توقیف یک لنج با ۱۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس جاده‌های خراسان رضوی امشب بارانی و مه‌آلود است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) زمین‌لرزه ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مصدومیت ۲۰۹ نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری| خراسان رضوی رتبه ششم تعداد مصدومان پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه در تهران با سه مصدوم + فیلم و تصاویر(۲۱ اسفند ۱۴۰۳) کولیوند: ۱۷ درصد از بودجه کشور صرف حوادث ترافیکی می‌شود نقش ورزش در سلامت مغز حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قطار ۵ ستاره مشهد - کرمانشاه روی ریل افتاد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) تردد روزانه ۳۵۰۰ مسافر ایرانی و افغانستانی در مرز دوغارون خراسان رضوی دستگیری متهم متواری قبل از خروج از کشور توسط مرزبانی خراسان رضوی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تاثیر قطعی معدل برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه فرهنگیان «انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد شاخص کیفیت هوای خوزستان قابل قبول است | تکذیب وضعیت قرمز اهواز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده وزیر سابق آموزش و پرورش: مدرسه‌سازی به معنای تحقق عدالت آموزشی نیست کشف بیش از ۱۲ میلیون مواد محترقه غیرمجاز طی یک ماه گذشته دستمزد معلمان خریدخدمات، اسفند ۱۴۰۳ به طور کامل پرداخت می‌‎شود فقر، بزرگ‌ترین دشمن حاکمیت‌ها و بشریت پیشنهاد اصلاح قانون تامین اجتماعی برای برقراری «حق اولاد» | کاهش روز‌های متصل به بیمه از ۷۲۰ به ۳۰ روز مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ نذر خون در ماه مبارک رمضان مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش: بیمه تکمیلی فرهنگیان جدید‌الاستخدام آغاز می‌شود ۴۷ درصد ظرفیت واحد‌های اقامتی خراسان رضوی تکمیل شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) سرقت‌های سریالی از فروشگاه زنجیره‌ای فعالیت ۵ بیمارستان و درمانگاه تأمین‌اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در مشهد دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | فردا از گسترش بارش‌ها در سطح استان کاسته می‌شود
سرخط خبرها

بخشش ورزشکاری که ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود

  • کد خبر: ۱۷۴۹۴۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
بخشش ورزشکاری که ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود
ورزشکاری که سال ها پیش ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود، رضایت اولیای دم را گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از سال ۸۳ با اعلام خبر قتل مرموز مردی مقابل خانه‌اش در یکی از محله‌های کرج شروع شد.

بلافاصله پس از این خبر، تیمی از کارآگاهان جنایی برای بررسی این پرونده راهی محل شدند و پس از باز کردن درحیاط با پیکر خونین مرد ۵۷ ساله روبه‌رو شدند و به‌رغم تلاش تیم پزشکی وی جان باخت.

نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد مقتول با ضربه چاقو به قتل رسیده اما کسی از عامل جنایت خبر نداشت.

در حالی که ردیابی‌ها برای شناسایی متهم همچنان ادامه داشت سرانجام سه سال قبل زن جوانی به اداره پلیس آگاهی البرز مراجعه کرد و مدعی شد عامل این جنایت قدیمی را می‌شناسد. این زن در اظهاراتش گفت: مردی که سال ۸۳ به قتل رسید، ناپدری من بود و عامل قتل نیز برادرم بوده است که حالا یکی از ورزشکاران مطرح کشور است. وی در ادامه گفت: برادرم زمان قتل ۱۶ سال داشت. او وقتی فهمید ناپدری‌ام مرا اذیت می‌کند، عصبانی شد و او را کشت. اما این راز در سینه من و برادرم پنهان ماند، اما حالا می‌خواهم آن را فاش کنم.

به دنبال اظهارات عجیب این زن که به نظر می‌رسید معتاد است، بلافاصله تحقیقات برای بررسی صحت و سقم ماجرا آغاز و سرانجام برادر وی دستگیر شد.

