مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کم دولت حل می‌شود قیمت سیب زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است زمان مرحله دوم پیش فروش سکه مشخص شد + جزئیات خطوط مترو و اتوبوس‌رانی مشهد فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در روز تشییع پیکر سید مقاومت، رایگان است قیمت حلیم و شله در ایام ماه مبارک رمضان ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد تمدید تغییر ساعات کاری بانک‌ها تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خرید قسطی خودرو تا قبل از نوروز ۱۴۰۴ نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز طرح نظارتی تعزیرات حکومتی ویژه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی از فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۴ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۴ هزار تومان را هم رد کرد ۸۰ درصد اشتغال خراسان رضوی در فضای غیرصنعتی است | مشهد، میزبان ۵۲ درصد هتل‌های کشور عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود وزیر نیرو: کشف ۱۰هزار ماینر قاچاق در کشور
سرخط خبرها

انتقاد نماینده مجلس: چه اصراری داریم که جان مردم را با خودرو‌های بی کیفیت، کم کیفیت و گران داخلی بگیریم!

  • کد خبر: ۱۷۳۶۱۶
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
انتقاد نماینده مجلس: چه اصراری داریم که جان مردم را با خودرو‌های بی کیفیت، کم کیفیت و گران داخلی بگیریم!
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از سرمایه‌های خارجی و سرمایه‌گذاران خارجی در داخل به درستی استفاده کنیم. چه اصراری داریم که جان مردم را با خودرو‌های بی کیفیت، کم کیفیت و گران داخلی بگیریم.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز حجت الاسلام جواد نیک‌بین شامگاه، ۱۹ تیر ماه،  در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اگر قرار است بخش معدن به خوبی مدیریت شود، باید در خدمت علم و صنعت اداره شود. اگر علم و صنعت، معدن را مدیریت کند دچار آمایش هستیم و گرنه همیشه در چاه آزمایش هستیم و تا در بوته آزمایش فعالیت کنیم ما همچنان جهان سومی هستیم.

وی با اشاره به اینکه در آستانه انقلاب صنعتی چهارم هستیم، افزود: تا رگ علمی و صنعتی ما وجود نداشته باشد، ما تحت هژمونی انقلاب صنعتی جهان هستیم و کماکان عقب‌افتاده از صنعتیم و برای حل مشکل دولت‌مردان باید به حرف متخصصان شرکت‌های دانش‌بنیان و خصوصی گوش فرا دهند.



نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس واردت خودرو را  امسال و سال گذشته تصویب کرد، بیان کرد: اگر دولت بخواهد کمبود ارز در کشور را تامین کند، راهکارش آسان است فقط مشروط بر اینکه دولت از تنگ‌نظری و آزمایش‌های غیر علمی خود را دور کند و خودروسازان را مجبور به رقابت کند. ما معتقدیم خودرو کالای استراتژیک نیست و ۲ بخش غذا و دارو و امنیت و صنایع دفاعی حوزه استراتژِیک هستند؛ بنابراین در بقیه صنایع اگر وابسته بشویم اتفاقی نمی‌افتد. چه اصراری داریم که جان مردم را با خودرو‌های بی کیفیت، کم کیفیت و گران داخلی بگیریم.

نیک‌بین با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم ارز کشور را تامین کنیم به همه مردم اجازه دهیم طبق قانون مجلس خودرو وارد کنند و داخل کشور بفروشند، بیان کرد:، اما باید شرط شود که ارز را از خارج کشور تامین کنند تا ورود ارز به کشور اتفاق افتد و از محل فروش خودرو باید در کشور سرمایه گذاری صورت گیرد؛ اگر این اتفاق رخ دهد ورود ارز به کشور، اشتغال و رفاه بیشتر می‌شود.

وی افزود: راه تامین انرژی کم‌مصرف کردن و یا زیاد مصرف کردن نیست بلکه راهش ساورین گارانتی است و باید از سرمایه‌های خارجی و سرمایه گذاران خارجی در داخل درست استفاده کنیم. با ساورین گارانتی هم می‌توانیم نفت را زودتر بفروشیم و تحریم‌ها رو دور بزنیم اما ما دچار خود تحریمی بزرگ هستیم زیرا در کشور بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان اموالی داریم که در گوشه سازمان اموال تملیکی در بنادر خاک می‌خورند.

به گفته وی، ماشین آلات معدنی بسیار زیادی در سازمان اموال تملیکی در بنادر ۲۰ سال است که خاک می‌خورد که این موضوع به دلیل سیاست‌گذاری غلط هیات‌های دولت چه در گذشته و چه در حال حاضر است. به علت اینکه یک شرکت داخلی می‌تواند ماشین آلات معدنی را تولید کند، ماشین آلات وارداتی در گمرکات دپو شده است؛ این درحالی است که شرکت‌های داخلی نمی‌توانند ماشین آلات را تولید کرده و اگر بتوانند چند برابر قیمت دارد. اگر قرار باشد بگذاریم ایران برقی شود باید موانع حوزه صنعت و معدن رفع شود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->