اختلال روانی، اضطراب و افسردگی؛ پیامد‌های خیانت و ورشکستگی مالی آخرین مهلت تعیین گروه آزمایشی برای انتخاب رشته نوبت دوم کنکور، فردا (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) از فرزندخواندگی بدون ثبت قانون تا کودک‌آزاری ۱۲ ساله! | سرنوشت پسرک در دستان مادرخوانده روان‌پریش نتایج آزمون دکتری ۱۴۰۴ اواخر شهریور اعلام می‌شود + آمار داوطلبان سهم ۳ استان خراسان از دارو‌های کشور؛ فقط ۹ درصد برنامه‌های جبرانی مدارس برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل در سال ۱۴۰۴ تغذیه و مراقبت کودکان مبتلا به آلرژی تابستانی ارزآوری ۲۴۰ میلیون دلاری با ورود ۳۰۰ هزار گردشگر مصری به ایران دستگیری سارق یکی از بیمارستان‌های مشهد | وضعیت دزد  بیمارستان، اورژانسی شد امتناع از ثبت نام دانش آموزان در مدارس دولتی، تخلف است چگونه با وجود استعداد چاقی، وزن کم کنیم؟ اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز منتشر شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) «پچ‌های ضدخماری» فاقد پشتوانه علمی و تهدیدی برای سلامت است ناکامی بیمه‌ها در تأمین درمان بازنشستگان تأمین اجتماعی تزریق واکسن آنفلوانزا برای چه افرادی ضروری است؟ آمادگی کامل اورژانس ۱۱۵ مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) ابلاغ بخشنامه دولت برای واریز باقی‌مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ دستگیری قاتل فراری جنایت مسلحانه مشهد پس از ۶ ماه تعقیب در اسلام‌شهر انهدام باند حرفه‌ای کیف‌قاپی گردشگران خارجی در مشهد + جزئیات جزئیات جدید از پرونده قتل خونین شیدای ۱۵ ساله در بابل تشکیل گنبد حرارتی قدرتمند در ایران از روز دوشنبه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات دریافت کارنامه علمی نتایج کنکور اعلام شد + لینک خدمات درمانی و امدادی به بیش از ۳۱ هزار زائر اربعین در خوزستان گمانه‌زنی‌ها درباره تعطیلی ادارات در روز شنبه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | آیا ادارات خراسان رضوی و شهر مشهد تعطیل می‌شوند؟ آمادگی برای ترخیص و جابه‌جایی زائران از مرز‌های ششگانه | ۸۰۰ اتوبوس و ون در مرز مهران مستقر شد نتایج اولیه نوبت دوم کنکور اعلام شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) هوش مصنوعی از مهرماه وارد دانشگاه می‌شود | الزامی‌شدن گذراندن درس هوش مصنوعی برای فنی‌مهندسی‌ها زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۶ ریشتر شرق روسیه را لرزاند
سرخط خبرها

بخشش ورزشکاری که ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود

  • کد خبر: ۱۷۴۹۴۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
بخشش ورزشکاری که ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود
ورزشکاری که سال ها پیش ناپدری‌اش را به قتل رسانده بود، رضایت اولیای دم را گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از سال ۸۳ با اعلام خبر قتل مرموز مردی مقابل خانه‌اش در یکی از محله‌های کرج شروع شد.

بلافاصله پس از این خبر، تیمی از کارآگاهان جنایی برای بررسی این پرونده راهی محل شدند و پس از باز کردن درحیاط با پیکر خونین مرد ۵۷ ساله روبه‌رو شدند و به‌رغم تلاش تیم پزشکی وی جان باخت.

نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد مقتول با ضربه چاقو به قتل رسیده اما کسی از عامل جنایت خبر نداشت.

در حالی که ردیابی‌ها برای شناسایی متهم همچنان ادامه داشت سرانجام سه سال قبل زن جوانی به اداره پلیس آگاهی البرز مراجعه کرد و مدعی شد عامل این جنایت قدیمی را می‌شناسد. این زن در اظهاراتش گفت: مردی که سال ۸۳ به قتل رسید، ناپدری من بود و عامل قتل نیز برادرم بوده است که حالا یکی از ورزشکاران مطرح کشور است. وی در ادامه گفت: برادرم زمان قتل ۱۶ سال داشت. او وقتی فهمید ناپدری‌ام مرا اذیت می‌کند، عصبانی شد و او را کشت. اما این راز در سینه من و برادرم پنهان ماند، اما حالا می‌خواهم آن را فاش کنم.

