فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

«شعر هزارساله فارسی» بعد از ۶ دهه راهی بازار کتاب شد

  • کد خبر: ۱۷۰۴۳۸
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
«شعر هزارساله فارسی» بعد از ۶ دهه راهی بازار کتاب شد
کتاب «شعر هزارساله فارسی» اثر محمدجعفر محجوب و قاسم تویسرکانی که فقط یک‌بار در دهه ۱۳۴۰ منتشر شده بود، اکنون راهی بازار کتاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این کتاب در ۲۷۶ صفحه و با قیمت ۲۲۰ هزار تومان در انتشارات مروارید عرضه شده است.

 در بخشی از مقدمه می‌خوانیم: در این کتاب نمونه‌هایی از شعر سی و یک تن از بزرگ‌ترین شاعران فارسی گردآمده و برای این‌که خواننده بی ‌زحمت تتبع، سراینده شعر را نیز بشناسد و به شیوه سخن و شخصیت شاعر نیز آشنا شود، شرح‌حالی مختصر ولی بسیار جامع از او آورده‌ایم. هرچند در آن‌چه درباره شاعر و شعر او نوشته شده، تا آنجا که ممکن بوده کوشیده‌ایم تنها مطالبی را ذکر کنیم که در میان اهل ‌فن مُسلم گشته یا خود ما بدان یقین کرده یا آن را به صِحت نزدیک‌تر دانسته‌ایم. بسیاری از کسانی که درباره شاعری چیزی نوشته‌اند، کوشیده‌اند که عیب‌های او را نادیده بگیرند، یا اگر عیبی نمایان است، پرده‌ای از عذرهای گوناگون بر روی آن بپوشند. ما برخلاف این روش هرگاه در خوی و رفتار یا در سخنان شاعر عیبی یافتیم آن عیب را نیز همچون کمال او، بی‌هیچ چشم‌پوشی وانمودیم، زیرا معتقدیم که اثر این عیب‌گویی نکوتر از پرده‌پوشی‌هاست. چه، هر قدر بزرگان سخن گرامی باشند، حقیقت از ایشان گرامی‌تر است.

همچنین در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: در نیمه نخست دهه ۱۳۴۰، دکتر محمدجعفر محجوب و دکتر قاسم تویسرکانی، دو استاد بسیار فاضل و شعرپژوه دانشسرای عالی (دانشگاه تربیت‌معلم، و دانشگاه خوارزمی بعدی) به‌اتفاق یکدیگر کوشیدند تا تحلیل و منتخبی شایسته از شعر کهن فارسی، از رودکی سمرقندی تا هاتف اصفهانی، فراهم آورند و در دسترس دانشجویان و علاقه‌مندان ادبی قرار دهند. این منتخب که متأسفانه پس از آن هیچ‌گاه بازنشر نشد، کتاب‌ خواندنی حاضر است که در آن گزیده‌ای از سروده‌های سی و یک سراینده در یک دوره هزارساله، همراه با تحقیق و تفحص دقیق در زندگی و آثار هر شاعر به دوستداران شعر ایران و قلمرو فرهنگ ایران عرضه می‌شود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->