طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

بخش زیادی از زنان افغانستانی در آلمان پناهنده شدند

  • کد خبر: ۱۷۴۰۲۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
بخش زیادی از زنان افغانستانی در آلمان پناهنده شدند
تلویزیون دویچه وله آلمان می‌گوید، شمار زیادی از زنان افغانستان در این کشور پناهندگی دریافت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تلویزیون دویچه وله آلمان گفت به دلیل آزار و شکنجه سیستماتیک بر اساس جنسیت در افغانستان، زنان و دختران افغان به طور فزاینده‌ای در آلمان موفق به دریافت حق پناهندگی شده اند.

اداره مهاجرت آلمان می‌گوید که دستورالعمل‌ها را در این مورد به روز کرده است.

بر اساس پاسخ وزارت داخله فدرال آلمان به سوال کتبی کلارا بونگر، نماینده حزب چپ در پارلمان، در پنج ماه اول سال‌جاری میلادی به ۲۸۸۵ زن افغان وضعیت پناهندگی اعطا شد و تقریباً ۱۰۰ نفر نیز به عنوان مستحق پناهندگی شناخته شده اند. این تقریباً نیمی از حدود ۶۰۰۰ مورد تقاضای پناهندگی را در بر می‌گیرد.

بر اساس ارقام خبرگزاری پروتستانت آلمان (epd)، حدود ۲۳۰ متقاضی دیگر به اصطلاح تحت محفاظت فرعی قرار گرفته و برای ۱۷۴۰ تن دیگر دستور ممنوعیت اخراج صادر شده است. از آن زمان تاکنون ۱۳ درخواست رد شده و حدود ۱۰۰۰ درخواست دیگر طی مراحل شده است.

به گفته سازمان حامی پناهجویان «پروازول» در مقایسه در شش ماه نخست سال ۲۰۲۲ تنها برای ۳۴ درصد متقاضیان پناهندگی داده شده بود.

بونگر از اعطای روز افزون وضعیت پناهندگی برای زنان افغان استقبال کرد، اما در عین حال خواستار اقدامات بیشتر شد. او تاکید کرده است که یک سوم پناهجویان زن از افغانستان همچنان محافظت از اخراج به دست آورده‌اند که آن‌ها را قادر نمی‌سازد که در آلمان احساس خودمانی کنند.

او با بیان این مطلب که هر زن در افغانستان از تبعیض و آزار گسترده هراس دارد، افزود: »بنا براین به همه آن‌ها باید وضعیت پناهندگی داده شود.»

آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EUAA) در ماه جنوری اعلام کرد که زن بودن کافی است تا یک فرد در خطر آزار و اذیت در افغانستان قرار گیرد.

اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان (بامف) نیز اکنون دستورالعمل‌هایش در مورد افغانستان را به روز کرده است. یک سخنگوی این اداره به خبرگزاری (epd) گفته که به ویژه وضعیت زنان و دختران مورد توجه قرار می‌گیرد.در مجموع، محدودیت‌های جدی آزادی به عنوان آزار و اذیت ارزیابی می‌گردد. این بدان معناست که زنان افغان معمولاً شرایط لازم برای دریافت حمایت پناهندگی یا حفاظت فرعی را دارند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->