آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود
سرخط خبرها

سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است

  • کد خبر: ۱۷۱۳۰۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اعلام کرد تولید متامفتامین در افغانستان سبب نگرانی کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی اعلام کرد که افغانستان یکی از تولیدکننده‌گان عمده متامفتامین یا شیشه در منطقه شده است، در این گزارش آمده که تولید متامفتامین در افغانستان افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش سازمان ملل، تولید متامفتامین در کشور افغانستان سبب نگرانی فزاینده کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل گفته است که افغانستان در سال گذشته میلادی ۸۰ درصد تریاک جهان را تولید کرده بود.

به گفته این نهاد، میزان زمین‌های تحت کشت کوکنار ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۲  بیشتر شده بود و تولید جهانی تریاک در این سال به هفت هزار و ۸۰۰ تن رسید.

بربنیاد این گزارش، احتمال دارد برداشت کوکنار در سال جاری با توجه به ممنوعیت کشت مواد مخدر در افغانستان کاهش یابد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد تأکید کرده که کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستان و کشورهای دیگر، عامل حیاتی برای کاهش کوکنار است.

این نهاد بین‌المللی نبود کشت جایگزین را به ضرر بسیاری از کشاورزان خوانده است.

سازمان ملل از کشورهای کمک‌کننده خواسته است که به‌گونه فوری از مردم روستایی افغانستان حمایت کنند تا آنان بتوانند بدون کشت مواد مخدر امرار معاش کنند.

این درحالی است که طالبان کشت و خرید و فروش مواد مخدر در افغانستان را از ماه حمل سال ۱۴۰۱ ممنوع اعلام کردند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->