پسر جوان در نخستین بازجویی‌ها منکر قتل شد اما پس از مدتی بـه ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: من و خواهرم کوچک بودیم که پدر و مادرمان از هم جدا شدند، مدتی بعد مادرم با مردی دیگر ازدواج کرد و خواهرم را پیش خودش برد، اما یک روز خواهرم با ناراحتی و گریه از ناپدری‌مان شکایت کرد و گفت که او را اذیت می‌کند و دیگر نمی‌خواهد با آن‌ها زندگی کند. من که از دیدن این وضعیت خیلی عصبانی شده بودم یک شب به خانه مادرم رفتم و ناپدری‌ام را با چاقو زدم، قصدم کشتن او نبود، اما بعد فهمیدم که مرده است.

همان موقع بشدت عذاب وجدان گرفتم، اما هیچ وقت جرأت نداشتم خودم را معرفی کنم بخصوص که در رشته ورزشی‌ام در حال پیشرفت بودم. نمی‌خواستم این موضوع زندگی‌ام را نابود کند.

چند سالی گذشت و پلیس همچنان به دنبال شناسایی قاتل بود، اما از آنجا که هیچ ردی از خودم به جان نگذاشته بودم کسی بــه من شک نکرد و فقط خواهرم این موضوع را می‌دانست.

چند ســال بعد خواهرم ازدواج کرد، اما شوهرش معتاد بود و خواهرم را نیز معتاد کرده بود. او تنها کسی بود که راز قتل را می‌دانست، اما وقتی معتاد شد، به خاطر نیاز به پول شروع به اخاذی از من کرد؛ هر بار که پول می‌خواست سراغ من می‌آمد و تهدید می‌کرد اگر به او پول ندهم مرا به پلیس لو می‌دهد. چند سالی این ماجرا ادامه داشت تا اینکه دیگر از دست رفتارهایش خسته شدم و گفتم هر کاری می‌خواهی بکن دیگر حاضر نیستم به تو باج بدهم.

بدین ترتیب به دنبال اعتراف‌های تلخ مرد جوان، راز این جنایت پس از حدود ۱۸ سال فاش و او بــه اتهام قتل عمد بازداشت و روانه زندان شد.

اما این مرد جوان پس از نخستین جلسه محاکمه در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز توانست رضایت اولیای‌دم را جلب کند و آنهــا نیز در قبال دریافت دیه از قصاص متهم چشم‌پوشی کردند.

آن‌ها در دادگاه مدعی شدند که پسر جوان را می‌شناختند و رفتار‌های مؤدبانه او و نجابتی که داشت باعث شد از حق قصاص خود گذشت کنیم.

بدین ترتیب این متهم صبح یکشنبه از نظر جنبه عمومی جرم در شعبه یکم دادگاه کیفری به ریاســت قاضی یوسف فلاح و با حضور قاضی رهبر کوهستان نجفی مستشار دادگاه تحت محاکمه قرار گرفت.

متهم در حالی که ۱۸ ماه در زندان بسر می‌برد با اظهار ندامت و پشیمانی گفت: با اینکه مدت زیادی از ماجرا گذشته است، اما هنوز هم عذاب وجدان دارم و از جرمی که مرتکب شده‌ام، پشیمان هستم. من بخاطر دفاع از خواهرم مرتکب قتل شدم، اما از اولیای‌دم می‌خواهم که مرا ببخشند و از قضات دادگاه نیز تقاضا دارم در مجازات من تخفیف قائل شوند. پس از پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور حکم از نظر جنبه عمومی جرم وارد شور شدند. قضات پس از شور متهم را با توجه به شخصیت اخلاقی و رفتار خوبی که در مدتی که زندانی بود، داشت به سه سال حبس محکوم کردند که باتوجه به مدت زمانی که در حبس بوده است بزودی از زندان رهایی می‌یابد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->