نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است ویدئو | کمک‌های مردم افغانستان به مردم مظلوم غزه
سرخط خبرها

بخش زیادی از زنان افغانستانی در آلمان پناهنده شدند

  • کد خبر: ۱۷۴۰۲۵
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
بخش زیادی از زنان افغانستانی در آلمان پناهنده شدند
تلویزیون دویچه وله آلمان می‌گوید، شمار زیادی از زنان افغانستان در این کشور پناهندگی دریافت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تلویزیون دویچه وله آلمان گفت به دلیل آزار و شکنجه سیستماتیک بر اساس جنسیت در افغانستان، زنان و دختران افغان به طور فزاینده‌ای در آلمان موفق به دریافت حق پناهندگی شده اند.

اداره مهاجرت آلمان می‌گوید که دستورالعمل‌ها را در این مورد به روز کرده است.

بر اساس پاسخ وزارت داخله فدرال آلمان به سوال کتبی کلارا بونگر، نماینده حزب چپ در پارلمان، در پنج ماه اول سال‌جاری میلادی به ۲۸۸۵ زن افغان وضعیت پناهندگی اعطا شد و تقریباً ۱۰۰ نفر نیز به عنوان مستحق پناهندگی شناخته شده اند. این تقریباً نیمی از حدود ۶۰۰۰ مورد تقاضای پناهندگی را در بر می‌گیرد.

بر اساس ارقام خبرگزاری پروتستانت آلمان (epd)، حدود ۲۳۰ متقاضی دیگر به اصطلاح تحت محفاظت فرعی قرار گرفته و برای ۱۷۴۰ تن دیگر دستور ممنوعیت اخراج صادر شده است. از آن زمان تاکنون ۱۳ درخواست رد شده و حدود ۱۰۰۰ درخواست دیگر طی مراحل شده است.

به گفته سازمان حامی پناهجویان «پروازول» در مقایسه در شش ماه نخست سال ۲۰۲۲ تنها برای ۳۴ درصد متقاضیان پناهندگی داده شده بود.

بونگر از اعطای روز افزون وضعیت پناهندگی برای زنان افغان استقبال کرد، اما در عین حال خواستار اقدامات بیشتر شد. او تاکید کرده است که یک سوم پناهجویان زن از افغانستان همچنان محافظت از اخراج به دست آورده‌اند که آن‌ها را قادر نمی‌سازد که در آلمان احساس خودمانی کنند.

او با بیان این مطلب که هر زن در افغانستان از تبعیض و آزار گسترده هراس دارد، افزود: »بنا براین به همه آن‌ها باید وضعیت پناهندگی داده شود.»

آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EUAA) در ماه جنوری اعلام کرد که زن بودن کافی است تا یک فرد در خطر آزار و اذیت در افغانستان قرار گیرد.

اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان (بامف) نیز اکنون دستورالعمل‌هایش در مورد افغانستان را به روز کرده است. یک سخنگوی این اداره به خبرگزاری (epd) گفته که به ویژه وضعیت زنان و دختران مورد توجه قرار می‌گیرد.در مجموع، محدودیت‌های جدی آزادی به عنوان آزار و اذیت ارزیابی می‌گردد. این بدان معناست که زنان افغان معمولاً شرایط لازم برای دریافت حمایت پناهندگی یا حفاظت فرعی را دارند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->