چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سن بازنشستگی در نیرو‌های مسلح روسیه افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۷۱۰۰۶
  • ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
سن بازنشستگی در نیرو‌های مسلح روسیه افزایش یافت
رئیس جمهور روسیه امروز شنبه قانونی را امضا کرد که به موجب آن، سن بازنشستگی افسران عالی‌رتبه ارتش این کشور به ۷۰ سال افزایش پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق فرمان جدید ولادیمیر پوتین و با توجه به شرایط کنونی این کشور، حداکثر سن پذیرش برای دارندگان درجه افسری ارشد مانند سرهنگ و دریادار در دوره بسیج، حکومت نظامی یا زمان جنگ، ۷۰ سال و برای غیرنظامیان روس در رده‎های مختلف نظامی، ۶۵ سال خواهد بود.

طبق قانون جدید خدمت سربازی در روسیه، حداکثر سن خدمت برای مردان از ۵۰ تا ۶۵ سال است که به درجه و رتبه نظامی بستگی دارد و پس از پایان خدمت می‌توانند با امضای قراردادی جدید چندین سال دیگر را در نیرو‌های مسلح روسیه بمانند.

در عین حال، قرارداد افسران ارشد دارای درجات مارشال، ژنرال و دریاسالار بدون در نظر گرفتن سن آن‌ها برای مدتی که توسط رئیس جمهور روسیه تعیین می‌شود، قابل تمدید است.

بر اساس این قانون جدید، تمدید قرارداد خدمت عالی‌رتبه‌ترین ژنرال‌های ارتش روسیه که عهده‌دار سمت‌های فرماندهی نیرو‌های مسلح این کشور هستند، حتی پس از رسیدن سن ۷۰ سالگی امکان‌پذیر است.

پیشتر رئیس‌جمهور روسیه طرحی را به مجلس دومای این کشور ارائه کرده بود تا با تصویب آن، سن بازنشستگی ژنرال‌های ارتش روسیه به ۷۰ سال افزایش یابد و حتی برای برخی از آن‌ها امکان ادامه خدمت حتی پس از ۷۰ سالگی نیز وجود داشته باشد.

در این طرح، سن بازنشستگی نظامیانی که با درجه‌های مارشال، ژنرال و آدمیرال در ارتش روسیه مشغول خدمت هستند، از ۶۵ سال به ۷۰ سال خواهد رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->