آشنایی با اختلالات غده تیروئید و راه های پیشگیری از آن | تیروئید، مغز دوم بدن قتل فجیع سه کودک توسط پدر در شهرستان میانه | قاتل خودکشی کرد (۴ خرداد ۱۴۰۴) آلودگی هوا استان یزد را فردا (دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل کرد سرقت اجباری تاوان تصادف با پورشه کرایه‌ای مرگ تلخ تاجر مقیم آلمان با اعتراف هولناک مادر: جسد را آتش زدیم ۵۰ بار قسم برای اثبات بی گناهی در پرونده قتل هشدار کمیسیون بهداشت مجلس به دولت درباره خطر فروپاشی نظام سلامت کشف ۱۸۰ میلیارد ریال دارو و ملزومات پزشکی در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) ویزیت ۳۶ هزار زائر ایرانی در مکه و مدینه توسط هلال احمر اسامی رایس‌کیک و گرانولا‌های غیرمجاز اعلام شد (۴ خرداد ۱۴۰۴) جلوگیری از ابتلای ۳۰ میلیون نفر به گواتر با اجرای برنامه ید رسانی در کشور تصویب شیوه‌نامه ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی دستگیری مکانیک ماهر به اتهام دله دزدی در خیابان‌ها | مهندس اخراجی، سارق شد  روایتی از اهدای عضو و وداع خانواده‌ها با عزیزانشان | دگر عضو‌ها را  نماند قرار تشکیل تیم پژوهشی برای اصلاح ساختار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آیا دریافتی‌های بازنشستگان تغییر می‌کند؟ سه سال حسرت بازنشستگان برای یک سفر زیارتی به مشهد | وقتی «هتل‌های بی‌ستاره» هم سهم بازنشستگان نیست! آخرین تصمیمات سازمان بهزیستی برای افزایش مستمری معلولان (۴ خرداد ۱۴۰۴) فروش اینترنتی دارو خارج از «سامانه مرجع» تخلف است استفاده از دوربین‌های چهره‌نگار برای شناسایی سارقان تأثیرات منفی قابل‌توجه سیگار الکترونیک بر سلامت دهان و دندان آخرین وضعیت حادثه‌دیدگان پنجاب بر اثر طوفان شدید پاکستان | تعداد مصدومان به ۹۲ نفر رسید (۴ خرداد ۱۴۰۴) ۱۰۰ هکتار از جنگل‌های هیرکانی به مالکیت منابع طبیعی بازگشت مراسم تشییع پیکر ناصر قفلی، فردا (۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود دریافت فیش حقوقی اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی + لینک سایت کشف و معدوم‌سازی بیش از ۵۲ تن کالای قاچاق در مشهد پیام تسلیت وزیر آموزش و پرورش در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر عرضه مواد دخانی انتشار نتایج انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد بیماران آسمی تا چه زمانی باید دارو مصرف کنند؟ ورود بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی به عربستان
سرخط خبرها

تارنمای «تأمین‌نما» رونمایی شد

  • کد خبر: ۱۷۳۵۰۱
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
تارنمای «تأمین‌نما» رونمایی شد
با هدف ارتقای شفافیت و دسترسی همگانی به اطلاعات و آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، تارنمای تأمین‌نما با محوریت ارائه شفاف اطلاعات در زمینه جامعه تحت‌پوشش این سازمان و نیز تعداد و هزینه‌های خدمات متنوع بیمه‌ای و درمانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان سازمان، به نشانی tamin-nama.ir در دسترس عموم قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جریان رونمایی از این سامانه در هفته تأمین‌اجتماعی، با تأکید بر اهمیت شفافیت در حرکت‌های تحولی این سازمان، گفت: از ابتدای دوره مدیریتی جدید سازمان تأمین‌اجتماعی، سه مفهوم "تحول"، "عدالت" و "اعتماد" را مطرح کردیم. برای ایجاد تحول، نیازمند تحقق عدالت و اعتماد هستیم و یکی از مفاهیمی که تأثیر مستقیمی بر عدالت داشته و منجر به افزایش اعتماد و سرمایه اجتماعی می‌شود و البته برای محقق شدن تحول نیز به آن نیازمندیم، ایجاد شفافیت است. این تارنما به نشانی tamin-nama.ir در دسترس عموم قرار گرفته است.

وی افزود: اگر سازمانی بتواند عملکرد خود را بر اساس واقعیت‌های عینی، در قالب یک سامانه در اختیار افکار عمومی و در معرض دید مردم بگذارد، اقدامی ارزشمند در مسیر تحول، عدالت و اعتماد صورت می‌پذیرد و در این صورت است که می‌تواند نقاط قوت را شناسایی و توسعه بخشد.

موسوی با اشاره به اینکه که مدیریت در سازمان تأمین‌اجتماعی، مدیریت ثانیه‌هاست، گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی، سازمان اعداد و ارقام بزرگ است و بسیاری از اعداد و ارقام عملکردی این سازمان ازجمله تعداد مخاطبان، حجم خدمات و ارقام گردش مالی، در هیچ سازمان دیگری سابقه و نظیر ندارد. اعداد و ارقامی که در سامانه تأمین‌نما در معرض دید عموم مردم قرار گرفته است، ارزش برآوردی خدمات ارائه شده توسط سازمان تأمین‌اجتماعی را نشان می‌دهد.

وی توضیح داد: برای تأمین این حجم از منابع باید از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده شود و باید مواظبت کنیم که این منابع در مسیر صحیح و برای تحقق اهداف سازمان در خدمت به اقشار تحت پوشش به‌درستی هزینه شود.

موسوی همچنین از پیشگام شدن سازمان تأمین‌اجتماعی در جهت مردمی‌سازی و ایجاد شفافیت ابراز خرسندی کرد و افزود: سازمان تأمین‌اجتماعی سازمانی متعلق به مردم است. سازمانی با وسعت خدماتی به پهنای ایران که اگر در حوزه مدیریتی خود با اثربخشی همراه باشد؛ رضایت عمومی ایجاد می‌کند و اگر خدای ناکرده اثربخشی کافی نداشته باشد، به این معنی است که از منابعی که در اختیار دارد؛ بهره‌وری مناسب را ایجاد نکرده است.

وی با اشاره به اینکه اگر سازمانی این جرأت و جسارت را داشته باشد که عملکردش را در قالبی مانند «تأمین‌نما» در معرض دید مردم بگذارد، گام بلندی در مسیر تحول برداشته است، گفت: ما معتقدیم شفافیت آن چیزی است که می‌تواند ما را در تحول راهبردی به قله‌های بلند آرمان جمهوری اسلامی یعنی تحقق عدالت برساند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->