نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

دمای ۶۰ درجه کویر لوت قربانی گرفت

  • کد خبر: ۱۷۴۰۹۲
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۱
دمای ۶۰ درجه کویر لوت قربانی گرفت
رئیس جمعیت هلال احمر خوسف از مفقودی یک مهندس معدن در کویر لوت این شهرستان خبر داد و گفت: پس از 24 ساعت عملیات جست‌وجو توسط امدادگران، پیکر فرد مفقود شده پیدا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد ولی زاده از مفقودی یک نفر در ۱۹ تیرماه جاری در کویر لوت خوسف خبر داد و افزود: یک گروه زمین شناس دو نفره برای کشف معدن در ۶۰ کیلومتری جنوبی کویر لوت در این تاریخ عازم این منطقه شده اند.

وی با بیان اینکه شب دوشنبه با مراجعه حضوری، گزارشی مبنی بر گم شدن یکی از گروه مهندسین معدن به هلال احمر اعلام شد، افزود: بعد از دریافت گزارش، تیم های هلال احمر با هماهنگی و همکاری نیروی انتظامی‌به محل اعزام شده و به گشت زنی پرداختند.

رئیس جمعیت هلال احمر خوسف با بیان اینکه نیروهای امدادی در دمای بالای ۶۰ درجه سلسیوس تا تاریکی هوا به عملیات جست و جو پرداختند، گفت: با توجه به وسعت منطقه، تیم امداد و نجات پاراموتور از سربیشه در محل حادثه حضور یافت.

ولی زاده افزود: متاسفانه بعد از ۲۴ ساعت تلاش ۶ تیم امدادی از شهرستان‌های بیرجند، خوسف و بشرویه، پیکر فرد مفقود شده صبح امروز ۲۱ تیرماه پیدا شد.

وی با بیان اینکه مرد مفقود شده بومی استان نبوده و عدم آشنایی با محل، شرایط را برای نجات وی دشوار کرده است، گفت: از گردشگران و گروه‌های اکتشاف خواستاریم در صورت سفر به کویر، موقعیت شان را به هلال احمر و نیروی انتظامی اعلام کنند تا در صورت بروز اینگونه از حوادث، شرایط جست و جو تسهیل شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی هلال احمر خراسان جنوبی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->