دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود استخوان کودکان را چگونه تقویت کنیم؟ مصرف بیسکوییت و کلوچه چه تاثیری بر سلامتی کودکان دارد؟ خشم بهاری را کنترل کنید برای حفظ سلامتی روزانه چند عدد تخم مرغ بخوریم؟ زردچوبه چه تاثیری در افزایش طول عمر و جوانی دارد؟
سرخط خبرها

سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است

  • کد خبر: ۱۷۱۳۰۹
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
سازمان ملل: سال گذشته ۸۰ درصد تریاک جهان در افغانستان تولید شده است
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اعلام کرد تولید متامفتامین در افغانستان سبب نگرانی کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در گزارش جدیدی اعلام کرد که افغانستان یکی از تولیدکننده‌گان عمده متامفتامین یا شیشه در منطقه شده است، در این گزارش آمده که تولید متامفتامین در افغانستان افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش سازمان ملل، تولید متامفتامین در کشور افغانستان سبب نگرانی فزاینده کشورهای جنوب غرب آسیا شده است.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل گفته است که افغانستان در سال گذشته میلادی ۸۰ درصد تریاک جهان را تولید کرده بود.

به گفته این نهاد، میزان زمین‌های تحت کشت کوکنار ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۲  بیشتر شده بود و تولید جهانی تریاک در این سال به هفت هزار و ۸۰۰ تن رسید.

بربنیاد این گزارش، احتمال دارد برداشت کوکنار در سال جاری با توجه به ممنوعیت کشت مواد مخدر در افغانستان کاهش یابد.

دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد تأکید کرده که کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستان و کشورهای دیگر، عامل حیاتی برای کاهش کوکنار است.

این نهاد بین‌المللی نبود کشت جایگزین را به ضرر بسیاری از کشاورزان خوانده است.

سازمان ملل از کشورهای کمک‌کننده خواسته است که به‌گونه فوری از مردم روستایی افغانستان حمایت کنند تا آنان بتوانند بدون کشت مواد مخدر امرار معاش کنند.

این درحالی است که طالبان کشت و خرید و فروش مواد مخدر در افغانستان را از ماه حمل سال ۱۴۰۱ ممنوع اعلام کردند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->