلی بابت سوخت‌رسانی در مشهد وجود ندارد | مردم بابت کمبود بنزین نگران نباشند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ملی پالایش: سوخت‌رسانی به پمپ بنزین‌ها بدون وقفه ادامه دارد مقابله با گرانفروشی و کاهش وزن چانه با فروش کیلویی نان کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | آتش‌بازی ایران خودرو در بازار + جدول
سرخط خبرها

آنتی روبات‌ها برای مقابله با دلالان پیش فروش خودرو وارد میدان می‌شوند

  • کد خبر: ۱۷۰۴۰
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
آنتی روبات‌ها برای مقابله با دلالان پیش فروش خودرو وارد میدان می‌شوند
مدیرعامل ایران‌خودرو از به‌کارگیری آنتی‌روبات‌ها برای جلوگیری از دور‌زدن مراحل ثبت‌نام پیش‌فروش خودرو خبر داده است.
حسن فروزانفر - این خبر احتمالا کاسبی افراد خاصی را تعطیل می‌کند، افرادی که با استفاده از روبات در کسری از ثانیه کار ثبت‌نام در پیش‌فروش فوری خودروسازان را انجام می‌دادند.
آن‌ها در ازای دریافت مبلغی بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان کار ثبت‌نام در پیش‌فروش فوری ایران‌خودرو و سایپا را انجام می‌دادند و در عوض به مشتریانشان در عرض یک ماه سود هنگفت می‌رساندند، سودی که در دل اختلاف ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت خودرو میان درب کارخانه و بازار نهفته است.

آنتی‌روبات به خدمت می‌گیریم
۲۸ دی‌ماه امسال بود که شهرآرا در گزارشی با عنوان «دلالی روبات‌ها برای ثبت‌نام خودرو» از دلالی برای ثبت‌نام در پیش‌فروش خودرو خبر داده و گفته بود. هر‌چند در این مدت سایر رسانه‌ها نیز به این مسئله پرداخته بودند، اما مسئولان خودروسازی کشور به صورت رسمی در‌این‌باره موضع‌گیری نکرده بودند.
با‌این‌حال روز گذشته مدیرعامل ایران‌خودرو در حاشیه بازدید از خط تولید ترمز خودرو‌های سبک با اشاره به اینکه برخی، روبات‌هایی را به کار گرفته بودند تا بتوانند ثبت‌نام سریعی در سایت پیش‌فروش اینترنتی خودرو داشته باشند، به تسنیم گفت: ما سعی می‌کنیم تا با استفاده از آنتی‌روبات‌ها این باگ را برطرف کنیم.
فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه دستگاه‌های امنیتی نیز در این رابطه وارد عمل شده‌اند و در حوزه مرتبط با فروش اینترنتی نظارت کامل دارند، بیان کرد: از مردم می‌خواهیم تا محل استقرار و مشخصات افرادی را که مدعی ثبت‌نام خودرو آن هم با به‌کارگیری ابزار‌های خاص هستند به ما اطلاع دهند.
وی با اشاره به اینکه تمامی دستگاه‌های نظارتی که تمایل داشته باشند می‌توانند در سایت خودروسازان حضور یابند و بر نحوه فروش آن‌ها نظارت کنند، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی در این سایت حضور دارند، اما به‌هر‌حال باید تلاش کنیم دغدغه ذهنی مردم را درباره اینکه خودروساز رانتی در فروش قائل است اصلاح کنیم.
مقیمی با تأکید بر اینکه برای هیچ فردی در فروش خودرو رانت قائل نیستیم، گفت: وقتی تقاضا از حدی بالاتر می‌رود، برای خرید خودرو صف ایجاد می‌شود. در این میان ممکن است یکی از سرعت بالای اینترنت برخوردار باشد و بتواند ثبت‌نام کند.

مبارزه با روبات‌ها شدنی است
یک کارشناس رایانه درباره اظهارات مدیرعامل ایران‌خودرو به شهرآرا گفت: سامانه ثبت نام ایران‌خودرو در چند‌ماه اخیر پیچیده‌تر شده است و امکان استفاده از روبات برای ثبت‌نام در پیش‌فروش‌های فوری محدود شده است.
سحر آبدارباشی ادامه داد: از نظر فنی مقاوم کردن سایت ایران‌خودرو برای کاهش نفوذ روبات‌ها امکان‌پذیر است. مسئولان این شرکت می‌توانند مراحل ثبت‌نام را سخت‌تر کنند. این کار با استفاده از الگوریتم‌های رمز‌نگاری برای انتقال داده‌ها از سیستم کاربر به سرور‌های سایت این شرکت امکان‌پذیر است.
وی در ادامه توضیح می‌داد: اکنون روبات‌ها دقیقا رفتار کاربران عادی را در ثبت‌نام انجام می‌دهند. اگر داده‌ای که بین سیستم کاربر و سایت ایران‌خودرو رد‌و‌بدل می‌شود با الگوریتمی رمز‌نگاری شود تشخیص روبات‌ها از سوی سرور‌های ایران‌خودرو محتمل‌تر خواهد شد.

سایت‌های پیش‌فروش خودرو باید پیچیده‌تر شود
این برنامه‌نویس رایانه افزود: تکنیک‌هایی مثل استفاده از سؤال امنیتی در انتهای هر مرحله ثبت‌نام که قرار است به سمت سرور ارسال شود و افزایش تعداد مراحل ثبت‌نام و رمزنگاری داده تحت عنوان کلید امن راهکار اصلی کاهش قدرت روبات‌های ثبت‌نام‌کننده است.
وی تصریح کرد: بااین‌حال مسئولان ایران‌خودرو به طور قطع نمی‌توانند جلوی ثبت‌نام با روبات را بگیرند. سرور هرسایت مثل گاوصندوق است. برای باز کردن پیچیده‌ترین گاوصندوق‌ها نیز راهکاری وجود دارد. چیزی که مهم است پیچیدگی و امنیت گاوصندوق یا سایت است. بالارفتن پیچیدگی و امنیت هزینه نفوذ به سایت با استفاده از روبات را بیشتر می‌کند و در نتیجه تعداد افرادی که می‌توانند از این روش استفاده کنند محدود و محدودتر می‌شود.
اکنون اختلاف قیمت میان نرخ بازار و کارخانه در انواع خودرو به شرح ذیل است: سمند ال‌ایکس ۲۵ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان (۳۸ درصد)، سمند سورن ۳۰ میلیون و ۷۴۲ هزار تومان (۳۷ درصد)، رانا ال ایکس ۳۱ میلیون تومان (۴۵ درصد)، سایپا ۱۵۱، ۲۳ میلیون تومان (۵۶ درصد) و تیبا ۲، ۲۲ میلیون تومان (۴۲ درصد).
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->