ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد اولین شرکت دانش بنیان شنبه آینده عرضه اولیه می شود (۸ دی ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ظرفیت نوین تأمین مالی، شرط موفقیت بنگاه اقتصادی

  • کد خبر: ۱۷۴۳۵۳
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
ظرفیت نوین تأمین مالی، شرط موفقیت بنگاه اقتصادی
براساس بررسی ها، «دشواری تأمین مالی» یکی از موانع شاخصی به شمار می‌آید که در گزارش پایش مستمر محیط کسب وکار کشور در سال۱۴۰۱ از منظر فعالان اقتصادی احصا شده است.

در بزنگاه چالش‌های اقتصادی، توفیق بنگاه‌های اقتصادی منوط به بهره گیری از ظرفیت‌های نوین در امر تأمین مالی است. در این مسیر، جذب سرمایه گذاری‌های جدید و استفاده از روش‌های کارآمد در راستای تقویت سرمایه‌های موجود، می‌تواند بقا و حتی توسعه این بنگاه‌های اقتصادی را میسر سازد.

براساس بررسی ها، «دشواری تأمین مالی» یکی از موانع شاخصی به شمار می‌آید که در گزارش پایش مستمر محیط کسب وکار کشور در سال۱۴۰۱ از منظر فعالان اقتصادی احصا شده است. از طرفی پیش بینی می‌شود که در وضعیت کنونی اقتصاد کشور، مباحث مرتبط با حوزه‌های مالی و سرمایه گذاری همچنان یکی از دغدغه‌ها و چالش‌های بزرگ فعالان اقتصادی باقی بماند. اکنون مشکل تأمین مالی و سرمایه گذاری فقط به بنگاه‌ها و شرکت‌های بزرگ منحصر نمی‌شود و در همه سطوح کارفرمایی اعم از حقوقی یا حقیقی، کوچک یا بزرگ با این چالش دست به گربیان هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که نهاد‌های عمومی و غیردولتی سهم ۳۷درصدی در بازار سرمایه دارند و سهم بخش دولتی ۳۱درصد است و بخش خصوصی هم جای پایش را فقط به میزان ۲٠درصد در بازار سرمایه گشوده است. بی اعتمادی کارفرمایان به نهاد‌های مالی و پولی رسمی کشور و ناشناخته بودن ابزار‌های مالی مختلف و گاهی جدید، به عاملی برای روی گردانی آن‌ها از بازار‌های رسمی منجر شده است.

بانک محوربودن نظام تأمین مالی در ایران نیز سبب شده است تا بنگاه‌های اقتصادی ما در بزنگاه مشکلات و نوسان‌های قیمتی و شوک‌های مکرر که ناشی از ناپایداری سیاست گذاری هاست، توان بهره گیری از ابزار‌های بیشتر برای چاره جویی از مشکل تأمین مالی خود را نداشته باشند.

سرمایه گذاری یکی از شرط‌های لازم برای رشد و توسعه بخش‌های مختلف اقتصادی کسب وکار است. از این رو برای پایداری تولید، این بخش به شدت نیازمند تزریق سرمایه‌های جدید و در پی آن جایگزینی سرمایه‌های مستهلک شده است. موفقیت بنگاه‌ها و واحد‌های اقتصادی منوط به بهره گیری از فناوری پیشرفته است که فقط از طریق سرمایه گذاری جدید و ترکیب مناسب آن با دیگرعوامل تولید می‌شود به آن دست یافت.

به دلایل زیادی ازجمله اعتیاد اقتصاد ایران به درآمد‌های نفتی در دهه‌های گذشته، جریان سرمایه گذاری در کشورمان نتوانسته است بر مؤلفه‌های پایدار استوار بماند.

این روند باعث می‌شود تا بحث آشنایی با روش‌های جدید تأمین مالی در بخش‌های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و بازرگانی به امری ضروری تبدیل شود. اکنون با پیشرفت فناوری و تغییرات در بازار‌های مالی، روش‌های جدیدی برای تأمین مالی کسب وکار‌ها وجود دارد که می‌تواند بهبود درخورتوجهی در عملکرد و رشد بنگاه‌های اقتصادی ما ایفا کند.

آشنایی صنایع مختلف با روش‌های جدید تأمین مالی نه تنها بهبود عملکرد برای آن‌ها را به ارمغان می‌آورد، بلکه در راستای مقابله با چالش‌های مالی و اقتصادی، تسلط بیشتری را در کنترل اوضاع برای این بنگاه‌ها فراهم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->