به دنبال اظهارات عجیب این زن که به نظر می‌رسید معتاد است، بلافاصله تحقیقات برای بررسی صحت و سقم ماجرا آغاز و سرانجام برادر وی دستگیر شد.

پسر جوان در نخستین بازجویی‌ها منکر قتل شد اما پس از مدتی بـه ناچار لب به اعتراف گشود و گفت: من و خواهرم کوچک بودیم که پدر و مادرمان از هم جدا شدند، مدتی بعد مادرم با مردی دیگر ازدواج کرد و خواهرم را پیش خودش برد، اما یک روز خواهرم با ناراحتی و گریه از ناپدری‌مان شکایت کرد و گفت که او را اذیت می‌کند و دیگر نمی‌خواهد با آن‌ها زندگی کند. من که از دیدن این وضعیت خیلی عصبانی شده بودم یک شب به خانه مادرم رفتم و ناپدری‌ام را با چاقو زدم، قصدم کشتن او نبود، اما بعد فهمیدم که مرده است.

همان موقع بشدت عذاب وجدان گرفتم، اما هیچ وقت جرأت نداشتم خودم را معرفی کنم بخصوص که در رشته ورزشی‌ام در حال پیشرفت بودم. نمی‌خواستم این موضوع زندگی‌ام را نابود کند.

چند سالی گذشت و پلیس همچنان به دنبال شناسایی قاتل بود، اما از آنجا که هیچ ردی از خودم به جان نگذاشته بودم کسی بــه من شک نکرد و فقط خواهرم این موضوع را می‌دانست.

چند ســال بعد خواهرم ازدواج کرد، اما شوهرش معتاد بود و خواهرم را نیز معتاد کرده بود. او تنها کسی بود که راز قتل را می‌دانست، اما وقتی معتاد شد، به خاطر نیاز به پول شروع به اخاذی از من کرد؛ هر بار که پول می‌خواست سراغ من می‌آمد و تهدید می‌کرد اگر به او پول ندهم مرا به پلیس لو می‌دهد. چند سالی این ماجرا ادامه داشت تا اینکه دیگر از دست رفتارهایش خسته شدم و گفتم هر کاری می‌خواهی بکن دیگر حاضر نیستم به تو باج بدهم.

بدین ترتیب به دنبال اعتراف‌های تلخ مرد جوان، راز این جنایت پس از حدود ۱۸ سال فاش و او بــه اتهام قتل عمد بازداشت و روانه زندان شد.

اما این مرد جوان پس از نخستین جلسه محاکمه در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز توانست رضایت اولیای‌دم را جلب کند و آنهــا نیز در قبال دریافت دیه از قصاص متهم چشم‌پوشی کردند.

آن‌ها در دادگاه مدعی شدند که پسر جوان را می‌شناختند و رفتار‌های مؤدبانه او و نجابتی که داشت باعث شد از حق قصاص خود گذشت کنیم.

بدین ترتیب این متهم صبح یکشنبه از نظر جنبه عمومی جرم در شعبه یکم دادگاه کیفری به ریاســت قاضی یوسف فلاح و با حضور قاضی رهبر کوهستان نجفی مستشار دادگاه تحت محاکمه قرار گرفت.

متهم در حالی که ۱۸ ماه در زندان بسر می‌برد با اظهار ندامت و پشیمانی گفت: با اینکه مدت زیادی از ماجرا گذشته است، اما هنوز هم عذاب وجدان دارم و از جرمی که مرتکب شده‌ام، پشیمان هستم. من بخاطر دفاع از خواهرم مرتکب قتل شدم، اما از اولیای‌دم می‌خواهم که مرا ببخشند و از قضات دادگاه نیز تقاضا دارم در مجازات من تخفیف قائل شوند. پس از پایان جلسه دادگاه، قضات برای صدور حکم از نظر جنبه عمومی جرم وارد شور شدند. قضات پس از شور متهم را با توجه به شخصیت اخلاقی و رفتار خوبی که در مدتی که زندانی بود، داشت به سه سال حبس محکوم کردند که باتوجه به مدت زمانی که در حبس بوده است بزودی از زندان رهایی می‌یابد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->