فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

چین از آمریکا خواست نگرانی‌هایش درباره تحریم‌ها را رفع کند

  • کد خبر: ۱۷۳۵۴۶
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
چین از آمریکا خواست نگرانی‌هایش درباره تحریم‌ها را رفع کند
چین از آمریکا خواست "اقدام عملی" برای رفع نگرانی‌هایش درباره تحریم شرکت‌های چینی اتخاذ کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اخیرا جنت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا در سفر به چین بیش از ۱۰ ساعت نشست را با مقام‌های ارشد چینی در شهر پکن برگزار کرد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، جنت یلن در سفر به پکن به دنبال کاستن از تنش‌ها بین این دو ابرقدرت جهان بوده و با وجود آنکه در روابط بین آنها تحولی صورت نگرفت، دو طرف مذاکراتشان را "مفید" توصیف و بر سر باز نگه داشتن مجاری "تمام سطوح" برای مذاکرات درباره اقتصاد توافق کردند.

این خبرگزاری همچنین نوشت، سفر این مقام آمریکایی به چین شانس برگزاری نشستی در آینده بین جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و شی جینپینگ، رئیس جمهور چین در اواخر سال جاری میلادی، احتمالا در اجلاس ماه نوامبر سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در سان فرانسیسکو را افزایش داده است.

جنت یلن قبل از ترک چین در روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت، در دیدارهای او و همتایان چینی‌اش "اختلاف نظرهای چشمگیر آشکار شدند." وزارت دارایی چین نیز در بیانیه‌ای در صبح امروز دوشنبه پیام مشابهی را ارسال کرد.

این وزارتخانه در بیانیه خود نوشت: چین آمریکا را "ملزم می‌کند تا سرکوب شرکت‌های چینی را متوقف کند، ممنوعیت‌ها علیه محصولات تولیدی مربوط به منطقه سین‌کیانگ را بردارد و گام‌هایی ملموس برای پاسخگویی به نگرانی‌های بزرگ چین در حوزه روابط اقتصادی بین دو کشور اتخاذ کند."

آمریکا پیش از این برخی شرکت‌های چینی را به این بهانه که در منطقه سین‌کیانگ در غرب این کشور نیروی کار اجباری را مورد استفاده قرار می‌دهند تحت تحریم‌هایی قرار داد. پکن اتهاماتی مبنی بر استفاده از کار اجباری و رخ دادن هرگونه سواستفاده دیگر در آنجا را رد می‌کند.

در بیانیه وزارت دارایی چین همچنین نوشته شد، پکن معتقد است توسعه‌اش نه تنها ریسکی برای آمریکا نیست، بلکه یک فرصت را ایجاد می‌کند و اینکه "تقویت همکاری بین چین و آمریکا یک نیاز واقع‌گرایانه و انتخاب درستی برای دو کشور است."

بروس پانگ، اقتصاددان ارشد انستیتوی "جونز لانگ لاسال" در هنگ‌کنگ گفت:‌ "شروع مجدد مذاکرات چین-آمریکا در سطح عالی در حوزه‌های متنوع می‌تواند فضا را برای همکاری بیشتر در زمینه مسائل جهانی و دوجانبه ایجاد کند. من انتظار روابط بیشتر در سطح کاری در آینده پیش رو در زمینه طیفی از موضوعاتی که در آنها بیشتر از اختلاف‌نظر، اتفاق‌نظر هست، همچون تغییرات آب‌وهوایی و فهرست مربوط به کاهش تعرفه‌های گمرکی و مسائل دیگر را دارم."

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->