مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدخدایی: برای تایید صلاحیت رد شده‌ها، اسناد و اطلاعات جدیدتری به دستمان رسید/ روند تایید صلاحیت‌ها تا 22 بهمن ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۷۲۹۹
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹
کدخدایی: برای تایید صلاحیت رد شده‌ها، اسناد و اطلاعات جدیدتری به دستمان رسید/ روند تایید صلاحیت‌ها تا 22 بهمن ادامه دارد
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه امکان افزایش تعداد تاییدصلاحیت شده‌ها وجود دارد، گفت: برای تاییدصلاحیت رد شده‌ها، اسناد و اطلاعات جدیدتری به دستمان رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، کدخدایی گفت: همان گونه که قبلاً به اطلاع مردم شریف ایران رسیده بود طبق قانون برای روند بررسی صلاحیت‌ها مراحلی طی کردیم که طی آن صلاحیت‌های مرحله اول شورای نگهبان به اتمام رسید و اعلام نظر شده است.
 
۲۲ بهمن اعلام رسمی و نهایی بررسی صلاحیت‌ها
 
وی ادامه داد: این مرحله که تا ۲۲ بهمن ادامه دارد مرحله دوم است یعنی کسانی که در مرحله اول رد صلاحیت شده‌اند شکایت کردند که شکایت آن‌ها تا ۲۲ بهمن رسیدگی شده و در این خصوص اعلام‌نظر می‌شود.
 
سخنگوی شورای نگهبان گفت: اگر چه کار سنگین و تعداد ثبت‌نامی‌ها زیاد بود، اما هم کارشناسان ما و هم اعضای شورای نگهبان با وقت‌گذاری فوق‌العاده توانستند اعلام نظر خود را نسبت به پرونده‌ها داشته باشند و خوشبختانه عمده این‌ها هم اعلام‌نظر شده است و اکنون در بررسی مرحله دوم هستیم که اگر شکایت‌هایی صورت گرفته آن‌ها را نیز بررسی کنیم و تا ۲۲ بهمن اعلام خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم تایید صلاحیت‌ها هستیم، گفت: این روند تا ۲۲ بهمن ادامه دارد؛ یعنی کسانی که در مرحله اول رد صلاحیت شده‌اند شکایت کردند و شکایت آن‌ها تا ۲۲ بهمن رسیدگی شده و در این خصوص اعلام‌نظر می‌شود

وی بیان داشت: چون مرحله دوم هم یک نوع مرحله رسیدگی به شکایت‌ها است، ممکن است افرادی که شکایت کرده‌اند صلاحیت‌شان در مرحله دوم برگردد و این طبیعی است.

تعدادی از تایید صلاحیت‌شدگان انصراف دادند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: انصراف هم هست و تا شب انتخابات هم همچنان ادامه خواهد داشت و ممکن است افراد به هر دلیلی انصراف دهند که ما آمار دقیق آن‌ها را تا ۲۲ بهمن اعلام می‌کنیم.

برای تاییدصلاحیت رد شده‌ها، اسناد و اطلاعات جدیدتری به دستمان رسید

کدخدایی اذعان داشت: به هر حال از جهت رسیدگی، روند رسیدگی هیأت اجرایی و هیأت‌های استانی و مرکزی شورای نگهبان اول و شورای نگهبان دوم همه این‌ها مراحلی است که در مرحله دوم تجدیدنظر می‌کنند و طبیعتاً اسناد و مدارکی ممکن است به دست ما رسیده و اطلاعات جدیدی ارائه شود که نظر شورای نگهبان را در مرحله بعد تغییر دهد.

وی بیان کرد: اینکه در بیرون، افرادی کلاهبرداری می‌کنند، این کلاهبرداری نسبت به همه انجام می‌شود و شما هر روز در اخبار حوادث هم افرادی می‌بینید که مثلاً پزشک قلابی یا مامور نیروی انتظامی یا مأمور وزارت اطلاعات قلابی بوده است که همه این‌ها رسیدگی می‌شود و به دادگاه رفته و محاکمه می‌شوند.

مرجع تصمیم‌گیری در رابطه با انتخابات فقط و فقط شورای نگهبان است

مرجع تصمیم‌گیری در رابطه با انتخابات فقط و فقط شورای نگهبان است. نظارت استصوابی یعنی همین.

وی ادامه داد: شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها تنها به مُر قانون توجه دارد و سهمیه‌بندی برای جناح‌های سیاسی را فاقد مشروعیت حقوقی و قانونی می‌داند. شورای نگهبان به ملت ایران اطمینان می‌دهد شرایط قانونی نمایندگی مجلس بر اساس مدارک و مستندات معتبر مراجع قانونی و بدون توجه به گرایش‌ها و سلایق سیاسی، با داوطلبان انطباق داده شده است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->