هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

انهدام باند سارقین موبایل در تهران | فاش شدن سرقت‌ها با کارآگاه‌بازی زن صاحبخانه

  • کد خبر: ۱۷۴۸۴۳
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱
انهدام باند سارقین موبایل در تهران | فاش شدن سرقت‌ها با کارآگاه‌بازی زن صاحبخانه
جوانی که ادعا می‌کند به دام یک کلاهبردار حرفه‌ای و همچنین یک سارق موبایل‌قاپ افتاده بوده، با استخدام چند نفر یک باند سرقت موبایل تشکیل داد.

به گزارش شهرآرانیوز، از ۲‌ماه قبل پلیس در جریان سرقت‌های سریالی باندی قرار گرفت که سوار بر موتور دست به گوشی‌قاپی در خیابان‌های پایتخت می‌زدند. به دستور قاضی مصطفی تقی‌زاده، بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دزدان شروع شد تا اینکه مدتی بعد، تماس یک زن میانسال با پلیس، باعث دستگیری اعضای این باند شد.

«من احتمال می‌دهم که مستأجرم یک باند سرقت را اداره می‌کند.» این جمله‌ای بود که زن میانسال در تماس با پلیس به زبان آورد. او می‌گفت: من صاحب خانه‌ای دوطبقه هستم و طبقه دوم را به پسر جوانی به نام هادی اجاره داده‌ام. او با خواهرش زندگی می‌کرد تا اینکه چند وقت پیش خواهرش ازدواج کرد و از ایران رفت. هادی چندماه کرایه خانه را پرداخت نکرد و مدعی بود که ورشکست شده است. کارمان به شکایت هم کشید و می‌خواستم او را از خانه‌ام بیرون کنم، اما یکباره وضع مالی او خوب شد. نه‌تن‌ها اجاره عقب‌افتاده را پرداخت کرد، بلکه یک ماشین هم خریده بود. من که به او مشکوک شده بودم، وی را زیرنظر گرفتم تا اینکه یک روز که در حال رفتن به پشت‌بام بودم، صدایش را هنگام حرف‌زدن با موبایلش شنیدم. از صحبت‌هایش فهمیدم که او رئیس یک باند سرقت است و تصمیم گرفتم ماجرا را به پلیس اطلاع دهم.

پس از اظهارات زن صاحبخانه، مأموران با حکم قضایی راهی خانه او شدند و با دستگیری مستأجر جوان، تعدادی گوشی سرقتی در آنجا کشف کردند. متهم که چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت، اعتراف کرد که سرکرده باند موبایل‌قاپان است و با استخدام ۴سارق، به‌صورت سریالی دست به سرقت می‌زنند. با اعترافات او، اعضای دیگر باند نیز دستگیر شدند و تحقیقات از آن‌ها ادامه دارد.

مالباخته دزد شد

هادی مدعی است که چندماه قبل به دام یک کلاهبردار گرفتار شده و همه سرمایه‌اش را از دست داده است؛ برای همین تصمیم گرفته باند سرقت راه بیندازد تا به پول برسد. گفتگو با او را بخوانید.

از ماجرای کلاهی که سرت رفت بگو.

بدبیاری آوردم و بعد راه اشتباهی را برای جبران این خسارت سنگین انتخاب کردم. راستش اصلا فکرش را نمی‌کردم که فریب بخورم. مرد کلاهبردار مهدی نام دارد. از طریق یکی از دوستانم با او آشنا شدم، به من اطمینان داد که با خرید ارز دیجیتال زندگی‌ام تکان می‌خورد. پدرم یک زمین در شهرستان فروخته و پولش را بین من و خواهرم تقسیم کرده بود. من به تصور اینکه پولم ظرف مدت کوتاهی چندبرابر می‌شود، آن را به مهدی دادم، اما او چند روز بعد غیبش زد و فهمیدم نه تنها از من که از چند نفر دیگر هم کلاهبرداری کرده و فراری شده طوری که هنوز دستگیر نشده است.

اما ماجرا فقط این نبود. یک هفته بعد از اینکه فهمیدم سرمایه‌ام از دست رفته، با پولی که از پدرم گرفته بودم، یک گوشی گران‌قیمت خریدم به امید اینکه وقتی گران‌تر شد، بفروشم. اما ۲ جوان موتورسوار آن را قاپیدند و فرار کردند.

یعنی این دو اتفاق موجب شد تا مالباخته تبدیل به سرکرده گروه سارقان شود؟

این‌ها تأثیر خیلی بدی در روحیه‌ام گذاشته بود. از سوی دیگر اجاره خانه‌ام عقب افتاده و صاحبخانه‌ام می‌خواست مرا از خانه بیرون کند. این اتفاقات دست به‌دست هم داد تا وارد راه خلاف شوم. با یک مجرم سابقه‌دار آشنا شدم و او به من آموزش سرقت داد، اما خب، نتوانستم دست به سرقت بزنم.

هربار که راهی سرقت می‌شدم و می‌خواستم آموزش‌هایی که یاد گرفتم را اجرا کنم، نمی‌توانستم. انگار این‌کاره نبودم و به همین دلیل دوباره رفتم سراغ مجرم سابقه‌دار. او برای آموزش سرقت ۱۰میلیون تومان از من پول گرفته بود و وقتی شنید من نمی‌توانم سرقت کنم، پیشنهاد داد تا سرکرده باند شوم و چند سارق استخدام کنم.

آن‌ها را چطور استخدام کردی؟

از طریق همان مجرم سابقه‌دار با چند جوان دهه هشتادی که بیکار بودند، آشنا شدم. خودم را یک مجرم حرفه‌ای جا زدم و آن‌ها برایم کار می‌کردند. من هم گوشی‌ها را می‌فروختم و وضعم رفته رفته داشت خوب می‌شد که دستگیر شدم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->