علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی: آتش‌زدن قرآن مغایر با آزادی و حقوق همه انسان‌ها است

  • کد خبر: ۱۷۲۲۷۰
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی: آتش‌زدن قرآن مغایر با آزادی و حقوق همه انسان‌ها است
نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس ضمن محکومیت آتش‌زدن قرآن در سوئد، بر لزوم احترام به نماد‌های مذهبی و تلاش برای گسترش و ترویج فرهنگ صلح و پذیرش مطلق دیگران و افزایش آگاهی نسبت به ارزش‌های مشترک تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در واکنش به آتش‌زدن قرآن در سوئد بیانیه‌ای صادر کرد و در بخشی از این بیانیه نوشت: یقین می‌دانیم بر خلاف امیال شوم تاریک اندیشان، همه این آزردگی‌ها در نهایت به لذت پیوند‌های دوستی و مهربانی در اردوگاه خداباوران و خردمندان می‌انجامد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

هموطنان خدا باور مسلمان شریف و ملت واحده ایران عزیز

ضمن تبریک عید بزرگ قربان و تبریک پیشاپیش عید غدیر خم، عید امامت و ولایت به همه باورمندان سلاله حضرت ابراهیم و ادیانش، آرزوی سعادت و بهروزی همه هممیهنان عزیز را در سایه پیوند‌های عمیق و متعالی آموزه‌های دینی و فطرت الهی در قاموس انسانیت از خداوندمان خواهانم.

متاسفانه مقارن با این اعیاد مبارک و پر میمنت مسلمانان، بار دیگر صهیونیسم بین الملل و نحله‌های شیطانی این بار با قرار گرفتن در اردوگاه پس زدگان شرافت و خردمندی، در اردوگاه جهل و نادانی، در اردوگاه دشمنان صلح و انسان دوستی، در اردوگاه رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی، استکبار جهانی و آبادی غرب، در اردوگاه خشونت و نقض آشکار همه معانی، ارزش‌ها و اصول آزادی، در اردوگاه نقضی اعتقادات، حقوق، مدارا، همزیستی و برادری انسانی، ماشین توهین به مقدسات، آزار فکری انسان ها، ترویح کینه و نفرت با سوخت جهالت به حرکت در آورده و خاطر همه ما را آزرده کرده است و این اقدام زشت و توهین آمیز به ادیان الهی، دامن زدن به اختلافات و درگیری ها، دامن زدن به نفرت و افراط گرایی و سوق دادن به سمت خشونت و نژاد پرستی مغایرت با میثاق و قوانین بین المللی به نوعی تهدید امنیت، آزادی و حقوق همه انسان‌ها على‌الخصوص برادران مسلمان جهان است.

اینجانب به عنوان نماینده جامعه شریف مسیحیان آشوری و کلدانی به همراه جامعه آشوریان ایران عزیز ضمن اعلام انزجار و محکومیت این عمل زشت و نفرت پراکن قرآن سوزی را که یک عمل تهاجمی، جنایت و تحریک آمیز احساسات بیش از دو میلیارد برادران و خواهران مسلمان در سراسر جهان می‌دانیم را محکوم نموده و یقین می‌دانیم بر خلاف امیال شوم تاریک اندیشان، همه این آزردگی‌ها در نهایت به لذت پیوند‌های دوستی و مهربانی در اردوگاه خداباوران و خردمندان می‌انجامد و نیز بر لزوم احترام به نماد‌های مذهبی و تلاش برای گسترش و ترویج فرهنگ صلح و پذیرش مطلق دیگران و افزایش آگاهی نسبت به ارزش‌های مشترک تاکید می‌نماییم.

در خاتمه ما مسیحیان آشوری و کلدانی ایران ضمن ابراز افتخار و غرور از الگوی قرن‌ها زیست عزتمندانه با دیگر ادیان توحیدی به همراه برادران و خواهران مسلمان خود و همه اقوام تحت تمدن و فرهنگ شکوهمند ایران عزیزمان، که این امر در زمان تشیع پیکر شهید والا مقام آشوری "جانی بت اوشانا" و نیز استقبال گرم مسئولان عالی رتبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری در کشور عزیزمان ایران نمایان گر همین واقعیت‌ها می‌باشد، لذا امید داریم همه انسان‌ها با چنگ زدن به ریسمان حکمت از شر جهالت و نادانی و شرارت رهایی یابند.

با تشکر

شارلی انویه تکیه

نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->