بازیگر «برره»: گله‌ای از مهران مدیری ندارم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۸ و ۹ آبان ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش «خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه
سرخط خبرها

جزئیات ادغام ۴ خبرگزاری دولتی از زبان وزیر ارشاد

  • کد خبر: ۱۷۴۹۷۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
جزئیات ادغام ۴ خبرگزاری دولتی از زبان وزیر ارشاد
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد از ادغام ۴ خبرگزاری دولتی خبر داد و گفت: ما الان در وزارت فرهنگ ۴ خبرگزاری داریم که کار تجمیع آن‌ها آغاز شده؛ ما دنبال کم کردن رسانه‌ها نیستیم بلکه به دنبال نزدیک کردن این خبرگزاری‌ها به سطح استاندار‌های حرفه‌ای هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت طی سخنانی اظهار داشت: ما برای توسعه و ترویج فرهنگ عاشورایی از دیشب برنامه‌های ویژه تعزیه را در اکثر سالن‌های تئاتر کشور شروع کردیم. در اکثر شهر‌ها موضوعات نمایش مذهبی در دستور کار قرار گرفته است. چند اجرای مهم مذهبی نیز در حوزه موسیقی در ایام محرم و صفر خواهیم داشت. در کنار آن کانون فرهنگی و هنری مساجد برنامه‌های متنوعی در این حوزه دارند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به نظام‌مند کردن حوزه هنری کشور خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که کار‌های مختلفی که اتفاق می‌افتد بر مبنای رویه روشن باشد. اگر بازیگری و عنصر هنری و فرهنگی مانند هر شغلی دیگر دچار خطا می‌شود، ما برای آن تخلف محرومیت در نظر بگیریم. در برنامه هفتم توسعه بحث رسیدگی به تخلفات عوامل فرهنگی هنری رسانه‌ای در قالب یک کمیته بدوی و استینافی را آوردیم. یکی از برنامه‌های مهمی که برنامه هفتم در حوزه وزارت فرهنگ پیش رفت در این حوزه بود.

اسماعیلی تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد هستیم که کارگردان یا بازیگری می‌گفت زمانی متوجه می‌شود ممنوع الکار یا ممنوع الخروج است که در حال خروج از کشور بوده یا، اما از این به بعد کمیته روشنی با حضور نمایندگانی از مجلس و قوه قضاییه شکل می‌گیرد و این اتفاق مبارکی است که دولت در بحث شفافیت و فراهم کردن امکان دفاع و اعتراض برای جامعه هنری به وجود آورده است.

وزیر ارشاد گفت: با اجرایی شدن این قانون، دیگر برای همه مجوز‌هایی که وزارت ارشاد صادر می‌کند از جمله در حوزه کتاب، موسیقی، سینما مثل نظام‌های صنفی همچون نظام‌های صنفی حوزه پزشکی تصمیم‌گیری می‌کند. با ابلاغ این حکم دیگر دچار بروز مشکلات نخواهیم بود و اگر بازیگری دچار اشکالی شود و حتی حق و حقوق او تضییع شود و بحث مالکیت فکری و معنوی رعایت نشود می‌توانند از این مسیر پیگیر حقوق خود باشند. آیین نامه این حکم ظرف سه ماه بعد از ابلاغ قانون باید به تصویب دولت برسد.

اسماعیلی درباره تجمیع رسانه‌های دولتی نیز گفت: ما الان در وزارت فرهنگ ۴ خبرگزاری داریم که کار تجمیع آن‌ها آغاز شده و ما دنبال کم کردن رسانه‌ها نیستیم بلکه به دنبال نزدیک کردن این خبرگزاری‌ها به سطح استاندار‌های حرفه‌ای هستیم. به هر حال یک خبرگزاری باید یک استاندار‌هایی را از حیث تولید خبر، تنوع سرویس، پوشش داخلی، خارجی، استانی و منطقه‌ای داشته باشد. ما قرار نیست در این مسیر خبرنگاری را از کار برکنار کنیم.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->