بازار مشهد التهابی ندارد ۷۱ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۱ خرداد ۱۴۰۳) دستاورد‌های آیت‌ا... رئیسی برای اقتصاد ایران اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی در دولت سیزدهم آپارتمان‌های ۸۵ متری را در منطقه ایثارگران مشهد پیدا کنید (۱ خرداد ۱۴۰۳) صنعت بیمه در فروردین سال جاری ۸.۹ همت خسارت پرداخت کرده است جریمه سنگین در انتظار بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن واکنش بورس به خبر شهادت رئیس جمهور چه بود؟ | گزارش وضعیت بازار سهام ( یکم خرداد ۱۴۰۳) حباب سکه پس از شهادت رئیس‌جمهور افزایش یافت + علت (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد + جدول صادرات ۹۰ درصد طلای سرخ از ایران است | سهم پایین زعفران ایران از تجارت دنیا نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تغییر کرد آینده اقتصاد ایران پس از درگذشت آیت‌الله رئیسی چه می‌شود؟ | نمونه‌های تاریخی چه می‌گوید؟ مستاجران تا ۵ سال فرصت شکایت از صاحب‌خانه را دارند | در چه صورت می‌توان شکایت کرد؟ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه شنبه، یکم خرداد ۱۴۰۳) سوءاستفاده دلالان ارز از شهادت رئیس‌جمهور سهمیه بنزین خردادماه بدون تغییر شارژ شد تخلف یک شرکت تولیدی محصولات چرمی به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال در مشهد و پلمب آن زمان پرداخت مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد؟ پرونده قاچاق یک میلیون و ۷۱۶ هزار لیتر نفت کوره یارانه‌ای بر روی میز تعزیرات خراسان‌رضوی دامنه نوسان بورس محدود شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود وجود ۵۶۰ هزار واحد خالی در کشور
سرخط خبرها

محصولات جدید و ظرفیت جذب‌نشده خودروساز‌ان در طرح جایگزین سامانه یکپارچه خودرو عرضه می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۳۸۵۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
محصولات جدید و ظرفیت جذب‌نشده خودروساز‌ان در طرح جایگزین سامانه یکپارچه خودرو عرضه می‌شود
مدیر سامانه یکپارچه خودرو گفت: سامانه یکپارچه برای کسانی که در نوبت دوم ثبت‌نام کردند اما خودرو به آنها تعلق نگرفت، شهریور امسال باز می‌شود، در این نوبت «‌محصولات جدید» و «ظرفیت جذب‌نشده خودروسازان» برای انتخاب این افراد عرضه می‌شود تا دوباره خودرو انتخاب کنند و در نوبت تحویل قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تقدسی درباره تعیین‌تکلیف متقاضیانی که در نوبت دوم سامانه یکپارچه ثبت‌نام کردند، اما بر خلاف رویه سامانه، با گزینه «عدم تخصیص» مواجه شدند، اظهار داشت: همان طور که قبلا هم اعلام شد، سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های داخلی، برای تعدادی از متقاضیان خرید خودرو که در دور دوم عرضه خودرویی به آن‌ها تعلق نگرفت، در شهریور امسال حتما باز می‌شود و براین اساس این متقاضیان می‌توانند در آن مرحله از بین خودرو‌هایی که عرضه می‌شود، خودروی خود را انتخاب و در نوبت تحویل خودرو قرار گیرند.

مدیر سامانه یکپارچه عرضه خودرو اظهار داشت: در دور دوم عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه به ۹۷ درصد از متقاضیانی که برای خرید خودرو در این سامانه ثبت‌نام کردند، طبق نوبت بندی تعیین شده خودرو تعلق گرفت، اما ۳ درصد از متقاضیان در نوبت تحویل خودرو قرار نگرفتند.



وی در پاسخ به این سؤال که آیا شرکت‌های سازنده خودرو و مدل‌های عرضه در سامانه یکپارچه برای شهریور مشخص است؟ اظهار داشت: نوع خودرو و شرکت‌های سازنده حاضر در آن عرضه، با لحاظ «ظرفیت جذب‌نشده خودروسازان» و همچنین «ارائه محصولات جدید»، در شهریور ماه برای آن ۳ درصد باقیمانده (متقاضیان نوبت دوم که خودرویی به آن‌ها تخصیص داده نشد) خواهد بود که در قالب «طرح جایگزین» امکان انتخاب خودروی جدید برای آن‌ها فراهم می‌شود.

به گفته تقدسی این ۳ درصدی که با عدم تخصیص مواجه شده‌اند، خودروی خودر را از میان خودرو‌های پرتقاضا انتخاب کرد‌ه‌اند و از آنجا که تعداد تقاضا‌ها مطابق با ظرفیت خودروساز نبوده است، لذا در نوبت تحویل خودرو قرار نگرفتند.

تقدسی درباره زمان برگزاری نوبت سوم عرضه یکپارچه خودرو بیان داشت: احتمالا نوبت سوم هم در شهریور برگزار می‌شود، اما هنوز زمان و جزئیات برگزاری آن مشخص نیست؛ بنابراین گزارش از آنجا که ۳ درصد ذکر شده قبلا فرآیند ثبت‌نام نوبت دوم را طی کرده‌اند و مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را نیز نزد بانک بلوکه کرده بودند، بنابراین با فراهم شدن فرصت انتخاب خودرو در «طرح جایگزینِ شهریورماه» فرصت دوباره‌ای برای انتخاب خودرو به آن‌ها داده می‌شود و نیاز نسبت که دوباره پولی را در نزد بانک بلوکه کنند.

براساس اعلام وزارت صمت، یکی از اهداف عرضه خودو از طریق سامانه یکپارچه، عرضه خودرو بدون قرعه‌کشی و در قالب نوبت‌دهی است، در این روش به همه متقاضیان خودرو تعلق بگیرد.

با وجود آنکه مدیر سامانه یکپارچه خودرو اعلام کرده است در نوبت دوم فقط به ۳ درصد متقاضیان خودرو تعلق نگرفته است، بررسی‌های دقیق‌تر حاکی از آن است که در متقاضیانی که با گزینه «عدم تخصیص» مواجه شده‌اند و به عبارتی در نوبت تحویل خودرو قرار نگرفته‌اند، بسیار بیشتر از این عدد است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->