استاندار خراسان رضوی: نیازمند هم‌افزایی، وفاق و همدلی هستیم | سیاست‌گذاری، رسالت شورای فرهنگ عمومی استان در اجلاسیه شورا‌های فرهنگ عمومی خراسان رضوی مطرح شد: مرکز رصد فرهنگی در استان ایجاد می‌شود سریال کره ای «لبخند خورشید» روی آنتن شبکه سلامت + زمان پخش جایزه جشنواره برزیل به مستند «عاتقه» رسید واکنش کارگردان «کج پیله» به توقف این فیلم در برخی شهر‌ها کنسرت «مجید رضوی» در کانادا و انگلیس افتخار ادبی ایران در جایزه بریکس آلبوم «خورشید من» مجتبی عسگری منتشر شد رقابت «زیر سایه بلوط» در بخش مسابقه جشنواره‌های بلاروس و ایتالیا چالش حضور «جانی دپ» در فیلم دزدان دریایی کارائیب ۶ آغاز اکران فیلم کمدی «آقای زالو» با بازی مهران مدیری و امین حیایی انتشار آلبوم «تمنای دل» با صدای رضا سادات پایان بازی فرشته صدرعرفایی و پیمان معادی در «بالاتر از سیاهی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ نامزد‌های جوایز گاتهام را بشناسید | «یک نبرد پس از نبرد دیگر» با ۶ نامزدی پیشتاز
سرخط خبرها

دلیل محکومیت لیلا بلوکات به ۱۰ ماه حبس + جزئیات

  • کد خبر: ۱۷۴۹۶۷
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
دلیل محکومیت لیلا بلوکات به ۱۰ ماه حبس + جزئیات
در حکمی که برای لیلا بلوکات صادر شده است، علاوه بر محکومیت‌های احکام مشابه قبلی، تحمل حبس تعزیری در یکی از زندان‌های استان سمنان نیز اضافه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی کوهیان، از اعضای کمیته پیگیری وضعیت بازیگران و هنرمندان بازداشتی در پیامی توئیتی خبر از صدور حکم برای لیلا بلوکات داد و نوشت: حکم یک سال زندان برای لیلا بلوکات، بازیگر صادر شده است.

به گفته وی، در حکم محکومیت لیلا بلوکات با تغییری جزیی، علاوه بر محکومیت‌های احکام مشابه قبلی، تحمل حبس تعزیری در یکی از زندان‌های استان سمنان نیز اضافه شده است.

بر اساس اخباری منتشر شده دلیل حکم حبس لیلا بلوکات، رعایت نکردن حجاب و انتشار تصاویر بی‌حجاب خود در شبکه‌های اجتماعی بوده که سبب شده به ۱۰ ماه حبس تعزیری در یکی از زندان‌های استان سمنان محکوم شود.

حکم کامل لیلا بلوکات

دو سال ممنوعیت از فعالیت در رسانه‌های فراگیر از جمله پلتفرم‌های داخلی و خارجی فعالیت‌های نمایشی و بازیگری و تبلیغ‌گری در فضای حقیقی و مجازی، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۵ سال ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی به صورت مستقیم یا با واسطه، مطالعه و خلاصه نویسی یک کتاب ظرف یک ماه و ۱۰ ماه حبس تعزیری در یکی از زندان‌های استان سمنان که ۶ ماه آن به مدت ۵ سال تعلیق شده است.

 

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->