کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور وزیر کشور برای تعیین‌تکلیف افراد بی‌شناسنامه سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۱۷۲۲۶۸
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
دستور وزیر کشور برای تعیین‌تکلیف افراد بی‌شناسنامه سیستان و بلوچستان
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس، از دستور وزیر کشور برای تعیین تکلیف افراد فاقد شناسنامه استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر درخشان در تشریح جزئیات دستور وزیر کشور برای تعیین تکلیف جمعیت فاقد شناسنامه در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: به دنبال تذکر به وزیر کشور و پیگیری‌های صورت گرفته برای اعطای شناسنامه به افراد فاقد شناسنامه ساکن در استان سیستان و بلوچستان، وی طی بخشنامه‌ای خطاب به استانداران دستور داد تا این موضوع هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، راسک، بمپور، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار و آهوران در مجلس، ادامه داد: در همین راستا رئیس سازمان ثبت احوال کشور نیز با صدور بخشنامه‌ای به مدیران کل ثبت احوال کشور دستور داد تا ترتیبی اتخاذ شود که ضمن هماهنگی با استانداران و فرمانداران برنامه‌ریزی لازم جهت اقدام ویژه در راستای تعیین تکلیف افراد فاقد شناسنامه این  استان توسط ادارات ثبت احوال و شورای تامین استان و شهرستان در خصوص شناسایی، تشکیل پرونده، اختصاص شناسنامه و صدور کارت ملی برای آن‌ها صورت پذیرد.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس تاکید کرد: هم‌اکنون جمعیت قابل توجهی از جمعیت استان سیستان و بلوچستان به‌ویژه در حوزه انتخابیه‌ام با این مشکل مواجه هستند و این در حالی است که وجود جمعیت قابل توجهی از افراد فاقد اسناد احراز هویت ارتباط مستقیمی با گسترش دامنه آسیب‌های اجتماعی داشته که امنیت و آرامش مردم را در معرض تهدید قرار خواهد داد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->