رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه روسیه: آمریکا و متحدانش دستورکار «استعمارگری نوین» را در پیش گرفته‌اند

  • کد خبر: ۱۷۳۸۸۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
وزیر خارجه روسیه: آمریکا و متحدانش دستورکار «استعمارگری نوین» را در پیش گرفته‌اند
وزیر خارجه روسیه گفت: آمریکا و متحدانش در حال متوسل شدن به هژمونی جهانی در برابر موج نظم بین‌المللی چند قطبی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به روزنامه اندونزیایی کومپاس گفت: ما این مرحله جدید از روابط بین‌المللی را جنگ سرد جدید معنا نمی‌کنیم. این روند، مساله‌ای متفاوت است و چیزی به معنای یک نظم چندقطبی بین‌المللی است. این یک روند عینی است. همه می‌توانند ببینند که مراکز تصمیم گیری معنادار نوین جهانی با قدرت در اوراسیا، منطقه آسیا-اقیانوسیه، خاورمیانه، آفریقا و آمریکای لاتین رشد می‌کنند.

این دیپلمات ارشد روس همچنین ادامه داد: این کشورها و انجمن‌های آنها به دلیل ترویج ارزش‌هایی مانند منافع ملی، استقلال، تمامیت ارضی، هویت تمدنی و فرهنگی و همچنین همکاری بین‌المللی در مسیر روندهای توسعه جهانی شاهد موفقیت هستند.

لاوروف افزود، اما غرب جمعی به رهبری آمریکا تلاش می‌کند تا این روند کُند یا معکوس کند. هدف آنها تقویت امنیت جهانی یا همکاری در توسعه‌ای مشترک نیست بلکه مقصود، حفظ هژمونی خودشان در امور بین‌المللی و پیگیری دستورکار استعمار نوین یا به بیان ساده‌تر، ادامه پرداختن به مشکلات خودشان به هزینه دیگران است و این کاری است که به انجامش خو گرفته‌اند.

وزیر خارجه روسیه به تحریم‌های اقتصادی وضع شده از سوی کشورهای غربی علیه مسکو در واکنش به جنگ اوکراین و همچنین سیاستگذاری‌های خودخواهانه خارجی اشاره کرد و گفت: تضعیف امنیت انرژی و غذایی جهانی باعث می‌شود تا زندگی برای کشورهای در حال توسعه سخت و دشوار شود.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: تا زمانیکه غرب از طرح‌هایش برای حفظ سلطه گرایی و شکست روسیه دست نکشد و بر تمایل وسواس گونه‌اش برای ضربه وارد کردن به مسکو به دست نیروهای دست نشانده‌اش در کی‌یف غلبه نکند، درگیری اوکراین پایان نمی‌یابد. آمریکا و رعایایش همچنان به ارسال سلاح به اوکراین و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری این کشور نیز به اقدامات خصمانه خود ادامه می‌دهند.

آمریکا و متحدانش در ۲۰۲۲ بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای اوکراین سلاح، تجهیزات، مهمات و حمایت‌های مالی ارائه کرده و با این حال، همچنان تاکید دارند که به هیچ وجه طرف درگیری در جنگ اوکراین نیستند. مسکو نیز گفته که کمک‌های گسترده نظامی تنها به طولانی شدن جنگ منجر می‌شود و بر تنش‌ها می‌افزاید.

وزیر خارجه روسیه همچنین دولت کی‌یف را به بی اعتنایی به طرح صلح اندونزی و پیروی از بسته اولتیماتوم‌های خودش متهم کرد.

کی‌یف این طرح را که فرمول چند بخشی و شامل درخواست برای ایجاد منطقه غیرنظامی شده است، رد و بر موضع خود مبنی بر اینکه روسیه باید نیروهایش را از اوکراین خارج کند، تاکید دارد.

لاوروف با اشاره به درگیری‌ها و تنش‌های داخلی میانمار از زمان کودتای نظامی ۲۰۲۱، به مجمع کشورهای جنوب شرق آسیا (آ.سه.آن) تاکید کرد تا مسائل را با استفاده از همکاری نزدیک با حکمرانان نظامی و بدون مداخله در امور داخلی میانمار حل و فصل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->