«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

شورای ششم دنبال بهره‌برداری از اعتبارات محدود عمرانی برای تامین نیازهای واقعی مردم مشهد است

  • کد خبر: ۱۷۰۹۳۹
  • ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
شورای ششم دنبال بهره‌برداری از اعتبارات محدود عمرانی برای تامین نیازهای واقعی مردم مشهد است
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شورای ششم تلاش کردیم رویکرد ویژه‌ای را مدنظر قرار دهیم که اعتبارات محدود عمرانی را به سمت نیازهای واقعی مردم سوق دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان فرهمندی در خصوص پروژه‌های عمرانی شهر مشهد اظهار کرد: حوزه عمران یکی از حوزه‌های مهم مدیریت شهری و زیرساخت تمام اقدامات دیگر است. در برخی ادوار نگاه مدیریت شهری این‌گونه بوده که پروژه‌هایی که بیشتر دیده می‌شود را اجرا کند، اما در شورای ششم تلاش کردیم از این رویکرد فاصله بگیریم و رویکرد ویژه‌ای را مدنظر قرار دادیم. این رویکرد این است که اعتبارات محدود عمرانی را به سمت نیاز‌های واقعی مردم سوق دهیم.

وی با بیان اینکه حضور سالانه زائران در مشهد حدود ۱۰ برابر جمعیت شهر است، عنوان کرد: این موضوع برکت فراوانی برای شهر دارد. برای مدیریت برنامه‌ها، پروژه‌ها را به سه دسته تقسیم کرده‌ایم. اول پروژه‌های خُرد و زودبازده است که عمدتا در محلات هدف و حاشیه شهر برای حل مسائل روزمره مردم تعریف شده‌اند. در بسیاری از محلات هدف و حاشیه شهر مسائل بسیار پیش پا افتاده‌ای وجود داشت که سال‌ها باقی مانده و برای رفع آن‌ها اقدامات مؤثری انجام نشده بود و با سازوکار‌های عادی هیچ‌گاه این مسائل در اولویت‌های شهری و شهرداری قرار نمی‌گرفتند.

فرهمندی با اشاره به پروژه‌های کوچکی همچون آسفالت کوچه‌ها، زمین‌های بازی کودکان، جداول در معابر و... تصریح کرد: تلاش کردیم با تعریف پروژه‌های زودبازده بخشی از این نیاز را پاسخ دهیم. تاکنون ۲۵ میلیارد تومان در دو مرحله به هر محله هدف بازآفرینی و حاشیه شهر تخصیص داده شده، همچنین سازوکار تعریف پروژه‌ها را نیز در اختیار شورای اجتماعی محلات، معتمدان محله، ائمه جماعات مساجد و مجموعه‌ای از اثرگذاران محلی قرار داده‌ایم تا آن‌ها تشخیص دهند با پولی که تخصیص یافته چه پروژه‌هایی در محله اجرا و مسائل جاری و اساسی که مردم با آن‌ها درگیر هستند، حل شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: سطح دوم پروژه‌ها، پروژه‌های متوسط یا نسبتا بزرگ مانند تقاطع‌های غیر همسطح، دوربرگردان‌ها، تعریض معابر برای تسهیل تردد، ایجاد معابر جدید، پارک‌ها و دیگر زیرساخت‌های مورد نیاز مردم و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام قبلی مانند تقاطع مصلی، خلیج فارس، آزادگان و ریل راه‌آهن با مصلی هستند.

وی افزود: تعدادی پروژه جدید نیز تعریف شده که در حال انجام است و از امسال شروع می‌شود؛ در واقع تا سال گذشته یا بدهی‌های دوره قبل را پرداخت و یا پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل کرده‌ایم و پروژه تقاطع چهار سطحی آزادگان در شهریور ماه امسال به بهره‌برداری کامل می‌رسد.

فرهمندی در خصوص پروژه‌های سطح سوم یا پروژه‌های کلان گفت: نگاه این پروژه‌ها به آینده شهر است و تأمین زیرساخت‌های اساسی و کلان زندگی شهری را در بر می‌گیرد. از جمله آن‌ها پروژه بازگشایی پادگان ارتش بود که فرصت‌های ویژه‌ای را برای شهر ایجاد کرده و به مرور در اختیار مردم قرار می‌گیرد. بازگشایی یک پارک ۲۰ هکتاری نیز از این دسته است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در چند نقطه شهر گره‌های مهمی وجود دارد، از جمله میدان بار مرکزی که با نگاه به آینده شهر در تلاش هستیم این مشکل را حل کنیم. شهر فرودگاهی نیز که زیرساختی مهم در سطح استان بوده در حال پیگیری است و ما نیز در مدیریت شهری پیگیر آن هستیم. اگرچه این مسائل زمان‌بر است و انرژی زیادی می‌گیرد، اما امیدواریم تا پایان این دوره اتفاقات خوبی رقم بخورد و آینده شهر را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نیازی که وجود دارد، این کار‌ها راضی‌کننده نیست، اگرچه تمام تلاش خود را می‌کنیم، اما امیدوار بودیم بتوانیم سریع‌تر از این پیش برویم، البته ناامید نیستیم و طی دو سال باقیمانده تلاش می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->